אוף...

ToryMaster

New member
אנרגיה היא לאו דווקא פיזית, נכון?

כלומר, אתה לאו דווקא יכול להרגיש ולראות אותה.

ToryMaster

New member
כי אני לא אלעס בשבילך את האוכל

אני בקושי אסכים לבשל אותו עבורך.

זכותך המלאה.

משום מה את נהנית להסתובב במעגלים ולא להשיב באופן ישיר.לא ברור לי למה הרי אנחנו חולקים אחד עם השני מידע שתורם לכולם.זאת לא ביקורת אלא הדברים כמו שהם.

ToryMaster

New member
נכון

ועם זאת, אני עדיין לא אתן לאף אחד את התשובה עצמה, אלא אגרום לו להגיע אל התשובה בעצמו. חלק מזה נובע מהסיבה הפשוטה שמה שנכון לי, לאו דווקא נכון לאחרים, אבל גם הרבה מזה שסלח לי מאוד, אבל It's all about התפתחות עצמית, וכשמאכילים אותך במידע, איפה ההתפתחות בעצם?

אומר לך איפה ההתפתחות

בנאדם שואל שאלה.אני נותן לו מידע רב ודוגמאות מהניסיון שלי והוא בוחר את המידע שמתאים לו ולצרכיו באותו הרגע.אבל רק הוא מחליט ולא אני.

המשך

הוא ממשיך לקבל מידע ובכל רגע הוא יכול להחליט כיצד להתמודד עם האתגר שלו.כל מידע נוסף נותן לו זוית התמודדות נוספת ופיתרון משופר יותר וזאת ההתקדמות כאן.

RainBird

New member
שוב. לתת מידע לא עוזר. צריך להגיע לידע הרוחני לבד. דוגמאות לא עוזרת.

RainBird

New member
אפשר. בעיקרון את עשויה מביטוי של אנרגיה. הכל אנרגיה בסופו של דבר. פשוט יותר או פחות דחוסה. אפשר לראות ולהרגיש אנרגיה.

RainBird

New member
ואז אני אשאל: "מה זו ישות לא רצויה"? והיכן פגשת אותה? בבית, בפאב, במסע אסטרלי- מה?

RainBird

New member
במישור האסטרלי יש הרבה ישויות. חלק מהן ניזונות מהפחדים שלנו. חלק מדברים אחרים. וויזוליזציה של מעין ביצה מאור סביב הגוף שלך תמנע מכל ישות לפגוע בך, אבל כדי לשלח אותה לדרכה אתה יכול לצייר פנטכל שמקושר לאדמה- הפוך. הוא מגרש את רוב הישויות שאני מכיר. ארדן.

זה נשמע קרב מתיש

אני מבין שאי אפשר להעלים או להרחיק לצמיתות ישות חושך אלא רק לגרום לה לנסיגה זמנית אז ההתקפות לא ניגמרות וזה נשמע לי די מתיש.

הממ...

מעניין אם יש איזה מקום טוב במישור האסטרלי לשתות בירה קרה ולחגוג את הניצחון.כי נשמע שבמישור האסטרלי צריך להסתובב קבוע עם אפוד ומחסניות בהיכון.

The Dark Wizard

New member
אני יודע

זה בהחלט קשה אך זה טלוי ברמת החוזק שלה ושלך זה היה קשה אך לבסוף נפטרתי ממנה וכדי שהיא לא תתריד אותי שמתי אותה ב"כלוב" אסטרלי עם נעילה חזקה ככה שהיא עכשיו לכודה

כליאה אסטרלית? זה חדש...

נשמע שבמישור האסטרלי אין דין ואין דיין.כל אחד יכול לתקוף,לכלוא,זה ממש שיקגו מה שהולך שם...אין שם איזה מישטר מסודר קצת? איפה ההנהלה? מי הבוס?

כשאני אומר ישות לא רצויה

אני לא פגשתי בישות כזאת אלא רק רוצה להבין את תהליך הלחימה בין 2 ישויות במישור האסטרלי.הם מקרינים אחד על השני אנרגיה? מבקש המחשה ותיאור של הקרב.

ToryMaster

New member
Bקודה מעניינת

כל אדם שמעלה בפני את נשוא הרוחות אומר שהוא לא מדיום אז הוא צריך לתקשר בדרך יותר קלה [סיאנס, נגיד =\]. מה זה מדיום?

למעלה