הא
אני ממש אוהבת את טוויגי, כי צריך שמישהו מהשופטים יהיה נחמד, ולא חסר טקט...טוויגי ממש חמודה, את תראי... ואל תדאגי לג'ניס, היא תופיע במה הופעות אורח במהלך העונות הבאות...אני חושבת שהעיפו אותה מהשיפוט כי היא עשתה בלגאנים עם המפיקים... כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, קסנדרה מאוד יפה (אוף, אני לא אכתוב ספויילרים, אבל תזכירי לי לכתוב הודעה על הפרק הבא), אבל יופי זה לא הכול, ומבחינת אישיות היא ממש מרדימה... לא מבינה מה הבעיה עם קורין והגבות ,זה לא שיש לה אף ענקי, או יבלות על הפנים, כולה גבות, מה שאפשר לסדר תוך חצי שעה, לא ביג דיל...דווקא היא נראת לי מעט מוזרה, שרירים על גוף רזה זה ממש מצמרר... קים...הו, קים...אני מתה על ההערות שלה, היא הכי אמיתית שם (בינתיים), וגם לא עושה רושם של סתומה...(שוב, בינתיים) יש לה מראה מאוד נערי (ולא גברי!), ופנים חמודות כאלה... דיאן?...דיאן נראת דיי בסדר, ולדעתי יש לה פנים מעניינות, אבל אין לה מקום בתחרות הזאת, כי היא מתמודדת מול בחורות רזות...וזה ממש לא תחרות הוגנת (עד כמה שזכור לי, מכל העונות ששודרו עד עכשיו, הבחורות המלאות הודחו במחצית הראשונה של העונה) אני ממש לא רואה בשרה דוגמנית, היא יותר מדי חסרת ביטחון עצמי או, אני זוכרת את נולה, ואת הכלב שלו...חחחח איש מטורף לא חוזר לתוכנית, ממה שראיתי....