אוף...

The Dark Wizard

New member
אוף...

בזמן האחרון אני נתקף יותר ויותר בצורת מאגיה ..... בהתחלה זאת היתה רק היישות המגינה עלי בגלל שאני בעצם ביקשתי ממנה שתעשה לי את זה כדי להתאמן על הגנה אבל עכשיו אני מקבל תקיפות שונות ולא ממנה ..... כל פעם רמת הכישוף רק עולה וכך עולה גם רמת האנרגיה השלילית סביבי .... בינתיים אני מחזיק מעמד בלי עזרה מהישויות שלי אבל אני לא יודע עד מתי זה ימשך.... אני מקווה לגלות כמה שיותר מהר את מקור הכישוף.....

האם תוכל להפנות אותי

לאן אני צריך לפנות כדי לקבל מידע על תפקידים רוחניים? אני בטוח שהישויות שלך יודעות משהו בנושא.

The Dark Wizard

New member
אז ככה

אני חשוב שכבר מאוחר מדי בשבילך לקבל תפקיד אולי כשתגיע לעולם האסטרלי וניפגש אז אני יראה לך את המסטר שלי (טוב זה יותר מדי מידע)נ ואולי הוא יצן לך תפקיד כלשהו

בעולם האסטרלי זה כבר לא בעיה

בינתיים אני כאן ויש לי יכולת לעזור לאנשים רבים.אם רק הישות שלך הייתה מגייסת עבורי כח הייתי משנה חיים של הרבה נשמות.חבל על הפוטנציאל...

RainBird

New member
לכולם יש תפקיד רוחני. לגבי השאלה "איזה" את תקבלי תשובה במאוחר או מוקדם. אין "ספר התפקידים הרוחניים הגדול." ואין סיבות ברורות אלא אם כן את מחפשת אותן. איך את מחפשת אותן? לכל אדם יש מסלול. חפשי ותמצאי. ארדן.

מעוניין במידע

מיהם הישויות שאיתם אתה בקשר? באיזה דרגה רוחנית הם נמצאים? איך אתה מתקשר איתם? אתה מדבר כאילו אתה מחובר ל2 מישורים לפחות-אתה מדיום? בתודה מראש על המידע

The Dark Wizard

New member
אז ככה

הישויות הן הישויות המגינות עלי (לכל אחד יש) אני פשוט מאוד אוהב לתקשר איתם הם פשוט אפשר להגיד החברים הכי טובים שלי אחד מהם הוא בעצם מלאך .... שאין לי שמץ של מושג למה הוא בחר אותי.. (טוב אולי אני דווקא יודע רק אני לא ממש יכול לפרט ..... לך תדע איזו ישות מקשיבה שם) אחד מהם הוא אל (האל של ההר FUJI שביפן ... אחד ההרים הכי מפורסמים ורק זה שגיליתי מה הוא זה כבר יותר מדי מידע לדעתי ויש עוד.... אני מתקשר איתם דרך טלפאטיה .... אני לא ממש מדיום אבל בהחלט אני מחובר לעולם האסטרלי (או כמו שאתה אומר ... המישור)

תשאל את הישויות

אני מתקשה להבין את ההנאה שבתפקיד "האל של פוג`י" מה הוא עושה שם? האם הוא אחראי על ההר בהגנה מלילית ומלאכי חבלה? אני חייב שתסביר לי איזה עניין יש לישות.

The Dark Wizard

New member
אז ככה

הוא נוצר בעצם עקב האמונה של היפנים כלפיו ..... ככל שהם מאמינים יותר כך הוא יותר מתחזק ..... אחד החוקים של העולם האסטרלי הוא שמה שתרצה יתקיים וכמה שתעמין בו יותר חזק ככה הוא יהיה יותר מציאותי ובגלל שמליונים מעמינים באל הזה הוא בעצם נוצר.... הוא הישות המגינה עלי עקב הסכמה כלשהי ומשימה שנשלחתי לעשות (אני יודע שזה נשמע קצת פטטי) הוא בעצם פשוט מקור הסמל של ההר הזה והוא גם מגן על הסובבים אותו והוא מגן עליו גם מישויות מרושעות לא הצלחתי להעלות תמונה שלו אז תעשה בגוגל חיפוש FUJI או FUJI YAMA ותראה איזה יופי יש להר

רציתי לשאול אותך

אני חי את החיים ללא מטרה מוגדרת.האם אני יכול לקבל על עצמי תפקיד כלשהו ולקבל גיבוי ועזרה מישויות רוחניות? בבקשה תן לי תשובה מפורטת בתודה מראש...

The Dark Wizard

New member
אהם

אני חושב שכן למורת שאת תפקידי אני קיבלתי הרבה לפני שהגעתי לעולם הפיזי הזה

לאן אני צריך לפנות?

ושאלה נוספת-מה מקור ההנאה של הישות שלך? זה נשמע לי משעמם להיות אחראי על הר.אני מבין שלא מדובר באדם אבל נסה להסביר לי במה ישות אנרגיה מעסיקה את עצמה...

The Dark Wizard

New member
אוקיי

דבר ראשון היא לא ישות אנרגיה אלה ישות אסטרלית מציאותית כמוני וכמוך (בערך ..... אני מדבר על הנשמה) לרוב כשיש לי זמן אני מכין לעצמי "גוף" בתוך הראש שלי שזהו אני לשם הוא מצטרף ואז אנחנו יוצרים כל מני טורנירים של לחימה וכו' (שוב אני מצטער אך אני לא יכול לפרט) או שאני סתם מדבר איתו על כל נושא שעולה... בשבועות האחרונים הוא נמצא עם סבא שלי (בלי שסבא שלי יבחין) בגלל שאני ביקשתי אז זה ממנו כי סבא שלי לא מרגיש ממש טוב ככה שוהא מטפל בו ומגן עליו..... יש כמה פעים בשנה שהוא הולך ל"בית" שלו שזהו ההר בגלל שיש תפילות רציניות בשבילו והוא אומר לי שזה יהיה בעוד מספר ימים והוא לא ממש אחראי על ההר הזה כי כמו שאמרתי הוא בעיקר סמל....

האם אי אפשר לוותר על הלחימה?

אני בטוח שזה מעניין להילחם בישויות חושך במדור התחתון אבל לא פשוט יותר לעזוב אותם לנפשם? אפשר הרי לנצל את הזמן הזה בעזרה להוויות ניזקקות!! מה דעתך?

The Dark Wizard

New member
חחח

זה דווקא די כיף להלחם בהם... ולא ממש הבנתי מה זה "להוויות ניזקקות"

אני מתכוון לאנשים עם בעיות

יש כל כך הרבה אנשים עם בעיות מכל הסוגים(פיזיות,נפשיות).טוב,במחשבה שניה כל אחד ומה שהוא אוהב לעשות.תשאל את הישות שלך אם קיימים תפקידים במישור 3.

שאלה

האם קיימת מרכזייה רוחנית שאפשר דרכה ליצור קשר עם כל ישות ביקום? אני גרוע במדיטציה אז אני חייב צורת תקשורת אחרת.

The Dark Wizard

New member
טוב...

144 רוחני אין.... אבל אתה יכול פשוט לשלוח מסר כלפי חוץ ולחכות לתשובה או פשוט לנסות לדבר אל "עצמך" בתוך הראש שלך ולראות אם יש תשובה רק אל תתבלבל כי יכול ליהיות שהתת מודע שלך והדמיון שלך הם אלה שיהיו התשובות אז תצטרך לנסות ולגלות אם זאת ישות אמיתית או לא

למעלה