אוף...

פשוט

ההגדרה היא כללית.אני מגדיר מדיום כל אדם שיכול לתקשר ישויות לא פיזיות-נשמות,חוצנים,פיות ומסוגל לנהל איתם שיחה סבירה.

את שוב מתמקדת בטפל

זה לא רלבנטי אם הבנאדם למד את זה או נולד עם זה.מה שחשוב שהבנאדם יכול לתקשר באופן עצמאי את הרוח וברגע שמגיעים למצב שיחה הופכים למדיום.(זאת הגדרה שלי).

ToryMaster

New member
אז למה אתה לא יכול להפוך למדיום?

אני חושבת שזה שווה את העבודה הקשה...

יש לי מספיק מה לעשות כאן.

רק זה חסר לי-להתחבר למישור נוסף ולנהל איתם שיחה.האמת היא שכבר קיבלתי את התשובות שרציתי ככה שהסקרנות ירדה מהפרק.

RainBird

New member
האמת שאפשר. אם זו פיה או רוח רפאים למשל שמתקיפה במישור הפיזי, כל כלי עשוי ברזל יהרוס את ההתממשות שלה פה. אם זה שד או ישות אחרת בעולם האסטרלי, ניתן להפוך נשק פיסי לאסטרלי, בעיקר אם הוא מקודש עם שמן רוש. אבל אלו המקרים יוצאי הדופן כמובן. ארדן.

The Dark Wizard

New member
אז ככה

בטח שיש כלי נשק בעיקר חרבות רובי פלזמה לא כי זה לא UNREAL ואין פגיעה פיזית ובכלל אין פגיעה.... אני דיי מתקשה להסביר את אבל אם תעבור אז זה תבין על מה אני מדבר

The Dark Wizard

New member
../images/Emo45.gifנכון

צודק 100% גם אני היפראקטיבי וקצת חסר סבלנות אבל אם אני רוצה משהו אני יעשה הכל כדי לקבל את זה ובגלל זה יש לי את ההכשרה לעסוק במאגיה

RainBird

New member
ניסית טיהור? במצבך הייתי מנסה לראות באמצעים מיסטיים מה מקור הבעיה, לאחר שגיליתי אותה, במידה והיא ישות אפשר לגרש אותה מאגית, ובמידה שזה סתם קלאסטר של אנרגיות שליליות אפשר לטהר. ארדן.

pRincEsSa16

New member
איך אני יודעת מי היישות

שמגינה עליי...??? יש דרכים לבדוק ולגלות זאת ? חייבים להיות מכשפים בשביל זה או שכל אחד יכול לבדוק זאת..? וזה מסוכן שתהיה לי יישות ? יכול לקרות לי משהו ? או שדברים ישתנו ? אני יודעת שאלה הרבה שאלות אבל אני אשמח אם תוכלו לענות לי... תודהההה

The Dark Wizard

New member
טוב אז לשאלות מרובות באות תשובות

אני יודע מי הן הישויות המגינות עלי בגלל שדיברתי איתן יש דרכים אבל עכשיו אני לא ממש יכול לפרט כי אני קצת ממהר לא חייבים ליהיות מכשפים זה לא מסוכן כי הישות שלך תפקידה להגן עלייך וכמו שאמרתי לכל אחד יש ישות מגינה רק לא כולם מודעים כלפיהם

pRincEsSa16

New member
אוקיי אז שיהיה

לך זמן תוכל לפרטט ? אני ממש רוצה לדעת מי הם הישויות המגינות עלי..אם יש לי....

The Dark Wizard

New member
טוב אז ככה

דבר ראשון צריך לעשות מדיטציה ולהרגע ..... אחר כך צריך להגיע (לדמיין) למקום טהור שהוא בוהק מאור לבן שם את צריכה לראותאת הישויות שלך ..... תנסי לדבר איתן (טוב את זה אני תרגמתי מאיזה אתר בצורה דיי פשטנית אצלי זה היה ממש שונה אבל זה בגלל שכבר היתי מנוסה אם את יודעת לקרוא טוב אנגלית אני מציע לך להכנס לאתר שיש פה את הקישור אליו ושם לקרוא על כל הנושא הזה ועוד..... לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים כי אני למדתי ממנו המון

The Dark Wizard

New member
רק בקשה אחת

אל תהרסו את השרשור כי זה משגע אותי אני לא מבין למי אני עונה..... תודה

Future Tal

New member
איך אני יודעת עם הישות שלי מדברת

או התת מודע? איך אני יודעת שבמדיטציה אני לא מדמיינת דמות שמדברת עלי?

למעלה