אוף!!!!!!!!

אוף!!!!!!!!

הכרתי בחור אלי הוא היה הכי מתוק והכי מקסים בעולם.. אבל לסביבה הוא היה אלים ופגעני את אחיו הוא מפרק במכות האגו שלו נפוח כל הזמן אבל עדיין אלי הוא עדיין ומתוק... אני לא מזהה אותו כשהוא איתי לעומת איך שהוא עם אנשים אחרים אבל עדיין האגו של מפריע לי כל פעם שאנחנו רבים גם אם אני צודקת אני זו שצריכה לרדוף אחריו הוא רוצה את האישה הקטנה סטייל פעם.. שתבשל/תכבס/תעשה מה שהוא אומר... אני אוהבת אותו ולא רע לי עם לבשל לו ולכבס לו :) אבל מעיק שכל פעם שרבים אני אמורה לרדוף אחריו בדרך כלל בשניה שאני מרימה אליו טלפון אחרי ריב הוא מתוק רצחחחח כאילו רואים שהוא התגעגע אבל האגו לא נתן לו להתקשר ובלי הרבה בעיות אנחנו משלימים ושתבינו אני מצליחה להחזיק שבוע.. שבועיים ובסוף נשברת ומתקשרת בעצמי כי הוא לא מתקשר! אבל בריב האחרון פתאום הוא לא רוצה "לסלוח" לי.. ועושה עלי פוזות זה כבר מעבר ליכולת שלי.. מה הקטע? להתחנן אליו? מילא לעשות את הצעד הראשון אם לו קשה.. אבל אשכרה לרדוף אחריו? הגזמה!!!! מה לדעתכם כדאי לעשות? אני אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו אבל כבוד עצמי זה גם חשוב....

בלאגנית

New member
כן נכנסת לקור העכביש כמו שאומרים

נכנסת למלכודת עכשיו חכי ותראי מה יהיה...

תגובה

עליך לבדוק ולהחליט, מי היה לא בסדר ואם צדק בכעסו. אם את משוכנעת שאת בסדר, אל תתני לו להשפילך. התעקשי על כבודך ועל זכויותיך והוכיחי לו, שאת בסדר. אל תעשי עבודות בית כשאינך רוצה, שיעשה בעצמו. אל תרדפי אחריו, אלא פני כשתרצי ויתחשק לך. השקיעי בקשר מתוך אהבה, ואני מקוה שגם הוא ישקיע.

לגבי זה...

"אל תעשי עבודות בית כשאינך רוצה, שיעשה בעצמו. אל תרדפי אחריו, אלא פני כשתרצי ויתחשק לך." הוא לא מכריח אותי לעבודות בית.. אני רוצה למעשה כייף לי להשקיע בו ולפנק אותו ולגבי הלרדוף.. אני לא רוצה לרדוף אחריו אבל אני רוצה אותו וכואב לי לוותר עליו מה לעשות?

תגובה

אל תעשי לו טובה, כשאת יודעת שיהפכה לנצול ולא יחזיר לך עזרה כשתצטרכי. הכונה בכך שלא תרדפי אחריו היא שתיצרי קש רק כשתרצי ויתחשק לך מתוך רגש, ולא באלוץ או מתוך פחד שיעזבך.

מה דעתך../images/Emo35.gif

את חושבת שתוכלי להמשיך כך לטווח ארוך? כך את רואה את מערכת היחסים שאת רוצה עבור עצמך? אם כן, אין פה בעיה. אם לא, מה שנותר זה או להשלים עם המצב או לחתוך וללכת. לא כדאי לחיות את החיים מתוך תקווה שמישהו אחר ישתנה. לשנות את עצמנו זה קשה מאוד, אז לשנות אחרים זה בלתי אפשרי.

הוא מתעלל באחרים פיזית אך ובה הוא מתעלל נפשית

מבלי להכנס לאבחנות ברור לך שאת נמצאת במקום לא טוב. לפי איך שאת בתארת את הקשר עם הבחור, זה לא נשמע טוב! הוא לא בריא לך, זמן לריאלטי-האדם הזה נשמע נצלן,את עושה בשבילו הכל כולל בישולים ועבודות בית שונות מרצונך האישי...וזה מאוד נוח לו. הוא טוב אליך מפני שאת זמינה לו. וברגע שרבים הוא מסוגל להתנתק ממך שבועות ומי יודע עוד כמה, אם לא היית מתקשרת אליו. בקיצור, הטיפוס הזה מוכר וזהירות! אפשר ממש להשתגע מאדם כזה. אהבה זה לא הכל בקשר. צריך הרבה מעבר לזה גם הרבה כבוד והתחשבות בבן/ת הזוג.

oferyosi

New member
נשמה..איך שהוא לאחרים - זה מי הוא באמת!!!|זהי

תיזהרי מזה, כי בסוף את גם תחטפי.. זה יקרה כאשר הוא יידע ש"את מובנת מאליו".אז תהפכי למה שכל האחרים בשבילו. איך אמרה ורדה - "תיזרקי אותו"!!!! ואני אומר - ומהר!!

חמודה..הייתי שם

גם האקס שלי היה חמוד ומתוק כלפיי אבל כלפי הסביבה שלו אלים, מקלל, ותוקפני. אבל הייתי עיוורת...בדיוק כמוך... עד שיום אחד בהיר גיליתי את פרצופו האמיתי ושהכל היה משחק וקמתי והלכתי עם כל הכאב שדבר. ואת יודעת איפה הוא היום? יושב 30 יום בכלא. ואת יודעת למה? כי הוא הכה את האקסית שלו. כן כן, את החברה שהיתה לו אחריי. תתרחקי משם ומהר, אחרת נשמע גם עליך בחדשות בעוד כמה שנים.

הגעתי אליו בהפתעה גמורה הביתה

נכנסתי אליו לחדר וראיתי אותו ושמעתי אותו מקלל ונותן לאחיו מכות רצח...

יש בחורות ש...

נמשכות לזה,ז"א הן פשוט לא מרפות ממישהו כזה,לאחר שהן כבר מתאהבות,הן עוצרות את עצמן להמשיך הלאה,וזה טבעי רוב הבנות ככה,יא שוב להתחיל קשר חדש וזה... אבל תקשיבי מאמי אם היום הוא ככה,ובואי נצא מנקודת הנחה שלבסוף תתחתני איתו,את בטוחה שאת רוצה אבא כזה לילדייך,הוא בן אדם אלים ורגזן,ואת אף פעם לא תדעי למה לצפות,יש נשים שעד שהבחור לא יסיים איתן את הקשר הן פשוט יהיו עוורות,וזו הטעות של רוב הבנות.

למעלה