אוף!!!!!!!!

אוף!!!!!!!!../images/Emo4.gif

הרעלתי את עצמי!!!
רבתי עם ההורים שלי אתמול(כמו תמיד)והריב היה ממש ענק!!! וזה נימאס כבר אז בכיתי כמו משוגעת וצרחתי וניכנסתי לדיכאון
ואז בלי לחשוב פעמיים בלעתי חפיסה שלמה של כדורים נגד דיכאון(28 כדורים) וכשזה אתחיל להשפיע היה ממש נורא!!!!!!!!!! רעדתי כולי,הייתה לי בחילה והסתובב לי הראש:( עכשיו אני מרגישה יותר טוב אבל גם ככה רע:( וגם לא ישנתי הלילה(בגלל זה אני ערה עכשיו)
שכבתי במיטה כמו איזה מפגרת 7 שעות ולא נירדמתי אפילו לדקה:((( אוףףףףףףףףףףף נימאס!!!!!!!!!! !
(קרן אל תחשבי עליי דברים רעים או משהוא פליז!!) ההורים שלי מעצבנים!!!!

../images/Emo12.gif חפיסה שלמה../images/Emo35.gif

את לא נורמאלית! אבל בכל מקרה תרגישי טוב! ותזכרי אנחנו פה בשבילך

EMILY666

New member
מסכנה:(

אבל איזה מזל יש לך את חיה!!!!!!! ותקחי את היזדמנות הזות לשנות דברים כדישלא תעשי בחיים שלך דבר כזה אני אומרת לך יהיה טוב הורים שלך ילמדו לקח על היתנהגות שלהם קיצור י=ה=י=ה ט=ו=ב

EMILY666

New member
אם הם יהו יודעים אולי הם היו

משנים את היתנהגות שלהם אבל לא משנה

לא הם לא ישנו אף פעם

את התנהגות שלהם...! כל משמעניין אותם זה שאני ימצא כבר עבודה ויסדר בבית אבל מה שאני מרגישה לא אכפת להם!!!

the freaky girl

New member
למה לבלוע כדורים?!

זה נראה לי טיפה קיצוני בגלל ריב עם ההורים (ותאמיני לי, אני יודעת את זה טוב מאד, הרגשתי כך לפחות כמה פעמים בכל יום של חיי העלובים). אולי בפעם הבאה תנסי להוציא את הדיכאון בדרך אחרת, ולא עם כדורים..
למשל, תדליקי מוסיקה בפול-וליום, או שאולי לא תדברי איתם בכוונה ורק בקרירות.. הם נעלבים מזה, בדוק..
טוב, מקווה שתרגישי טוב יותר..

הייתי ממש בדיכאון

בגלל זה!! חוץ מזה אני כל הזמן כמעט מדברת איתם בקרירות .. נימאס לי מהם כבר!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך יכולה להבין אותה..

אין דבר יותר מייאש ומדכא מלחשוב שלהורים לא אכפת או שההורים פוגעים. הרי הם האנשים היחידים בעולם שבטוח אמורים לאהוב אותנו ולהיות שם בשבילנו וכשאנחנו מרגישים שזה לא ככה- זה הדבר הכי פוגע שיכול להיות. יש לי הרגשה שמה שיש בינה לבין ההורים קצת יותר מסובך מלעצבן אותם עם מוסיקה בפול ווליום. אני גם מבינה אותה שהיה לה מספיק רע שהיא בלעה את כל החפיסה. עכשיו השאלה- האם עשית את זה כדי לנקום בהם (את הרי הבת שלהם ואם תפגעי בעצמך תפגעי בהם) או שעשית את זה כי רצית למות או שעשית את זה כי באמת חשבת שזה ירגיע אותך ולא חשבת בבהירות? אם התשובה היא השניים הראשונים, אז את חייבת לעשות כל מה שביכולתך להתרחק מהבית ומההשפעה שלהם ולא לתת לאנשים שכל כך אוהבים אותך כל כך לדפוק לך את החיים. אם זה האחרון- אז לא (זה לא מרגיע
). הקיצור, אם ההורים עדיין דופקים אותך ועדיין חרא אליך תבדקי על מה את יכולה באמת לדבר איתם. ותבדקי, כמה שזה לא יאמן, אולי חלק מהטענות שלהם מוצדקות. וכשהם פוגעים בך, תעצרי לרגע ובתוך כל הצעקות תזכירי להם שאת הבת שלהם ושמה שהם עושים פוגע בך בטירוף. תרגישי טוב...

למעלה