אוף...

ניסיתי מיליון פעם ללא הצלחה

כנראה שאיאלץ ליצור קשר רק עם מתווך כי עצמאית כבר התייאשתי.תבדוק אם קיימת ישות שיכולה להנמיך את תדר הדיבור למישור שלנו-זה הסיכוי האחרון שלי.

ToryMaster

New member
aren't we dramatic

אתה גרוע במדיטציה? כל הנסיונות נכשלו? תנסה שוב. ובחיי, במידה וזה אף פעם לא יצליח לך, כנראה שיש סיבה.

Ender W

New member
לכולנו יש זכות לדרוש.

ליקום יש זכות לא להענות לדרישותנו. לא יודע אם אפשר ללמוד מזה משהו, אבל כשהילדים שלי מבקשים, יש להם תמיד יותר סיכוי להשיג את מה שהם רוצים מאשר כשהם דורשים. אבל אם מה שמעניין אותך זה לעזור לכאלה שצריכים עזרה, למה בדיוק אתה מחכה להוקוס פוקוס שיביא לך כוחות מיוחדים? לכולנו יש את היכולת לעזור כבר היום. לא צריך להיות קוסם בשביל זה ולא צריך תקשורת עם אף אחד חוץ מאשר עם עצמך ועם אנשים נזקקים. קל מאוד למצוא עמותות שעוזרות לנזקקים ולעזור דרכן! לצערנו יש מספיק עמותות ולכולן יש המון עבודה. חלוקת אוכל, תרומות, עזרה לקשישים, עזרה לתלמידים חלשים, עזרה לילדים בסיכון ועוד מליון עמותות ודברים שאפשר לעשות לבד גם בלי עמותה. בקיצור - אם מה שמעניין אותך זה באמת לעזור, ולא כל מני משחקי אגו של תראו כמה שאני גדול ונפלא ואדיר, אתה יכול להתחיל לעזור כבר היום. ובאופן מפתיע תגלה שנתינה היא הקבלה הכי גדולה שיש. ושנתינה נותנת כוחות הרבה יותר מאשר לוקחת כוחות. גם כשזה נראה אחרת.

ToryMaster

New member
כן

זכותי גם לדרוש שהשמיים יפלו עכשיו וישמידו את כל מי שעושה לי רע. זכותך הכל, אבל אל תצפה שזה יעבוד לך באותה היעילות והאיכות.

Ender W

New member
אז צא לעזור לאנושות כמו שרצית!

בשביל זה לא צריך להיות מכשף נועז. כל אחד יכול לעזור המון. בעיקר כאלה שלא מסוגלים לשבת דקה בשקט. ומנתינה מקבלים הכי הרבה. זה לא סתם משפט. נתינה ממלאת אותך במשמעות שאי אפשר לקנות בכסף. סוג של הרגשה אמיתית של ערך. לא ערך רק כלפי עצמך, אלא ערך לזולת.

neophile

New member
לשבת בשקט לא יעזור לך

להשקיט את המחשבות זה מה שאתה רוצה? אני יתן לך תרגיל בהתחלה לא תצליח לעשות אותו יותר מ7 שניות אבל עם תרגול תצליח תחשוב על לא לחשוב

The Dark Wizard

New member
מה זאת אומרת ?

לחשוב על לא לחשוב ... אולי הכוונה פשוט לא לחשוב על כלום כי אם אני לא חושב על לא לחשוב זאת לא בעיה וזה יותר מ7 שניות (או שזה קל לי בגלל שאני כבר מאומן)

neophile

New member
תמדוד בסטופר

אי אפשר לא לחשוב על כלום, זאת לא דעה שלי זאת עובדה אי אפשר לא לחשוב, רק גופות לא חושבות אפשר במקסימום להתמקד במחשבה אחת בלבד, אפשר גם לחזור על זה בתור מנטרה תוך מספר שניות יתגנבו לראשכם עוד מחשבות, ברגע זה קורה תפסיקו תמדוד זמן צריך להפסיק ברגע שמתגנבות לכם עוד מחשבות, כי ברגע שזה קורה ואתם ממשיכים אתם -מנסים- לחשוב על לא לחשוב לנסות זה עוד מחשבה, אל תנסו לחשוב על לא לחשוב תהיו במצב שאתם חושבים על לא לחשוב יש הבדל מהותי

Ender W

New member
עוד עובדה? אני אישית מכיר מישהו

שחושב אחרת לגמרי ממך. אבל התרגיל עצמו טוב. בעיקר בתור תרגיל מבוא. בתור המשך, ברגע שמתגנבת מחשבה, צריך להקפיא אותה מיד ולנסות לגלות מה גרם לה לקפוץ. בדרך כלל זה יהיה צליל ששמענו, משהו שראינו או שבכלל אחרי מחקר קצר נגלה שהיא הגיעה בעיקבות מחשבה אחרת שאפילו לא שמנו לב אליה. כשגילינו מה גרם לה לקפוץ, אפשר לחזור לשקט ולנסות שוב. דרך אגב, קצת קשה למדוד עם סטופר כי אז המשמעות היא שמודעים לסטופר. והמודעות הזאת מזמינה מחשבות בעצמה. הרעיון הבסיסי הוא שהזמן לא משנה בכלל. (אין כאן שום תחרות) וכל אחד יכול להרגיש האם הוא משתפר או לא.

ToryMaster

New member
Tני דווקא מסכימה פה

אתה יכול להתרכז בכלום, לנסות ליצור חלל שחור וריק בתוך הראש, אבל זה עדיין יחשב למחשבה. יש מאמר במג'יק שמתחיל בדיוק בנקודה הזו, כדאי לקרוא.

The Dark Wizard

New member
שטויות במיץ

אני אישית מצליח לא לחשוב על כלום...... אבל זה לקח לי חודשים של אימון ....

The Dark Wizard

New member
יש חוק אחד ועיקרי

כל מה שאתה רוצה מתקיים אך רק בשבילך זאת אומרת שלכל אחד יש יקום משלו והם פשוט השתלבו (ככה אני חושב)

שאלה לגבי הלחימה

דיברת על טורנירים של לחימה.האם בקרב נגד הישויות אתה משתמש בכלי נשק? חרבות,רובה פלזמה וכאלה? אני מתקשה להבין כיצד פוגעים בישות לא פיזית.

ToryMaster

New member
נקודה חשובה

אי אפשר לפגוע בישות לא פיזית עם נשק פיזי, מה נובע מזה? למה את הל אמנסה לעשות קצת חשיבה בעצמך? אף אחד לא אמור ללמד אותך חוקים רוחניים של היקום, או להאכיל אותך לוריד בידע.

אני דיברתי בצורה מטאפורית

אני יודע שאי אפשר אבל אני מבקש המחשה של דימוי הלחימה מכיוון שאני יכול להבין נזק ופגיעה רק במישור הפיזי.

מה הגורם לנזק האנרגטי?

כדי לגרום נזק יש צורך בפעולה כלשהי לא כן? אני לא יכול לנחש כיצד נגרם נזק אנרגטי במישור לא פיזי,אז אני מבקש את ההסבר ממי שהתנסה במישור הלא פיזי.

למעלה