אוף

o0Invisible0o

New member
אני לא מאמינה שהחליפו את ג'ניס!../images/Emo2.gif

הייתי בשוק שראיתי את טוויגי. היא כזאת בריטית!
ויוצרת רושם של יבשה..
וג'ניס הייתה מטורפת על כל הראש.
מישהי יודעת למה החליפו את ג'ניס? היא פרשה מרצונה? קסנדרה זאת מיס ביוטי פג'אנט, לא? אני חושבת שהיא ממש ממש יפה! וגם אותי היא הפתיעה בצילום.
אבל ממש רואים שהיא נערת תחרויות יופי, יודעת איך להתנהג, מה להגיד ולשכנע את כולם שלא היה לה קשה..זה מציק.
מישל- גם אני לא הבנתי למה עשו חימצנו לה השיער, בהחלט אחת הטעויות!
אני כבר ממש מתה לראות את המייקאובר.
קורין גבות- אני דווקא אוהבת אותה.
יש רגעים שהיא ממש יפה לדעתי, גפ עם הגבות!
חוצמזה שזה מייחד אותה.
איזה דקיקה ושרירית היא..
אני אוהבת את קים, הלסבית.
בהתחלה חשבתי שהיא תראה נורא גברית, אבל יש לה פנים ממש ילדותיות כאלה.
מקווה שהיא תשתפר בצילומים!
דיאן זאת השמנה? הגוף שלה יצא נוראי בצילום..והיא גם לא כזאת יפה לדעתי, בחיי היא סתם שם. שרה- לא אוהבת את השפתיים..וגם לא את הכתפיים הרחבות.
אבל אני חושבת שאולי אם יתנו לה עוד קצת זמן לנסות להשתפר..תצא ממנה דוגמנית.
גם נולה מרין [ככה קראו לו?
] לא יהיה שופט כל העונה? זה ממש מטריד אותי..
אהבתי את צוות השופטים מהעונות עד עכשיו..

TheWingedPig

New member
הא

אני ממש אוהבת את טוויגי, כי צריך שמישהו מהשופטים יהיה נחמד, ולא חסר טקט...טוויגי ממש חמודה, את תראי... ואל תדאגי לג'ניס, היא תופיע במה הופעות אורח במהלך העונות הבאות...אני חושבת שהעיפו אותה מהשיפוט כי היא עשתה בלגאנים עם המפיקים... כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, קסנדרה מאוד יפה (אוף, אני לא אכתוב ספויילרים, אבל תזכירי לי לכתוב הודעה על הפרק הבא), אבל יופי זה לא הכול, ומבחינת אישיות היא ממש מרדימה... לא מבינה מה הבעיה עם קורין והגבות ,זה לא שיש לה אף ענקי, או יבלות על הפנים, כולה גבות, מה שאפשר לסדר תוך חצי שעה, לא ביג דיל...דווקא היא נראת לי מעט מוזרה, שרירים על גוף רזה זה ממש מצמרר... קים...הו, קים...אני מתה על ההערות שלה, היא הכי אמיתית שם (בינתיים), וגם לא עושה רושם של סתומה...(שוב, בינתיים) יש לה מראה מאוד נערי (ולא גברי!), ופנים חמודות כאלה... דיאן?...דיאן נראת דיי בסדר, ולדעתי יש לה פנים מעניינות, אבל אין לה מקום בתחרות הזאת, כי היא מתמודדת מול בחורות רזות...וזה ממש לא תחרות הוגנת (עד כמה שזכור לי, מכל העונות ששודרו עד עכשיו, הבחורות המלאות הודחו במחצית הראשונה של העונה) אני ממש לא רואה בשרה דוגמנית, היא יותר מדי חסרת ביטחון עצמי או, אני זוכרת את נולה, ואת הכלב שלו...חחחח איש מטורף לא חוזר לתוכנית, ממה שראיתי....

LudaGirl

New member
אל תגזימו

קורין ממש יפה, אחרי שיסדרו לה ת'גבות והיא תעשה את המייקאובר היא תראה מצוין ממש ותצתלם עוד יותר טוב. וקסנדרה מטומטמת, המשך תראו בפרקים הבאים.. ושרה סתם חיה שם, היא לא תגיע רחוק. וטוויגי הרבהיותר נחמדה, ג'ניס סתם חיה לחינם ובטוחה שהיא מבינה בזה...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif נראה לי שהבנתי ../images/Emo10.gif

יש מצב שזה קשור איכשהו לאיזשהו בן? כי אם כן, גם אני עוברת תקופה דומה

גם.טריגר

ועוד כמה הרבה מילים. קשה-כי אני לבד וזה כואב בדרך. אין לי חברות. ואני לא סתם צומי,באמת שאינלי. באלי למות,אין טעם יותר לחיים האלה. כי אין בשביל מה להישאר.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif זה גיל כזה

שחושבים שלאף אחד לא אכפת מאיתנו, ושאין בשביל מה לחיות תנסי לחיות בשביל עצמך, זה לדעתי הכי טוב שימי על כולם קצוץ, ואת תראי איך פתאום כולם שמים לב אליך. תוהאבי את עצמך - יאהבו אותך תחיי בשביל עצמך - ואת תראי איך שהמצב שלך ישתפר
ותנסי ליצור חברות חדשות, אולי זה קצת קשה אבל תמיד אפשר לנסות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

יצרתי לי אלבום ציורים באלבומים שלי. מוזמנות ללכת לראות ולהעיר. לי יש מלא הערות לעצמי, אבל הייתי שמחה לשמוע גם מכן.
פעם ראשונה שאני מראה את הציורים שלי..
|מתה| אה,כן ואני לא יודעת לצייר..למקרה שזה לא ברור.

mirymoo

New member
אממ

אם רצית לשים פה משהו לא שמת.. זה הגיוני שיש לך המון הערות-לי יש תמיד0 והמון לעצמי

../images/Emo80.gif"נס של אהבה"- ספר מדהים!

(נכתב ע"י רוית לוינשטיין-מלץ) למי שעדיין לא בחטיבה, בטח מכירה את זה מ"מצעד הספרים". זה ספר מדהים, על השואה. יש שם סיפורים כ"כ מעניינים. בעע אני חייבת להציק למישהו ולספר הכל XDD אני מרגישה כ"כ טיפשה.
מי נחתך מעשיית שפם במשחה?! אני אוהבת את כולכן
סתם בשביל להגיד. ואני עדין.. מתעגעת למה שהיה.

אני מגיבה פה../images/Emo96.gif

אז, זה שאין לך את מי לאהוב ולחזר אחריו ולחשוב עליו כל היום זה מבאס, כי זה הכיף שבגיל זה, אבל עוד מעט תמצאי מישהו:p. וזה לא נורא שלא התנשקת עדיין, כל אחד מתנשק בגיל שלו, בקצב שלו.. את רוצה שתהיה לך נשיקה ראשונה מיוחדת, או לא? אחרת זה יהיה סתם כדי לעשות את זה כבר ולהתנשק במקום שזה יההי יפה וקסום וכל מה שאת רוצה שזה יהיהD:
.

למעלה