אוף!!!!!!!!

תודה!!!

עשיתי את זה בשביל למות!!הרבה פעמים חשבתי לעשות ת זה:( וקצת גם חשבתי שזה ירגיע אותי טיפה..

כמה דברים

אם עשית את זה בשביל למות, אז כנראה בלעת לא מה שצריך (יש לי הרגשה שאלו היו גלולות בלי מרשם, כי גלולות מרשם היו הורגות אותך בלי בעיה). דבר שני, כמה שזה נראה משהו למות בשבילו, יש לי הרגשה שעכשיו, אחרי שזה עבר, גם את בעצמך מבינה שזה ממש לא. קורה שבלהט הרוחות, כשכל הכעס והעצבים בשיאם פשוט לא רואים ישר. העניין הוא שאת צריכה להחליט עם עצמך אם את רוצה למות או לא. (ועכשיו כל חברי הפורום יהרגו אותי). אם את רוצה למות, תעשי את זה אחרי מחשבה והחלטה שהחיים שלך לא שווים את זה. אל תעשי את זה סתם פתאום אחרי ריב, ברגעים כאלו זה לא אמיתי. ואם עכשיו את מחליטה שאת רוצה לחיות, תזכרי את זה גם כשרע לך, ותדעי שבאמת לא כזה רע ובאמת את רוצה לחיות ומה שאת מרגישה בזמן כעס ועצבים זה תחושה מוטעית שלא צריך לפעול לפיה. (מצטערת שאני כל כך פסיכולוגית היום...
)

זה בסדר שאת פסיכולוגית!!

מממ התרופות הם עם מרשם...פסכיאטרית נתנה לי אותם!! ואמת לא בדיוק בא לי לחיות...:( אני אולי חייה פיזית אבל נפשית אני כבר חצי מתה אם לא מתה!!:((( וזה לא רק בגלל ההורים...

Evil Gremlin

New member
די!!!!!!

התאבדות לא תעזור לאף אחד.... תחשבי לרגע...מה הדבר היחיד שהוא שלך...שהוא באמת שלך הדבר היחיד שבאמת קיים ושבאמת יש לך...חיים אין לך כלום חוץ מזה... עדיף תברחי מהבית עדיף תעשי משהו אחר כי השיטה הזאת יותר מדי מזכירה מישהי שפשוט מבקשת צומי...תעשי את זה בדרכים אחרות.... וגם אם אני טועה..אז סליחה שפגעתי בך אבל לדעתי החיים שווים יותר מדי כדי לבזבז אותם ככה....תנסי להנות מההרגשה עצמה לא משנה איזה מההרגשה לשנוא לאהוב להיות עצוב שמח מדוכא......כל זה רגשות תהני מהעובדה שלפחות יש לך אותם!!!!

Evil Gremlin

New member
אוי נו באמת מה זאת אומרת החיים שלי

..שווים זבל....למה בדיוק את חושבת ככה כי רבת עם ההורים שלך על מה בדיוק רבת איתם שהחיים שלך בזבל פתאום...תאמיני לי שתמיד אפשר להגיע למקומות גרועים יותר מאיפה שאת נמצאת!

אז מה את אומרת?

נעשה התאבדות קבוצתית? וכולנו נקפוץ מהגשר
הגישה שלך מוטעית.. אבל את ציכה להבין את זה עם הזמן.. בעצמך... לא משנה מה נגיד לך.. זה לא ישפיע... בינתיים תרגישי טוב וקבלי
גדול! העיקר שכולנו פה איתך! נתמוך בך ונהיה איתך.. שתבקשי

זה שיכול להיות יותר גרוע

לא אומר שזה לא גרוע בשבילה.. זה הכל עניין של תפיסה. אם כל כך רע לה, אז אתה לא תבין את זה.. כל מה שקורה לה זה סוף העולם בשבילה. ואם זה סוף העולם בשבילה זה אומר שרע לה. גם אם לך זה נראה פעוט ולא משמעותי..

האמת, אני אשמח להקשיב..

תמיד נחמד שלשמוע שלאחרים יש יותר בעיות..
האמת אני תמיד עוזרת לכולם, כי עברתי די המון חרא ותמיד יש לי עצות מהחיים.. אני מתחילה להקשיב ואיכשהו יוצא לי לספר משהו ולהסביר.. בכל מקרה.. אם את רוצה לדבר, לי כרגע אין בעיות משל עצמי אז אין לי שום מעניין בחיים..
אני אשמח להקשיב, באמת..

EMILY666

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פעם אני ניסיתי אבל הבנתי שחיים חשובים לי ואני חשובה להרבה אנשים ואני עוד לא נהנתי מהחיים קיצור אני ר=ו=צ=ה= ל=ח=י=ו=ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bariska

New member
אי מה עובר על חברי הפורום../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

תרגישי טוב..את מודעת לזה שאם את בולעת ככה חפיסה שלמה זה יכול להיגמר רע?!קצת יותר רע מילא לישון 7 שעות.. מקווה שתרגישי טוב..

ההורים של כולם מפגרים...

ומעצבנים....[שלי לפחות]... נו אבל אפשר להסתדר..!1..לא צריך להגיע למצב כזה..!! בכל אופן, אני מקווה שתרגישי טוב...ותשתי מים...כדי לשטוף אתזה מהגוף....[אחח ביו']... :]

זה לא רק בגלל ההורים...

מממ קרן הציעה לי לעשות שטיפת קיבה בבית חולים אבל אני מפחדת

למעלה