בזמן האחרון אני נתקף יותר ויותר בצורת מאגיה ..... בהתחלה זאת היתה רק היישות המגינה עלי בגלל שאני בעצם ביקשתי ממנה שתעשה לי את זה כדי להתאמן על הגנה אבל עכשיו אני מקבל תקיפות שונות ולא ממנה ..... כל פעם רמת הכישוף רק עולה וכך עולה גם רמת האנרגיה השלילית סביבי .... בינתיים אני מחזיק מעמד בלי עזרה מהישויות שלי אבל אני לא יודע עד מתי זה ימשך.... אני מקווה לגלות כמה שיותר מהר את מקור הכישוף.....
אני חשוב שכבר מאוחר מדי בשבילך לקבל תפקיד אולי כשתגיע לעולם האסטרלי וניפגש אז אני יראה לך את המסטר שלי (טוב זה יותר מדי מידע)נ ואולי הוא יצן לך תפקיד כלשהו
לכולם יש תפקיד רוחני. לגבי השאלה "איזה" את תקבלי תשובה במאוחר או מוקדם. אין "ספר התפקידים הרוחניים הגדול." ואין סיבות ברורות אלא אם כן את מחפשת אותן. איך את מחפשת אותן? לכל אדם יש מסלול. חפשי ותמצאי. ארדן.
הישויות הן הישויות המגינות עלי (לכל אחד יש) אני פשוט מאוד אוהב לתקשר איתם הם פשוט אפשר להגיד החברים הכי טובים שלי אחד מהם הוא בעצם מלאך .... שאין לי שמץ של מושג למה הוא בחר אותי.. (טוב אולי אני דווקא יודע רק אני לא ממש יכול לפרט ..... לך תדע איזו ישות מקשיבה שם) אחד מהם הוא אל (האל של ההר FUJI שביפן ... אחד ההרים הכי מפורסמים ורק זה שגיליתי מה הוא זה כבר יותר מדי מידע לדעתי ויש עוד.... אני מתקשר איתם דרך טלפאטיה .... אני לא ממש מדיום אבל בהחלט אני מחובר לעולם האסטרלי (או כמו שאתה אומר ... המישור)
הוא נוצר בעצם עקב האמונה של היפנים כלפיו ..... ככל שהם מאמינים יותר כך הוא יותר מתחזק ..... אחד החוקים של העולם האסטרלי הוא שמה שתרצה יתקיים וכמה שתעמין בו יותר חזק ככה הוא יהיה יותר מציאותי ובגלל שמליונים מעמינים באל הזה הוא בעצם נוצר.... הוא הישות המגינה עלי עקב הסכמה כלשהי ומשימה שנשלחתי לעשות (אני יודע שזה נשמע קצת פטטי) הוא בעצם פשוט מקור הסמל של ההר הזה והוא גם מגן על הסובבים אותו והוא מגן עליו גם מישויות מרושעות לא הצלחתי להעלות תמונה שלו אז תעשה בגוגל חיפוש FUJI או FUJI YAMA ותראה איזה יופי יש להר
דבר ראשון היא לא ישות אנרגיה אלה ישות אסטרלית מציאותית כמוני וכמוך (בערך ..... אני מדבר על הנשמה) לרוב כשיש לי זמן אני מכין לעצמי "גוף" בתוך הראש שלי שזהו אני לשם הוא מצטרף ואז אנחנו יוצרים כל מני טורנירים של לחימה וכו' (שוב אני מצטער אך אני לא יכול לפרט) או שאני סתם מדבר איתו על כל נושא שעולה... בשבועות האחרונים הוא נמצא עם סבא שלי (בלי שסבא שלי יבחין) בגלל שאני ביקשתי אז זה ממנו כי סבא שלי לא מרגיש ממש טוב ככה שוהא מטפל בו ומגן עליו..... יש כמה פעים בשנה שהוא הולך ל"בית" שלו שזהו ההר בגלל שיש תפילות רציניות בשבילו והוא אומר לי שזה יהיה בעוד מספר ימים והוא לא ממש אחראי על ההר הזה כי כמו שאמרתי הוא בעיקר סמל....
144 רוחני אין.... אבל אתה יכול פשוט לשלוח מסר כלפי חוץ ולחכות לתשובה או פשוט לנסות לדבר אל "עצמך" בתוך הראש שלך ולראות אם יש תשובה רק אל תתבלבל כי יכול ליהיות שהתת מודע שלך והדמיון שלך הם אלה שיהיו התשובות אז תצטרך לנסות ולגלות אם זאת ישות אמיתית או לא