שטן בלבוש אישה
New member
אוף!!!!!!!!
הכרתי בחור אלי הוא היה הכי מתוק והכי מקסים בעולם.. אבל לסביבה הוא היה אלים ופגעני את אחיו הוא מפרק במכות האגו שלו נפוח כל הזמן אבל עדיין אלי הוא עדיין ומתוק... אני לא מזהה אותו כשהוא איתי לעומת איך שהוא עם אנשים אחרים אבל עדיין האגו של מפריע לי כל פעם שאנחנו רבים גם אם אני צודקת אני זו שצריכה לרדוף אחריו הוא רוצה את האישה הקטנה סטייל פעם.. שתבשל/תכבס/תעשה מה שהוא אומר... אני אוהבת אותו ולא רע לי עם לבשל לו ולכבס לו
אבל מעיק שכל פעם שרבים אני אמורה לרדוף אחריו בדרך כלל בשניה שאני מרימה אליו טלפון אחרי ריב הוא מתוק רצחחחח כאילו רואים שהוא התגעגע אבל האגו לא נתן לו להתקשר ובלי הרבה בעיות אנחנו משלימים ושתבינו אני מצליחה להחזיק שבוע.. שבועיים ובסוף נשברת ומתקשרת בעצמי כי הוא לא מתקשר! אבל בריב האחרון פתאום הוא לא רוצה "לסלוח" לי.. ועושה עלי פוזות זה כבר מעבר ליכולת שלי.. מה הקטע? להתחנן אליו? מילא לעשות את הצעד הראשון אם לו קשה.. אבל אשכרה לרדוף אחריו? הגזמה!!!! מה לדעתכם כדאי לעשות? אני אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו אבל כבוד עצמי זה גם חשוב....
הכרתי בחור אלי הוא היה הכי מתוק והכי מקסים בעולם.. אבל לסביבה הוא היה אלים ופגעני את אחיו הוא מפרק במכות האגו שלו נפוח כל הזמן אבל עדיין אלי הוא עדיין ומתוק... אני לא מזהה אותו כשהוא איתי לעומת איך שהוא עם אנשים אחרים אבל עדיין האגו של מפריע לי כל פעם שאנחנו רבים גם אם אני צודקת אני זו שצריכה לרדוף אחריו הוא רוצה את האישה הקטנה סטייל פעם.. שתבשל/תכבס/תעשה מה שהוא אומר... אני אוהבת אותו ולא רע לי עם לבשל לו ולכבס לו