אוף!!!!!!!!

את לא מסוגלת לחתוך כי..

בתוך תוכך עוברות המחשבות של.."איך אסתדר בלעדיו?! איך אחיה בלעדיו?" אבל את מפספסת פה נקודה מאוד חשובה. אם תמשיכי להיות איתו - לא תחיי עוד זמן רב. בד"כ אנשים שסובלים מאלימות פיזית כלפיי הסביבה בלבד באיזשהו שלב, כשמספיק נוח להם ובטוח להם - מורידים את המסיכה, ומגלים את פרצופם האמיתי...ואז כבר מאוחר מידי. את ביידים שלו, לא תעזבי לעולם, את אוהבת אותו, ואת כמובן...תסלחי לו על זה...כי הוא כ"כ מתוק בד"כ ולא נורא אם היתה לו מעידה חד פעמית, הוא עצבני ואת מבינה את זה, וזה בסדר. לא!!!!!!!!!!!!!!!! את שומעת אותי? אל תגיעי למקום הזה. את מאוד קרובה לשם... תקחי את הרגליים שלך ותלכי.

מממ אוקי

תראי, אם החבר שלך עושה עלייך פוזות.. אני לא מבינה איך את לא מתעצבנת מזה? אל תתקשרי אליו, שיבין שעלייך לא עושים פוזות. בינתיים תעסיקי את עצמך ביציאות אחרות עד שהוא יתאפס על עצמו. את שלך את כבר אמרת, לא? כמה שאת לא תאהבי את זה, גם אם תאבדי אותו זה לא יהיה הפסד גדול כי הוא לא נשמע אחלה גבר..סורי אני מקווה בשבילך שיהיה לך בעתיד מישהו יותר רגוע בעצביו מנסיון החיים שהספקתי לצבור, אנשים אלימים מגיעים עם ההתנהגות הזו בסופו של דבר לכל העולמות בין אם הם רוצים או לא. עד כמה שזה עצוב. זאת בעיה קשה שכדאי לברוחחח ממנה ומהר. אבל בכל מקרה שיהיה לך רק טוב, ובהצלחה!

תודה!!!

וכן התחלתי את הקטע של להעסיק את עצמי בדברים אחרים עוזר כי אגב בנתיים פעם ראשונה בחיים שלי שהוא זה שנשבר :) ולא סתם נשבר... רדף כמו שצריך אני בשוק בעצמי

למעלה