אופחדש.

Radio Joe

New member
Mashu dafuk ba mesarim ><

Ve biglal sheze yahasit girsa yeshana shel Hmahshev i efshar lehatkin ICQ o msn :| mail? po?

אז פה.^^

המייל שלי מסורבל. לי יש Win XP, וכך זה מופיע אצלי. אני מקווה שהכפתורים מופיעים גם אצלך כך. לחצי על הStart Control Panel Date, Time, Language, and Regional Options Regional and Language Options בחלון שנפתח לחצי על כרטסת Languages. בקטע הראשון של החלון ( Text services and input languages ), לחצי על details. בחלון שנפתח, בקטע האמצעי ( Installed services ), לחצי על Add. משם אני לא בדיוק יכולה לעזור לך, מצאי את העברית. אני מניחה שתצטרכי להוריד תוסף מהאינטרנט או להשתמש בדיסק התקנה של Win XP או משהו דומה. מקווה שעזרתי ולו במעט.

Radio Joe

New member
There's only Date/Time

;| Nevermind. I'll just ask my mushy dady
maybe he'll do it next year or even in a couple of months ;>.> TNX anyway... :]]

Radio Joe

New member
No, There's no popupblocker.

But in the begining it did opened... Now it's not. I want to see Yoni Bloch~!!!!1 ;[[

נסי ב- Control Panel.

Switch to classic mode, שנמצא בקצה השמאלי העליון של החלון. תנסי לחפש שם את השפות. בבקשה.

arui tknud

New member
איזה 12 יום לא הייתי פה

הייתי בהולנד, והיה כייף. וחזרתי הבייתה לפני שעה. וכבר אני פה. נדמה כאילו עברו שניייים
ובטח אפחד לא זוכר אותי.... צחוקים. לא נורא. ואמממפ. י שלי מצב רוח טוב.

../images/Emo46.gif

אני פותחת צייר בוחרת בייס ממה שיש במחשב בוחרת במברשת בנקודה הכי קטנה בראש יש כול מני רעיונות מה לצייר לא מצליחה מתעצבנת מתחילה סתם לקשקש על הדף וסוגרת את הצייר עצבנית. בעעעעעעעעעעעעעע למההההה? גררר

למעלה