אוף

LudaGirl

New member
:/

באמת? ככה זה במרכז.. אבל קניות זה בסט!! אני מקנאה! תתחדשי על הכל

o0Invisible0o

New member
אני יודעת שזה כבר נושא שני שלי...

וה
רק נפתח..
אבלאבל..חייבת לציין שניהלתי בערך שלוש שעות שיחה עכשיו שהחלה עם שתי חברות בדרך ונגמרה בבית עם אבא שלי..ואני באמת מיואשת. אז אני חייבת לשאול..יש פה מגוון גילאים אז זה באמת יהיה מעניין. ומותר להיות אופטימיות והכי לא ריאליסטיות שיש..כמובן שאיזשהו היגיון בידיוני עומד מאחורי הדברים שלכן! האם אתן שלמות עם המצב במדינה או חושבות שצריך לשנות? ואם לשנות, אז סבבה..רק קצת בחינוך, קצת בבטחוני, קצת בכלכלה והכל יהיה בסדר..או שצריך שינוי אמיתי מהבסיס? תיאוריות, מחשבות, תיסכולים..הכל הולך! [מקווה שזה בסדר לעלות נושא פוליטי..אל תגררו למריבות ותשמרו על נימוס ואני חושבת שאין סיבה שנמחק..!!] מקווה שתשתפו פעולה, כי אני רוצה למצוא יותר מבן אדם אחד [או אממ..שלושה למען האמת..אבל זהו.
] שרואה את מה שאני רואה...אז תאירו את עיניי בבקשה!

Shusho

New member
שינוי מהבסיס

אבל אני נוטה שלא לדבר על פוליטיקה ומצבהחברה כי אני חוששת שאין לי מספיק ידע לזה.

o0Invisible0o

New member
גם אני ככה..

ואין לי מספיק ידע לזה... אבל די, כאילו אני פשוט לא יכולה לא לדבר על זה יותר בגלל שקיים החשש.. גם ככה אני מגלה שרוב האנשים שאני מדברת איתם ומדברים בבטחון מלא על מצב המדינה- גם הם לא יודעים מספיק. כאילו, באמת אתמול התווכחתי עם החברה הכי מודעת פוליטית שלי ונדהמתי לגלות שהיא יודעת יופי כל מה שקורה עכשיו אבל אין לה שום בסיס היסטורי והיו לי הרבה דברים להגיד שאני מקווה שפתחו את עיניה..כי היא כאילו מתכחשת למצב שיכול להיות יותר טוב..
ובאמת, אם נותנים לי דוגמא או זורקים מונח שאני לא מכירה..אני פשוט שואלת.
ולא מתים מזה..אי אפשר לדעת את הכל.
אני חושבת שהגיע הזמן לדבר גם אם את לא יודעת מספיק..אני בטוח לא יודעת מספיק..אבל אני לא חושבת שאני נשמעת מטופשת, נכון? אולי קצת יותר מדי אופטימית-חולמנית שכזאת..אבל נו, מותר.

LudaGirl

New member
מי באמת שלם עם המצב במדינה?

באמת באמת? אף אחד. המצב חרא. חוויתי את זה על עורי במלחמת לבנון השניה. ביולי צפויה מלחמה מחודשת יותר חזקה, עם יותר מדינות. צבא נגד צבא ולא נגד גרילה. לכי תדעי מה יהיה. בימינו לפתוח מלחמה זה לא הכי פשוט. קיים איום של נשק גרעיני. ואנחנו באמצע של כל ההמולה. אבל בסדר, מה אפשר לעשות? מעלימים עין וממשיכים לחיות. כאילו יש לנו ברירה.

o0Invisible0o

New member
ופה הבעיה שלי...

"אבל בסדר, מה אפשר לעשות? מעלימים עין וממשיכים לחיות. כאילו יש לנו ברירה." לא אומרת ששינוי יהיה קל..אבל מההתחלה לוותר? זה מה שמשגע אותי. זה וזה שאנשים לא מאמינים ולא מודעים לעובדה שיש כזה מצב טוב יותר.. כאילו, סבבה..את מעלימה עין! אבל את חיה פה, לא? את תצטרכי להעביר פה את כל החיים שלך!! חברת החשמל יקרנית בטירוף, הצבא בזיוני, חברות הסלולרי מחפשות רק לרמות אותך [האמת שכולן..גם הכבלים/לווין, טלפון קווי, אינטרנט וכו'..] מיסים יקרים ואת יודעת שזה הולך לכיס הלא נכון, לא באופן תקין. אנחנו מוגדרים סוציאלים אבל בפועל זה לא קורה. באמת, לא מפריע לך כל החיים שלך להלחם במדינה שלך? אולי למות בגלל שהצבא לא מתפקד? אולי לאבד בן בשביל פקודה מבן-אדם שאת יודעת שלא היה צריך לתת את הפקודה הזאת? רוצה שהילדים שלך ילמדו בבי"ס בלי מזגן, יום לימודים ארוך, בלי קפיטריה? שתלחמי להרוויח כסף, כי מצב הכלכלה לא באמת משתפר או ישתפר ואז תצטרכי להוציא מאות שקלים כל שנה ע להילד שלך לספרים..ולשלם לבי"ס ועל תלבושת אחידה יקרה מדי..כי ביה"ס החליט שצריך? וכמובן..בתוך כל זה..כשתזדקני, למרות ששילמת מיסים כל השנים..לא באמת תקבלי משהו מזה חזרה? יש לנו כאילו רווחה בארץ..ואם לא תדאגי לפנסיה פרטית פשוט תחיי בעוני? לא מפריע לך? באמת? פשוט תעלימי עין? ומה עם אוניברסיטה. נניח עברנו את השלב שלגייס סכומי עתק לכל שנת לימודים באוניברסיטה..נניח גם הצלחנו לעבוד, ללמוד ועדיין לסיים בהזדמנות. ונניח שלמדת משהו כמו אומנות תעשייתית. את יודעת כמה זה מצליח בעולם??? את יודעת כמה קשה למצוא בזה עבודה בארץ? ולמה...? אין לנו כמעט יצור עצמי!!! הכל יבוא. לא כואב לך לדעת שמלא תחומים שתלמדי..אח"כ תלחמי למצוא בהם עבודה? גם עריכת דין כבר קשה למצוא עבודה..כי את יודעת, אין כבר הרבה מבחר שאת יודעת שתלמדי ואח"כ תמצאי עבודה בארץ..אז כולם לומדים את אותם הדברים. לא כואב לך לחשוב שכל החיים שלך תלחמי בשביל לשרוד, אולי להצליח..אבל קודם כל לשרוד?? לא רק שכואב, רע לי וצורם..אני לא יודעת איך להתחיל בכלל...
אה..ואם הפתרון הוא לברוח..אז בכלל.
לא התכוונתי להתנפל..
אבל אני ממש אשמח לתגובה..

LudaGirl

New member
חחחח כן כואב

אבל בדוגרי. מה את יכולה לעשות עם זה? אין מה לעשות. בירוקרטיה זה חלק מהחיים שלנו. צריך להתמודד עם זה. אני רוצה להיות עיתונאית, רוצה ללמוד תקשורת. חלק מהסיבות זה כדי להעלות מודעות ולשפר את המצב, ודרך התקשורת אפשר לעשות הכל. מעבר לזה, איפה תמצאי מדינה שלא מנסים לרמות אותך כל שני וחמישי, שהצבא זה לא זיוני שכל, שיש פטריוטיזם אמיתי, שאנשים תומכים במערכת? איפה? ואם תמצאי מדינות כאלו, הרי הם לא נמצאות במצב מלחמה תמידי. להם יש כסף להשקיע בחינוך, בתעסוקה, בפיתוח הארץ. בעוד שאנחנו נלחמים על כל שניה של קיום. דווקא תופתעי לדעת את הדברים החיוביים שיש לנו במדינה מהבחינה של יבוא ויצור

o0Invisible0o

New member
לא מסכימה...

יש הרבה מדינות כאלה! וזה נכון שהן לא נמצאות במצב תמידי של מלחמה. אבל נו באמת..איך כולם חוזרים לתירוץ הזה..אני פשוט לא מאמינה.
המצב התמידי של המלחמה- אפילו הצבא שלנו לא מתפקד!!! אז אם כל ההשקעה, הכסף וכוח האדם שלנו הולך לצבא, למה הצבא הוא עדיין גוף טיפש שהתקפל במלחמה? איך זה שפעם היינו חלשים, מעטים, בעלי צבא לא מבוסס בכלל, בלי נשק, כוח-אדם או תקציב וניצחנו מלחמות מטורפות נגד מס' מדינות הרבה יותר חזקות מאיתנו ועכשיו אנחנו מבוססים, כל הנוער שלנו הולך לצבא, תקציב הבטחון שלנו עצום ומלחמה נגד חיזבאללה שהם קטנים מאיתנו ולא מבוססים בכלל- אנחנו לא שורדים. כמה אבידות במלחמה שהייתה כ"כ קצרה!!! ואנחנו כביכול כ"כ חזקים. אז אפילו עם עיניין המלחמה התמידית אנחנו לא מתמודדים? אז מה יש לנו? איך תסבירי את זה? לא בכך שיש בעיה??? כסף להשקיע בחינוך, תעסוקה ופיתוח הארץ- כ"כ אפשר למצוא! פשוט צריך חלוקה תקציבית טובה יותר! רציתי לתת דוגמא, אבל הגעתי למסקנה שאני יותר מדי מזוהה פה ואני לא יכולה לתת מידע על החטיבה שלי באינטרנט.
אבל לא משנה..נניח. את יודעת כמה כסף בצה"ל מתבזבז על דברים שלא צריך? כ"כ הרבה ציוד מיותר! ואת יודעת כמה שרים בממשלה מרוויחים? כמה הם גונבים מאיתנו? אם הם היו לוקחים פחות לעצמם [באמת שאין להם מה לעשות עם כ"כ הרבה כסף..
] ונותנים יותר לתקציבי המדינה [אחרי הכל, זה כספם של משלמי המיסים!] היה אפשר להשקיע בחינוך! ואם מבחינה כלכלית, היינו מגבילים ייבוא ומעודדים ייצור עצמי..את לא חושבת שמצב הכלכלה היה משתפר? כ"כ הרבה יותר קל! ארה"ב כבר עשו את זה כ"כ מזמן..והדוגמא שלהם כ"כ מפורסמת ומוכרת..איך אפשר לפספס או לשכוח את היום השחור בארה"ב? ותחבורה- כמה כסף משקיעים בקמפיין נגד תאונות דרכים? כמה כסף משקיעים בבניית כבישים חדשים? שיפוץ הקיימים? כמה כסף ההורים שלך מוציאים על קניית רכב, אחזקה ובכלל..דלק כאשר נפט הוא משאב טבע שהולך ונגמר? כמה כולם מתמרמרים על ההרג בדרכים? על מצוקת החנייה בת"א..ובכל מקום מרכזי אם כבר מדברים...? והכי חשוב, כמה מבאס כשכל יום כשנוסעים לעבודה בבוקר אתה תקוע בפקק..וכשחוזרים בערב אותו הדבר? ואתה חייב לדבר בפלאפון..כי מתקשרים מהעבודה "למה אתה מאחר?" לא תענה? ולעשות דיבורית זה יקר.. וזה לא משנה..כי גם ככה אתה עומד ולא זז.. אז למה לא להשקיע את התקציב שכבר מושקע בתחבורה- במקום בבניית כבישים, בבניית רכבת תחתית? רכבת חשמלית? הוספת קווי אוטובוס והגברת המודעות לתחבורה ציבורית? למה לא?? את לא יכולה להגיד שאין כסף! ברכבת אין פקקים, אם רוב הרכבים על הכביש יהיו אוטובוסים לא יהיו פקקים..תוכל לדבר בפלאפון ול תצטרך לחפש חנייה. נחסוך בדלק, זיהום אוויר, נספיק להחריב שטחי טבע לטובת כבישים, התאונות יפחתו והכל יהיה יותר טוב..לא? אנשים יגיעו בזמן לעבודה ורגועים..אז מה הבעיה? למה לא עושים א תזה? יש כ"כ הרבה פתרונות קלים..[לא אומרת שהכל קל..יש המון דברים קשים לפתור..] אבל למה לא מיישמים כלום? למה כלום לא משתנה? את באמת מאמינה ששרי הממשלה שלך עושים כל מה שביכולתם כדי לשפר את המצב או שפשוט לא אכפת להם? את מאמינה באנשים שהצבעת להם בבחירות ועומדת מאחורי המעשים שלהם, או חושבת שהם בדיחה? איך את אומרת שאי אפשר לשנות כי אנחנו במצב של מלחמה מתמדת? זה בריחה, זה תירוץ ולדעתי זאת שטות..
ודבר אחרון, אם כל מה שאכפת לנו זה הצבא, זה הכי חשוב..ובאמת זה מה שהכי מדאיג את האנשים ביום יום. איך זה שעלו כל מחדלי המלחמה והייתה מחאת מילואימניקים בכיכר רבין בת"א..למה לא כל המדינה קמה לתמוך בהם? אם זה הנושא הכי חשוב, הכי כואב וזה שכל התקציב הולך אליו..איך החיילים היו צריכים לבזוז בתים במלחמה בשביל אוכל ושתייה? ואיך אחרי שזה קרה לא כל המדינה קמה על הרגליים לעזור להם? איך זה קורה? לאף אחד באמת לא אכפת? אז ממה כן אכפת לנו?

o0Invisible0o

New member
רוצה להוסיף קצת..

אני למדתי על היום השחור בשיעורי היסטוריה..מסתבר שהיו כמה [עכשיו כשאני בודקת. אז התכוונתי ליום חמישי השחור ב24 לאוקטובר 1929. אחריו הוחלט על ה"ניו דיל" כדי לשקם את הכלכלה. ואני במקרה למדתי את זה בהיסטוריה..אחרת לא הייתי יודעת על זה.
בכל מקרה..אני מקשרת לשני העמודים בויקיפדיה..אם מישהי טורחת לקרוא ולא יודעת במה מדובר.

LudaGirl

New member
אין מה להסביר, איילת

זה פשוט ככה. אנחנו לא חזקים כמו שחשבנו. המלחמה באה בבום. הממשלה חרא. המדינה היא שחיתות על גבי שחיתות. אכפת לך, ולי אכפת. ולכל המדינה אכפת. אבל כל עוד לממשלה לא אכפת. כל עוד הממשלה לא מניפה אצבע. אין לנו הרבה ברירות. תהיי ריאליסטית. זה הכל. אין סיבה לכעוס (במיוחד לא עלי- מאחר ואנחנו תומכות באותם דברים), כי אין הרבה מה לעשות. מתי נתתי לך את התחושה שלא אכפת לי?

o0Invisible0o

New member
...

ננת לי תחושה שלא אכפת לך כשכתבת "אבל בסדר, מה אפשר לעשות? מעלימים עין וממשיכים לחיות. כאילו יש לנו ברירה." כנראה שלא לכל המדינה אכפת אם אף אחד לא עושה כלום..לא? את באמת חושבת שאי אפשר לשנות? לא רוצה להיות ריאליסטית!! רוצה לשנות, כי אני לא רואה את עצמי חיה במדינה כזאת..
אני רואה את אחיות שלי וההורים שלי נלחמים מדי יום..כ"כ הרבה אי צדק..והמצב רק הולך ומחמיר! אז פשוט נמשיך להגיד שאין מה לעשות? לאן נגיע בסוף..? אני לא רוצה ללמוד בארץ כזאת! לא יודעת איך אעבור לימודים עם לשלם שכר דירה, חשבונות על הכל, אחזיק רכב, אשלם על הלימודים..כמובן אעבוד וגם אצליח בלימודים..איך? ואח"כ, איפה אני אמצא עבודה? איך אני אסיים חודש? ומה אומר שאני לא אמות מחר באיזשהי תאונת דרכים? [שבעה אנשים מתו בלילה חמישי שעבר..שבעה אנשים בלילה אחד!!!
ותאונת שרשרת קרתה ביהוד, של 4 מכוניות. את יודעת כמה יהוד קטנה? איך יש תאונת שרשרת ביהוד???] יש לנו הרבה ברירות, תמיד יש ברירות! ובאיזה בום בדיוק המלחמה באה? איך, איך לצבא אין מספיק ציוד ללוחמים שלה? אין כזה דבר! אין!! אם כל התקציב הולך לבטחון ואין ציוד? מזון? מזון זה הכי בסיסי שיש!!! אני לא יכולה לפרט על באיזה בום..אני רק אגיד, למה מודיעין קיים? למה הצבא בכלל קיים אם לא בשביל להיות מוכן ומאורגן למצב מלחמה? אני כועסת..רק כי אני לא מצליחה להבין אנשים שלא רוצים ואפילו לא חולמים על לשנות!!!

o0Invisible0o

New member
ציפיתי ליותר שיתוף פעולה.../images/Emo10.gif

באמת אין לכן מה להגיד בנושא או שאתן מפחדות להביע דעה?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני אישית ממש לא חושבת

שהמצב פה טוב, או אפילו מתקרב לטוב, או לסביר. אבל אני לא יודעת מספיק בשביל לגבש דעה בעצמי, למרות שיש לי פה ושם הערות לגבי זה. וגם, כל פעם כשכבר כן מדברים אצלנו על פוליטיקה, איכשהו שפשוט משתיקים אותך. לדעתי, רוב האנשים בארץ פשוט לא מביעים את דעתם בקול כי אף אחד לא מקשיב, ומי שכבר מקשיב- לא עושה שום דבר בעניין. ואז, כשקורה משהו, לכולם נורא קל להגיד 'המצב במדינה חרא, ובהכל הממשלה אשמה'. אז נכון, הממשלה אשמה, אבל לא רק. אני חושבת שעצם העובדה שאנשים שותקים וכל אחד מפיל את האשמה על האחר ומעביר את הבעיה הלאה או מתעלם כאילו שהכל טוב- מדרדר את המצב עוד יותר. אם אנשים היו פותחים את הפה ועושים משהו בעניין ולא רק מפילים את האשמה על הממשלה, אולי משהו היה זז בארץ, משתנה, משתפר..אפילו קצת. ולא, לא רק את כועסת שאנשים לא רוצים ולא חולמים על לשנות. פשוט אלה שכן כועסים, הם רק כועסים..מעטים מאוד עושים משהו. אני עוד קטנה מדי, אבל כשאני אהיה גדולה יותר, אם תהיה לי אפשרות לשנות ואפילו בקצת, אני מאוד מקווה שאני אעשה משהו ולא אעבור על זה בשתיקה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifאף פעם לא קטנים מדי בשביל לשנות.

...וזאת באמת דעתי! אז מתי זה כשתהיי גדולה? 18 מספיק גדול? 20? 30? האם כל פעם תגידי כשתהיי גדולה יותר או שבאמת תעשי משהו?
אני מצטערת, אני לא רוצה להתנפל או לגרום לך להרגיש חרא..אני פשוט אממ..כמוך! או לא לפחות הייתי כמוך וכל הזמן אמרתי שכשאני אגדל. הקטע הוא שהשינוי שאני חולמת עליו..צריך לקרות עם שיתוף פעולה של..אממ..יותר מ50% מהמדינה..
ולפי מה שאני רואה מלדבר עם אנשים- אף אחד לא מאמין בשינוי! אפילו לא בתיאוריה! כולם במצב של "זה מה יש..נקווה שזה ישתפר, מה כבר אפשר לעשות?" ואפשר לעשות!! וזה משגע אותי..כי אי אפשר לעשות לבד כלום..ואם כולם כ"כ קטני אמונה..אני יכולה לנסות כמה שבא לי..ותמיד להכשל. וזהו בגלל זה אני שואלת כאן קצת..
אבל אממ..אני על סף הכנעות..לא שאני יודעת איך אני אעביר פה חיים שלמים..
ומי משתיק אותך?

חמצמצה

New member
מממ.

אזהרה- הרבה הרבה הרבה שטויות. לוידעת מה חשבתי לעצמי כשהתחלתי לכתוב על דברים כלכך לא למוח הקטן שלי, אבל אהמ, כתבתי כלכך הרבה שחבל למחוק
הם, לא יודעת להגדיר בדיוק מי זה הם, אבל אני משארת שאלו המבוגרים שמעורבים ואומרים "זה מה יש.." אני משערת שהם כבר ניסו לעשות, לשנות.. אבל אהמ 50 שנה שזה לא בדיוק הולךP: אני חשה פשוט ייאוש. ולוידעת, נולדנו לתוך זה, אני פשוט מתעלמת מהמציאות וחיה את החיים שלי, כנערה בתיכון, חברים, יציאות ואינטרנט
. אני ל-א שומעת חדשות, אלא אם זה משו קריטי, אבל אם זה קריטי מדיי אני גם מתעלמת. אני כן מאמינה בשינוי, וכן רוצה לשנות. אבל באמת באמת באמת שבתור ילדה בת 16, אני לא יכולה לעשות שינוי משמעותי. רק יכולה לדאוג לסביבה שלי, אז אני מדברת לפעמים עם חברות ומנסה לגרום להן לחשוב כמוני.. ולוידעת כזה, להתחיל בקטן ולהניע את הגלגל פשוט:| וכמו שאמרתי אני רוצה שינוי, ויצא לי לחשוב על זה הרבה פעמים "לו הייתי ראש הממשלה" לדרג את האקוטיות של כל נושא, ולפעול בדרך הנכונה ביותר. ממ, את הדעות של המדינות העוינות, אני לא אוכל לשנות, אבל את דרך המחשבה של הנוער שלנו כן.. כשהייתי בארה"ב ונכנסתי לאחד מהשיעורים, היה תחילת שיעור, ויש רמקול בכל כיתה, וכולם עמדו, נוטים כאלה, היד על החזה, שרים את ההמנון. וזה צבט. עם כל דעת הציבור נגד בוש, זה לא משנה את אהבתם למדינה. ואולי תגידו שיש להם יותר מה לאהוב, אבל זה לא העניין. הם פטריוטים בצורה מדהימה. אירחתי אמריקאית, היו לה באמפי שירים על אמריקה, כאילו וואטדהפאק? ובארץ אין את זה כלכך, אהבת הארץ/: יש רק ישוב אחד, עומר, שלמען האמת מצא חן בעיני מאוד. אחוז הגיוס שם עומד על 98%. עומר זה מעין ישוב אמיד, כאילו לקחו את רמת אביב לנגב וקראו לה "עומר"
רק שלעומת הג'ובניקים של רמת אביב {-כן, סטיגמות, הכללות ומה שתגידו, אבל זה נכון} דווקא שם, יש המון המון המון קרביים. וזה בחינוך, זה בבתי ספר, זה בציון ימים שהם לא רק יום זכרון לחללי צה"ל/שואה, הם מציינים שם בטקס זכרון גם את המקרה במינכן למשל.. וזה לא שאני מעודדת מלחמה, אבל אנחנו מדינה שחיה ונושמת מלחמות, ומן הסתם אני חושבת שאנשים צריכים להאמין בה ובקיומה, כדי שנשרוד. כמובן שגם תאונות הדרכים, הסמים .. הדברים ה"קטנים" האלה גם מטרידים אותי.. וזה כבר בגלל מודעות יתרה.. למרות שאני רואה אנשים שאני מכירה מעשנים, אני לא טורחת להעיר יותר מדיי
בלעכס, לעומת זאת, המצב הכלכלי ממש לא מעניין אותי. תסקלו אותי ומהשאתן רוצות, אבל אני אהבתי את ביבי, רוב העם שנא, בעיה שלו, כי ביבי באמת יכל לעשות שינוי. אחד האנשים שכן האמנתי בהם. כרגע, אין מה לעשות, אבל רוב האנשים בדרגים הגבוהים הם קקה. וכשהייתי בארה"ב, סיפרתי לאלכס, חברי האמריקאי, על הנשיא וההטרדות מין. סתם כי כבר צחקנו על יהודים, אז בואו ננצל כדי לצחוק גם עליו. עכשיו זה נאמר בחוש הומור והכל, אבל בתכל'ס זה קצת עצוב, אה?:| ובכלל, בלי קשר לכלום, אלכס היה מסוקס. הוא היה צובע את השיער לשחור, והיה לו שיער חלקחלק, בתספורת יפה שכזאת, אימו:]] היו לו עיניים כחולות יפות. ואם הוא רק היה פה, הייתי מתחתנת איתו. אני מתגעגעת לילד הזה!!
ולילהטוב<:

GalGul000

New member
איזה כיף :]

חזרתי אתמול מ4 ימים טיול חנוכה בדרום.... היה אחד הטובים :] נו ויש את הדבר הזה... שמתחיל להתקדם לאט לאט וזה נחמד :] אני בשלב של הנוסטלגיות מהטיול וזה הכי כיף... היה פשוט מצחיק בטירוף... והעצרת בסוף הייתה מטורפתתתתתת חוצמזה הכל חרא... אבל אני מאושרת מידי [ועייפה מידי] בשביל להתעסק בחרא. באלי לראות סטפ אפ.

גמני הייתי בחנוכה דרום.

הי כל כך קרר יאבאאאאה. שמחה שנהנת. העצרת הייתה מטורפת..הגירפות היו ממש סתם. ראו שהוא היה מסוממם לגמריי ויש להם חרא של שירים..חחח

GalGul000

New member
הבנאדם עמד לידי...

אבל ממש לידי..... כשהוא ירד לקהל הוא נכנס לגוש שלנו... וואי מקרוב הוא היה כזה מפחיד.... זה היה ברור שהוא על סמים... חחח באיזשהו שלב הוא וכל מי שהקיף אותו פשוט נמרחו על הרצפה
זה היה כזה מצחיק... הייתה כזאת הופעה גרועה אבל היא הייתה ממש כייפית... איך היית בשישיות שביעיות? את לא חמשושית? וואווווווווווו איזה אבסורדדדדד אותו מקרר בגישה כל כך שונההה

למעלה