אוף

this began

עכשיו כולם הלכו לישון! כל-כך מעצבן. בסדר נישמע linkin park זה ירגיע אותי. ניראה גם את הקליפים שלהם. מי שרוצה לדעת יש לי את כולם. הורדתי גם מקזזה כמה שירי live שלהם ומדהים ליראות כמה קהל יש להם בכל הופעה חדשה. מלא אנשים מהבמה אתה לא רואה את הסוף איזה מחזה מדהים. כמו נמלים. מדהים כמה אוהבים אותם. זה היה מצחיק-פעם אחת אחותי ראתה הופעה של simple plan ואמרה לי תיסתכל כמה(אגב היא מתה עליהם)ואמרתי לה מה?זה הכל! היא היסתכלה עליי ואמרה:מה זה הכל תיסתכל כמה אנשים! אמרתי לה:בואי למחשב ותיסתכלי באמת כמה אנשים. שמתי לה שיר live מי שמבין זה היה runaway שהיה שם קצת אנשים ביחס לשאר. היא היתה בשוק. וככה שיר אחר שיר והיא עושה לאמא שלי תיסתכלי כמה אנשים כמה. בקיצור זה הסיפור. מיסכנים אלה שבסוף הם לא רואים כלום,יש להם מסכים ענקיים-אבל זה לא שווה צריך ליראות אותם ולא את המסכים.

bad astronaut

New member
גאדד!!!

מאיפה אתה יודע שאנשים הלכו לישון? אולי הם רואים טלוויזיה או קוראים ספר! או שסתם מטיילים בחוץ? לא כל היום צריך להיות מול המחשב... אררר

mirrra

New member
נכון

אני קראתי ספר. הספר הכי טוב שקראתי בחיים שלי. לא יכולתי להתנתק ממנו

מפקרות!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

מה? אני לא חולה! פשוט אוהב יותר את הלילה. מה כבר קרה? מדברים לי פו על מוות תרופות. תגידו לי אתם בסדר? ניראה לי שאתם צריכות תרופה כך זה ניראה.

03:05 NUMB

I'M TIRED OF BEING WHAT YOU WANT ME TO BE FEELING SO FAITHLESS LOST UNDER THE SURFACE I DON'T KNOW WHAT YOU'ER EXPECTING OF ME PUT UNDER THE PRESSURE OF WALKING IN YOUR SHOES CAUGHT IN THE UNDERTOW] JUST CAUGHT IN THE UNDERTOW] EVERT STEP THAT I TAKE IS ANOTHER MISTAKE TO YOU I'VE BECOME SO NUMB I CAN'T FEEL YOU THRE BECOME SO TIRED SO MUCH MORE AWARE I'M BECOMEING THIS ALL I WANT TO DO IS BE MORE LIKE ME AND BE LESS LIKE YOU CAN'T YOU SEE THAT YOU'ER SMOTHERING ME HOLDING TOO TIGHTLY AFRAID TO LOSE CONTROL CAUSE EVERYTHING THAT YOU THOUGHT I WOULD BE' HAS FALLEN APART RIGHT IN FRONT OF YOU CAUGHT IN THE UNDERTOW] JUST CAUGHT IN THE UNDERTOW] EVERY STEP THAT I TAKE IS ANOTHER MISTAKE TO YOU CAUGHT IN THE UNDERTOW] JUST CAUGHT IN THE UNDERTOW] AND EVERY SECOND I WASTE IS MORE THAN I CAN TAKE BUT I KNOW I MAY END UP FAILING TOO BUT I KNOW YOU AERE JUST LIKE ME WITH SOMEONE DISAPPOINTED IN YOU linkin park

Just a Kid 3

New member
*פה *מפגרות\מופקרות

(תלוי למה התכוונת) *אתן ושים סימני פיסוק דאמיט!

Riot Boy

New member
זה ממש לא ככה...../images/Emo168.gif

יש סיפור מאחורי זה... לא אספר ולא אספר... נה נה בננה

למעלה