אני רוצה להגיד לך-את ילדה גדולה
O onliy linkin park New member 29/6/05 #128 הא!!! סליחה אתה בן!!! חהחהחהחה זה הרג אותי עכשיו. חשבתי שאתה בת לפי הכתב. כתבת:נענע בננה-משהו כזה. תישמה זה נשי. תגיד אמרו לך פעם שאתה ילד קטן הה.
הא!!! סליחה אתה בן!!! חהחהחהחה זה הרג אותי עכשיו. חשבתי שאתה בת לפי הכתב. כתבת:נענע בננה-משהו כזה. תישמה זה נשי. תגיד אמרו לך פעם שאתה ילד קטן הה.
R Riot Boy New member 29/6/05 #129 חיחיחי../images/Emo168.gif א) אני בן (Riot Boy) ב) אני יודע שאני בוגר!! אבל עכשיו זה רשמי... טודע לך dude
חיחיחי../images/Emo168.gif א) אני בן (Riot Boy) ב) אני יודע שאני בוגר!! אבל עכשיו זה רשמי... טודע לך dude
R Riot Boy New member 29/6/05 #134 נכון?../images/Emo168.gif חיחיחי... עאלק אחרי זה אתה מכחיש שאתה ער בשעות כאלה... צק צק צק...
R Riot Boy New member 29/6/05 #136 אוקעי../images/Emo168.gif טאלי... כשאת פה תגידי לי מה נסגר עם גיל, סבבה?
J Just TalTi New member 29/6/05 #161 לא מדבר מתוך שינה.. כותב בפורום מתוך שינה אחרי שהסברתי לכם חצי שעה.. חחח
M mirrra New member 29/6/05 #167 ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif די להתלהב שאתה הולך לישון בבוקר וקם בערב. זה לא מעניין אפחד.
J Just a Kid 3 New member 29/6/05 #173 ../images/Emo6.gif כנראה לקחת את זה יותר מדי ברצינות... בסוף עוד תמות מעודף התלהבות ולינקין פארק (שלא תבינו לא נכון, אין לי שום בעיה עם לינקין, הבעיה שלי היא איתו ועם האובססיה שלו ללינקין)
../images/Emo6.gif כנראה לקחת את זה יותר מדי ברצינות... בסוף עוד תמות מעודף התלהבות ולינקין פארק (שלא תבינו לא נכון, אין לי שום בעיה עם לינקין, הבעיה שלי היא איתו ועם האובססיה שלו ללינקין)
J Just a Kid 3 New member 29/6/05 #176 הוא מעצבן ומציף ../images/Emo4.gif אני מנסה להיות נחמדה, אבל הוא מעצבן גם אותך, תודי. אולי פשוט תחסמו אותו או משו? כי נראה שהוא חושב שזה צ'אט לינקין פארק.
הוא מעצבן ומציף ../images/Emo4.gif אני מנסה להיות נחמדה, אבל הוא מעצבן גם אותך, תודי. אולי פשוט תחסמו אותו או משו? כי נראה שהוא חושב שזה צ'אט לינקין פארק.