אוף!!!!!!!!

bariska

New member
לא צריך

זה יצא לך לבד..ואם תרגישי רע אז תלכי לרופא .. יהיה טוב

הא טוב..

פשוט אימא של קרן עובדת כאחות או משהו בבית חולים אז היא בטח יודעת טוב מה לעשות

bariska

New member
לא נכון

לא של כולם..ההורים שלי נפלאים..ואני בכלל כמעט לא רב איתם הם נותינים לי לעשות מה שאני רוצה אבל אני גם מקשיב להם

AeroSlash

New member
לא ממש נכון...

ההורים שלי סבבה, הבעיה היחידה שיש לי איתם זה שמפריע להם שאני מקשיבה מוזיקה בפול ווליום... הרבה פעמים אני חושבת שההורים שלי סתם מציקים ומעצבנים אני רואה את ההורים של החברות שלי, איך שהן צריכות לדווח על כל דבר ולבק רשות כדי לצאת מהבית אני ישר מבינה עד כמה אני מאושרת שאני יכולה לא להופיע בבית ימים שלמים [מה שאני עושה] ואני לא אקבל שום ריב, שום צרחות אלא רק כמה טלפונים לוודא שאני פסדר... מה גם שאין לי שעת חזרה ואני חוזרת הביתה מתי שבא לי ועושה כל מה שמתחשק לי!!! ככה שלא כל ההורים הם קרציות במקצועם...

אולי ההורים שלך מפגרים..

ההורים של כל אחד מאיתנו רוצים אך ורק בטובתנו.... נכון הם לוחצים עלינו מדי פעם.. וגם אני מתעצבנת.. .כועסת ורבה איתם... אבל ההורים גם זקוקים לטיפה הבנה מצד הילדים שלהם... אם את אומרת שההורים "מפגרים" את לא מנסה אפילו להבין אותם... אז...

לא נכון ../images/Emo4.gif

ממ היחסים שלי עם ההורים שלי, אלה יחסים די מסובכים.. ההורים שלי גרושים, ואני גרה עם אמא וסבתא, אז יש לחץ ולפעמים נמאס לכולם מהמצב הזה, אבל.. נו אתם מבינים. עם אבא שלי היחסים שלי מעולים.. אולי העובדה שכבר 12 שנה אני לא גרה איתו, גרמה ליחסים המרוחקים שלנו להתהדק. אני מתה עליו
אבל אחרי שראיתי את היחסים של כל מיני חברות שלי עם ההורים שלהן, הבנתי כמה שהמשפחה שלי חשובה לי. אני באמת שמנסה להתחמק מכל מיני מצבים לא נעימים שיביאו לצרחות, וכן, לפעמים לא מתאפקים והכל יוצא, אבל פחות.. לכו תדעו מה יקרה מחר? אין מישו שיותר קרוב אליכם מהמשפחה שלכם.. ותראו, ברור שדאגות של הורים לפעמים משגעות את כולנו, אבל אלה ההורים שלנו! הם רוצים רק בטובתינו! אמא שלי אמרה לי פעם, ברגע של שבירה אצלי, שכל פעם שהיא רואה אותי בוכה, חלק ממנה -שם בפנים- מת. אני יודעת שאני נשמעת כמו איזו מורה בגיל הזהב בהרצאה על המשפחה, אבל בכל זאת.. לכל אלו מכם שיש בעיות עם ההורים והמשפחה בכלל, די
אם זה בגלל דברים שטותיים, אז תפסיקו. אם זה רציני, אז תמצאו דרך אחרת לפתור את זה. אני אמות בשביל המשפחה שלי..

זה אימא שלך...

מה את משווה את ההורים שלי לאימא שלך??? אני פשוט לא יכולה עם ההורים שלי יותר ובכלל עם החיים האלו:(((

מי השווה?!

אני דיברתי על ההורים שלך?! אני הזכרתי את ההורים שלך?! אני נתתי רמז לכך שזה היה על ההורים שלך?! לא! רר.

למעלה