אוף

LudaGirl

New member
אוף הפסדתי

לא ידעתי מזה בכלל. עכשיו אני יודעת, בזכותכן :)

TheWingedPig

New member
לא נורא

יש שידור חוזר היום, ב-16:13 :) ואגב, מצאתי אתר ממש טוב, שכותב תקצירים לפרקים של סדרות, וטופ-מודל בין היתר, רק שזה תקצירים עם הרבה ירידות על הדוגמניות, והרבה ציניות וסרקזם...(נו, אני אהבתי) יש שם תקצירים גם לעונות שטרם הגיעו לארץ, אז לשים לב לכותרות http://www.televisionwithoutpity.com/articles/category_1186-2.html

../images/Emo80.gifחוץ מקרמבו...

הדבר שאני מאדמאדמאד אוהבת בחורף זה.... גרבי אצבע!!! לשלטון!!!! זה כל כך כיף! D: יוו איו משעוממת אני. רק אני מחכה לראות מה יהיה מסוכן בפרק הבא של היורש?
הראו משהו עם מטוס, אמרו שהוא ינסה משהו שבחיים לא ניסה. אמא'לה. ואמרו שמישהו יסכן את חייו
נוו אני חסרת חיים, אז מה? תמיד רציתי לדעת איך לקרוא מחשבות D: ו..ו... הצלחתי לכופף כפית!!! טוב בכל אופן, היה לי מבחן ערוני בעברית היום. היה.. נחמד? מצפה ל90+ (ציפיתי למאה, עד שגיליתי בהשוואה עם כל החברים, שטעיתי! XD) מחר טיול גיפים. בעע, אני מרגישה גלגל חמישי XDD האחיות הרווקות שלי לא מגיעות לטיול, אז יש 3 זוגות: אמא+אבא, אח+חברה, ועוד אח+חדברה. טוב אני גלגל 7
נוו טוב :D הדעה חסרת טעם. אומ... אני אחזור לתפקד בפורום עוד מעט
זאת פשוט תקופת המבחנים. 5 עברו- נותרו עוד 11 קראת? תגיבי

LudaGirl

New member
קראתי

הגבתי. מזה עברית? כאילו, מה לומדים שם? תהני בטיול ג'יפים. בני כמה האחים שלך?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכשאני הייתי ביסודי,

עברית היה מקביל ללשון והבעה, או משהו באמצע

LudaGirl

New member
יום שישי

ארור. היה די משעמם. מסיבה לחברה אחת שהייתה משעממת כי לא הכרתי אף אחד, ואז לחברה אחרת, שהייתה משעממת כי לא היה אלכוהול, ואז לידיד שהיה די נחמד אבל לא הכרתי אף אחד ולא היה אלכוהול. ואז הלכתי ממסיבה למסיבה כמומובטלת. ואז באתי הבייתה כולי עייפה ומתוסכלת מיום שישי הארור, ובסוף ניץ (החבר) מתקשר ואומר שכמה חברה הולכים לקונס, אז הם אספואותי, וישבנו בקונס כמו מובטלים הזמנו פיצה ושמענו מוסיקה. והנה 4 בבוקר ואני סוף סוף בבית. ואיך היה השישי שלכם?

TheWingedPig

New member
המממ

טוב, השישי שלי היה פחות מרתק משלך, וגם היה נטול אלכוהול לחלוטין (נו, היה לנו בבית ליקר טרופי חביב כזה, אבל הוא נגמר לפני המון זמן), כי הייתי בבית..אבל זה בסדר, כי אני לא מה"יוצאים"... אני חושבת שההיי-לייט של הערב שלי היה השכנים ממול שהחליטו להתאסף להם באחד בבוקר, ולדון בעניינים ברומו של עולם בקולות חזקים ביותר (ואיכשהו גם לערב קללות עסיסיות ברוסית..) כן, היה שישי משעמם למדי....... אז אכלת פיצה, הא? נו, אני בטוח לא הייתי מתנגדת D: נ.ב אם את מגיעה למסיבה שהיא דיי לא משהו, האם באמת המצאות האלכוהול יכולה לשפר את רמת המסיבה עבורך ?:)

LudaGirl

New member
חחח ברור

תופתעי לדעת עד כמה. ולא בהכרח אם אני שותה,אם יש אלכוהול, וכולם שותים ומסטולים הערב הופך להיות כיפי יותר.

ינקיפנק

New member
שהלהלהלה, סקסים, חזרתי!!!

היה כיף! טוב, לא ממש. וירדתי 3 קילו0: כי אכלתי רק לחם. וופי.

polbblop

New member
../images/Emo25.gif

מגניב לך שנהנית.
ואוו. 3 קילו? גם אני רוצה.
מזל טוב.

ינקיפנק

New member
יאי!!

שלהלהלה, תעשו את זה 4^^ 40 קילו, הנה אני באה! אני לא מאמינה שנשאר לי רק שתייםD: היי, זו לא אני, זו האובססיה למשקל מדברת.

היה אתמול כ"כ כיףD:../images/Emo96.gif

הייתי עם כמה חברות בחוץ וסתם שיחקנו נוור ואמת או חובה והיה מצחיק וכיף*-*. עד שהיה לי התקף אפצ'י
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתודה לאה, ו"פלוב-בלופ"

[איך קוראים לך?
] תודה שהתנדבתם לעזור לי בגיאומטריה :] אני כבר לא צריכה את העזרה, כי המבחן היה אתמול וכבר נכשלתי בו, אבל תודה D:

למעלה