אוף

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif לחץ!!!

ואי יש לי ללמוד למבחן בג''ג, ואז אומנות ולהכין מצגת באומנות >.> ואנחנו אמורים לעשות בזוגות וחברהשלי טוענת שאין להב זמן ובלה בלה בלה ויש לי לסיים עבודה במולטימדיה ואז ללמוד לעוד מבחן ובוחן במתמטיקה ועוד עבודת מצגת על המבנה הארכטקטוני של מוזיאון תל אביב @__@ אני אשתגע ככה... מה שקצת שיחרר זה לצאת אתמול, לשבת בבר ולשתות בירה.. למרות שזה לא ממש עזר לי היום במבחן בחיבור..

אנבלייי

New member
אההההה

אכלתי מלא. והיום רוצים שאני אלך למסיבה ואני לא רוצה ללכת למסיבה המפגרת!!!@!11 ואיןליכוח :[ ויש אמריקנסנקסטטופמודל!!

TheWingedPig

New member
אה, נכון, זה מתחיל השבוע!

עונה טובה (לא, לא, בלי ספויילרים) אני מרוצה ממנה, כי יש בה בכלליות הרבה בחורות יפות, יחסית לעונות אחרות...(במיוחד הראשונה) תהני :)

o0Invisible0o

New member
נגמר עכשיו..../images/Emo122.gif

כל שישי ברבע לשבע. יואו העונה כולן יפות!
אבל ממש!
הופתעתי לטובה.
איך חיכיתי לעונה הזאת.^^

TheWingedPig

New member
כן, העונה יש המון

בחורות יפות...מה שמגניב בסדרה הזאת, אבל, זה שלפעמים לוקחים בחורות לא ממש יפות, אבל הן יוצאות מדהים בצילומים.. זה כל היופי, לראות את הפוטנציאל, גם אם הוא לא ממש נראה לעין... מה שמעצבן אותי, זה שבאף עונה שהייתה עד עכשיו (כולל אלה ששודרו באמריקה), לא לקחו מישהו ג'ינג'ית..ממש חסר בסדרה איזו דוגמנית אדמונית.. לא?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

לא ממש מפריע לי הקטע של האדמונית..אבל הייתי בטוחה שהעונה יקחו את רג'ינה, ככה קראו לה? אבל הם ויתרו עליה..וחבל. וגם אני אוהבת את הקטע שהן לא נראות כאלה יפות ואז בתמונות הן יוצאות מדהים.
משגע אותי.

TheWingedPig

New member
נה, סתם מציק לי

שהג'ינג'יות לא זוכות לייצוג הוגן P: טוב נו, מופלאות האיפור והתסרוקות.... חח, חצי עונה אני מחכה לפרק של ה-מייק אובר....לא תמיד זה יוצא מוצלח, אבל זה עדיין כייפי כזה.. אני לא יודעת איך להסביר את עצמי, אבל יש משהו כ"כ מספק כשלוקחים מישהו, ומשנים את המראה שלו, והופכים אותו ליותר יפה...(נו, כל הקטע עם להצחין את היתרונות, ולהחביא את החסרונות) אני חושבת שזה משהו פסיכולוגי....ממממ יש לך כבר חביבת הקהל בין המתמודדות? אני אוהבת את קים, היא כזאת צינית...חח :)

o0Invisible0o

New member
לי עדיין אין...

אני צריכה עוד לפחות שני פרקים.
אה, ואוהבת שלקחו את הלסבית למרות המראה הגברי שלה.
זה כזה טוויסט מעניין לעונה.

TheWingedPig

New member
לי יש הרגשה

שכל עונה יש מישהי שנבחרת רק כי יש לה קצת פלפל, איזה משהו מעניין לגביה, וכל זה רק בשביל הרייטינג.. כביכול, שהמפיקים יודעים שיעיפו אותה, ושאין לה באמת סיכוי לזכות, וסתם "מתעללים" בתקוות שלה... אני בספק שהמראה הגברי של קים כ"כ משפיע לרעה על הבחירה שלה, כבר היו בחורות לסביות בתכנית, וגם כאלה שנראו יותר גבריות...אני לא רואה בזה כ"כ טוויסט... אם כבר, יחסית לעונה הקודמת, לוקחים הפעם מישהי מלאה...שכ"כ ברור שאין לה סיכוי לזכות...אני ממש לא רואה בחורה מלאה זוכה בתחרות הזאת...ובכלל, אני חושבת שזה דיי אכזרי לשים את דיאנה בתוכנית, צריכה להיות תחרות נפרדת...

Stinki Winki

New member
גמני רציתי שייקחו את רג'ינה

אני לא אוהבת את ניקול (המתלוננת), ואת הבחורה שאמרה שהיא הולכת להקיא כאן ועכשיו, ואת ההיא שכל הזמן אומרת שיש לה גנים יפים וכמה שהיא יפה בלה בלה בלה... בכלל תמיד הבחורות השחורות איכשהו ממש צעקניות ודי עולות על העצבים-_-" אהבתי ממש את קים(= ברור לי שהיא לא תזכה... וגם השמנמנה לא
אה כן ויש שם אחת שממש דמה לנינט טייב!
לוזוכרת את השם

TheWingedPig

New member
גם אני

לא התלהתי מניקול, כי היא יוצרת רושם של ילדה קטנה ומפונקת (וממש לא חכמה במיוחד) אני מאוד משתדלת שלא לכתוב לספויילרים... אבל לברי (זאת שרצתה להקיא[?]) יהיו (לפחות לדעתי), תמונות ממש טובות... ו..טוב, לכול עונה יש את הביצ'יות שלה... דווקא אהבתי את אשלי, היא באמת נראת דומה לשרון סטון, כמו שהזכירו כבר בפרק... מי נראת כמו נינט???...היא מאלה שנבחרו בסוף הפרק?

Stinki Winki

New member
הממ ג'יילה

כן היא נבחרה. היא לא מאוד דומה אבל בקטעים שהיא מדברת מול המצלמה לבד (הקטעים שהן מסבירות את מה שמתרחש) אז היא די דומה. אה כן וקורין מכוערת תחת. בעע.

Radio Joe

New member
אוף.

:( אני ככ רציתי שיבחרו את הבלונדינית עם הטונה איפור. היא ככ יפה סעמק. באלי לבכות. |:

o0Invisible0o

New member
אה, כן!!../images/Emo2.gif

ממש התאכזבתי שלא בחרו בה...הייתי בטוחה שיקחו אותה. בחיי, המון יפות.

TheWingedPig

New member
צודקת

יש בה משהו כזה, במבנה הפנים...(ואני דווקא כן אהבתי את האיפור הכבד...) את יכולה להסביר לי למה טיירה בחרה את אבוני? או את שרה? וזה לא הפעם היחידה שיוצא ככה, גם בעונות אחרות נבחרות בנות לא משהו, שגם נופו בפרקים הראשונים של התכנית... איזה בזבוז...

למעלה