I DON'T KNOW WHO TO TRUUT NO SURPRISE EVERYONE FEELS SO FAR AWAY FROM ME HEAVY GHOUGHTS SIFT THROUGH DUST AND THE LIES TRYING NOT TO BREAK BUT I'M SO TIRED OF THIS DECEIT EVERY TIME I TRY TO MAKE MYSELF GET BACK UP ON MY FEET ALL I EVER THINK ABOUT IS THIS ALL THE TIRING TIME BETWEEN AND HOW TRYING TO PUT MY TRUST IN YOU JUST TAKES SO MUCH OUT OF ME I TAKE EVERYTHING FROM THE INSIDE AND THROW IT ALL AWAY CAUSE I SWEAR/FOR THE LAST TIME' I WON'T TRUST MYSELF WITH YOU TENSION IS BUILDING INSIDE STEADILY EVERYONE FEEL SO FAR AWAY FROM ME HEAVY THOUGHTS FORCING THEIR WAY OUT OF ME I WON'T TRUST MYSELF WITH YOU I WON'T WASTE MYSLELF ON YOU WASTE MYSELF ON YOU YOU
אני אכתוב לאט. נקווה שככה גם תקרא לאט ותפנים. ללינקין יש פורום. פורום של לינקין פארק בתפוז. כאן זה פורום סימפל פלאן . לא לינקין פארק. פה לא רושמים הודעות על לינקין פארק. לא. שלא נדבר שזה לא חוקיל שים ליריקס של שירים בפורום. הנה קישור שיקל עליך- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=371 תודה. ביי.
זה פורום דפוק ויש שמה פאקצות ומעצבנים תציל את חייך ואל תיכנס אחרת תמחוק את מייק מהאייסי שלך לא אני יפרוץ לך לאייס ישנה סיסמה ואז ימחוק אותו ברורררר אני ינשבעת הפורום הכי גרוע שיש 317 לינקין פארק תפוז בלעע
בעצם לא ציפיתי שתביני, מסובך מידיי בשבילך כנראה. ואולי תתייחסי למה שאני רושמת ותגיבי במקום להתעלם ולהגיב על ה"שתקי" ? ילדותי מצידך אבל מה אפשר לצפות מילדה בת 12? בעע.