אוף

03:05 NUMB .

I'M TIRED OF BEING WHAT YOU WANT ME TO BE FEELING SO FAITHLESS LOST UNDER THE SURFACE I DON'T KNOW WHAT YOU'ER EXPECTING OF ME PUT UNDER THE PRESSURE OF WALKING IN YOUR SHOES CAUGHT IN THE UNDERTOW] JUST CAUGHT IN THE UNDERTOW] EVERT STEP THAT I TAKE IS ANOTHER MISTAKE TO YOU I'VE BECOME SO NUMB I CAN'T FEEL YOU THRE BECOME SO TIRED SO MUCH MORE AWARE I'M BECOMEING THIS ALL I WANT TO DO IS BE MORE LIKE ME AND BE LESS LIKE YOU CAN'T YOU SEE THAT YOU'ER SMOTHERING ME HOLDING TOO TIGHTLY AFRAID TO LOSE CONTROL CAUSE EVERYTHING THAT YOU THOUGHT I WOULD BE' HAS FALLEN APART RIGHT IN FRONT OF YOU CAUGHT IN THE UNDERTOW] JUST CAUGHT IN THE UNDERTOW] EVERY STEP THAT I TAKE IS ANOTHER MISTAKE TO YOU CAUGHT IN THE UNDERTOW] JUST CAUGHT IN THE UNDERTOW] AND EVERY SECOND I WASTE IS MORE THAN I CAN TAKE BUT I KNOW I MAY END UP FAILING TOO BUT I KNOW YOU AERE JUST LIKE ME WITH SOMEONE DISAPPOINTED IN YOU

double O S

New member
חמוד שלי../images/Emo96.gif

[ראית כמה מחמאות אתה מקבל ממני
] זה לא פורום לינקין פארק.

double O S

New member
אני חושב שזה הזמן להזכיר../images/Emo96.gif

שאני המנהל בפורום, והדיבורים שלך לא מוצאים חן בעיניי אנא תרגיע

double O S

New member
אה וכמובן../images/Emo96.gif

הכל פה ברוח טובה, אנלא מנסה לצאת נגדך או משו... פשוט זה לא פורום לינקין פארק, וכאן לא המקום לדבר עליהם יש שרשורי אוף טופיק ששם אתה יכול לדבר עליהם... וכמו שאמרתי בהודעה מעלי, תדבר יותר יפה, כי יש צורת דיבור מקובלת בפורומים...

לינקנית

New member
כפרע כפרע כפרע יש לי אפצי

האמ שמוליקקקק אתה צודק שזה לא פורום לינקין פארק ואני בידיוק פתחתי פורום לינקין פארק בהייד פארק הוא יכול להבוא לשמה ולדבר בבקשה ... אני יתן קישור אבל כרגע הוא נעלם לי חח מצטערת אני מסטולית לא ישנתי 24 שעות חחח לא נירדמתי...טוב לא משנה לא קשור לא יודעת בוקר טוב רק

mirrra

New member
../images/Emo13.gif גו שמוליק

תחסום אותו! מועחהחהחהחהחחהחהחהחה חבל שאני לא מנהלת.
אהמ... סתם. בערך.

bad astronaut

New member
וואו! ../images/Emo12.gif

אתה באמת לא יושן בלילות? אתה יודע ששמעתי שמי שלא יושן בלילות מת בסוף? אתה רוצה למות?

Just TalTi

New member
../images/Emo45.gif וואי את ממש צודקת

היה לי חתול, שכל הלילה יילל.. ובסוף הוא מת

bad astronaut

New member
וואי! ../images/Emo2.gif

את רצינית??? חשבתי שזה רק שמועות!!! יואו מסכן הלינקין הזה... את חושבת שזאת מחלה? יש תרופה על זה?

Just TalTi

New member
אני לא בטוחה....

חבל עליו.. דווקא נחמד אין תרופות לזה.. =\ אבא שלי רופא איזה מסכן.. וואי מעניין מה הוא רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלו

bad astronaut

New member
בטח...

משהו שקשור ללינקין! הוא כל כך מעריץ אותם! חבל לפספס כזה מעריץ =[ דייייייייייייייייי זה כל כך עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!! את גורמת לי לבכות!

Just TalTi

New member
אני בוכה שעות פה..

אולי - מת כששמע linkin park ואת mike ואת chester או משהו דומה

bad astronaut

New member
נכון!

שיואו! אני כל כך מודאגת עכשיו!!!!! למה התחלנו לדבר על זה???????? שמוללללללללייייייייייייקקקקקקקקק אני חולה עליך! [חחחחחחחח זהו! אני נקרעת!]

Just TalTi

New member
אני לא יודעת!!!!!

לינקין כל כך שולטים!!!!!!1 איזה מסכן הילד ההוא.. אולי אני מאוהבת בו בעצם לא.. אני מאוהבתתתתתתת בשמוליקקקקקק@!@#@#%@!

bad astronaut

New member
יא כלבה!!!!!!!!!!!

אני בטחתי בך כל כך!!!! וטוב נו! לי זה לא מפריע!!!!!! דוואק אתם מזה מתאימים אבל הוא לא היה אוהב אותך כי את יושנת בלילה! אני משתתפת בצערך!

למעלה