אוף

dinora12

New member
../images/Emo210.gifסליחהההה

תגובה לא נכונה אני לא יודעת לשרשר
סליחה

../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

(עומר, זוהר ויונתן בחוץ) "אתה יודע לשחות חזה?" "כן" "אז תסחוט את שלה"*מצביע עליי* אז נתתי לו כאפה. מגיע לו הרבה יותר. הוא הכריז שהוא לא מדבר איתי, קרא לי זונה ועשה לי אצבע. הגעתי לכיתה וגיליתי SMS ממנו. שלוש מילים. פאקינג שלוש מילים. "יא בת זונה". לא הקללה העליבה אותי. העובדה שהוא שלח את הSMS העליבה אותי. יונתן הסכים איתי שהוא הגזים, ושהוא התנהג מגעיל. לכל אחד יש נקודה שאסור לרדת עליה. שלי זה המראה החיצוני. ואתמול היה נחמד. אז למה לקלקל?

אנבלייי

New member
אוי :\

דברים כאלה יכולים להיות בצחוק, אבל זה באמת יכול לעבור את הגבול... זה נוראי :\

o0Invisible0o

New member
אויש. הם פשוט לא שמים לב

לפעמים..מתי הם עוברים את הגבול. מקווה שתקבלי התנצלות בקרוב.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifבנים.../images/Emo69.gif

אם היו אומרים לי את זה הייתי מקבלחת זאת כמחמאה, כי אןי לי ציצים. ואם חושבים שכן זה באמת נחמד
אבל זאת רק אני וראשי המעוות, גמכן הוא, אל תשימי עליו, אנמי ידועת שזה פוגע ובטח לא ציפית את זה מהם, אבל באמת..כמה תינוקיות?/= תחכי להתנצלות, ועד אז תראי לו שאת אל שמה זין.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהיה לי היום מבחן קרני

היה מצחיק או משהו. מי שלא יודעת מה זה, זה מבחן של ארבע שעות בערך, שהוא כולל בתוכו הרבההרבה נושאים..(לשון\מתמט' וכל מיני דברים של הגיון ופיסכוטכניים כאלה) מבחן חפרני חפרני ומעייף. בקיצור, היה איזה קטע אחד שהיה נגיד משפט כזה: דני הוציא את ה______ מהתיק ואז יש אפשרויות כאלה שצריך לסמן אחת: מכברת\ מחברט\ מכברט\ מחברת גאש זה היה פשוט אחד הדברים המטומטמים יותר. אני וחברה שלי פשוט ישבנו וצחקנו איזה דקה, שזה היה חבל מאוד כי כל קטע\חוברת שחילקו לנו לעשות זה היה על זמן, ולנו הוא קצת התבזבז. ניחא. יש גם מבחן מהירות, שנתנו לנו לעשות אותו בשלוש דקות, זה היה קצת קשה ומלחיץ בעיקר, אבל הספקתי.. בעיקרון לא כולם חייבים לעשות אותו, אלא רק מי שרוצה להתקבל לתיכון שמחייב את זה, שהוא תיכון טוב, לעומת מי שלא עשה את המבחן ואז אין לו אפשרות אחרת אלא ללכת לביתספר של ערסים D: לחשוב שגם שילמתי על זה 100 ש"ח.

למעלה