אוף

אני מלכישוע../images/Emo211.gif

אחלה שם
נו, הוא חביב
גלי מתחילה לדבר כמוני וכמו עומר. אמרתי לה. היא אמרה שזה לא יקרה. שאלה: אם חבר שלכן היה קונה בבי"ס בקבוק קולה נוסף בטעות, שאותו הוא לא מתכוון לשתות אלא למכור, ואתן ביקשתן את המחיר, והוא אמר שתצטרכו לשלם, הוא חרא של חבר? איזו שאלה ארוכה. XD

XD../images/Emo211.gif

הוא הוריד לה שקל מהמחיר, ואמר שרק בשבילה הוא מוריד. וכל הבנות נעצו בו מבטי שנאהD: והם הזוג הכי מוזר ביקום. תחשבו שבמערכת יחסים בין גוץ מעצבן לדוגמנית מדהימה, שהגוף מתייחס אל הדוגמנית פחות יפה מאשר היא אליו. בהפרש ענק.

Shusho

New member
אה חח../images/Emo6.gif

בדקתי בכרטיס אישי, את באמת בת 12. אז לא משנה, מאחלת לך שיעבור לך

XD../images/Emo211.gif

באתי לבדוק אם הגיבו לי למשהו. פתאום אני רואה את התגובה הזאת, ומתחילה להקרע
והיי, בפבואר אני בת שלוש עשרה.

broken winges

New member
למה הם עושי את זה כל פעם מחדש?

יורדים עליי על זה שאני צימחונית,מנסים לשכנע אותי,להוכיח לי. אתם יודעים מה?נגיד שאתם צודקים,שזה שטות להיות צמחונית כי אני גם אוכלת ביצים וכו', אבל באמת כלללל כך קשה לכם פשוט לעזוב את זה?לקבל את זה כעוד חלק מהאופי שלי?... זה מחזק אותי לדעת שיש לי את השליטה הזו, על הגוף שלי.שאני בוחרת מה לאכול,שאני עומדת נגד כולם למען הדעה שלי ועם זאת אתם באים ורק גורמים לי שוב להכנס לדיכאון. ולפני זה,ששמתי לב כמה מגעיל אני נראית היום,כמה שמנה אני לעומתה ואיזו בטן נהייתה לי,ואחר כך אם אני מוציאה מילה אתם מתחילים ונכנסים לפאניקה ש"מעיין אנורקסית":\ ושמעיין מסתגרת בחדר ונעלמת. ובנוסף להכל יש לי את הכאבים המחורבנים האלו שהורגים אותי ומזכירים לי כמה שחרא להיות אישה.. -------------- *ארוחת ערב גדולה עם כל המשפחה והדודים* אחותי:"יוווווו מעיין מה זה על האף שלך?, אהההה זה חצ'קון!!1אבל איך זה הגיע לאף שלך?! אני:"אולי תצעקי את זה חזק יותר?!!!!!!11" אחותי:צועקת את זה חזק יותר."את רואה שומדבר לא קרה.." כל המבטים מופנים למעיין והחצק'ון שלה. באמת באמת תודה:\

תאיר0111

New member
כמה דברים

להיות צמחונית זה לא נורא גם אני הייתי כזאתת עד שנהייתי אנמית (מחסור בברזל ו ב b12 איי איזה באסה זה להיות חסה שכל היום אוכלים אותך [טוב נו מה אני קשורה] בקיצור זה לא נורא להיות צמחונית ולהיות אנורקסית אני לא חושבת שמי שרזה היא אנורקסית[אני לא רזה אבל לא משנה זה סיפור אחר...]

o0Invisible0o

New member
אנורקסיה זאת מחלה.../images/Emo12.gif

זה ממש נורא להיות אנורקסית. אבל יש הבדל עצום בין להיות רזה לבין להיות אנורקסית. ואני לא חושבת שמעיין אנורקסית.
מעיין, הקטע של החצ'קון, באמת אל תתייחסי לזה. חוץ מזה..זה משפחה, זה לא כמו להביך אותך לפי החברים שלך. זה לא נעים והכל אבל זה בסדר יחסית.
צמחונות- מבינה אותך. זה קשה..אני רבה כל ארוחת שישי עם אבא שלי "תאכלי בשר" *מגחכת* "כן, אבא..שנייה" "אבל איילת, זה לא בריא!!" נו ואני ככה כבר שש שנים. אני התרגלתי, הוא לא ישתנה. אז תתמודדי..גם אם זה מאבק מתמיד של לנסות להסביר את עצמך שוב ושוב..שגם אם את אוכלת ביצים,את מבחינתך עושה את המאבק שאת רוצה, שאת לא תשתני ושאת לא תאכלי למרות מה שהם אומרים. אנורקסיה- כל עוד סתם זורקים את זה באוויר זה בסדר, אל תתני להם סיבות לדאוג [כלומר, אל תגיעי למצב של אנורקסיה.
] כל עוד את לא שם הם רק ידברו.
פשוט תעבירי את זה הלאה.. אני יודעת שיותר קל להגיד מאשר לבצע..אבל אני סומכת עליך שתתמודדי. יהיה בסדר מעיין..

o0Invisible0o

New member
כן אבל מתעללים בתרנגולות..:X

ומשנים להם את שעות האור..הן לא נחות כמו שצריך בשביל שתפוקת הביצים שלהן תגדל..ודוחפים להם כל מיני חומרים.
אז..אממ..בדר"כ מי שצמחוני מסיבה אידיאולוגית זה לא רק ה"אסור לאכול חיות" זה יותר ההתעללות שהם עוברים בדרך לצלחת..
ואז גם ביצים זה אותו דבר..מעצם רכישת הביצים אנחנו מעודדים את המשך ההתעללות הזאת.
הבנת?

broken winges

New member
יופי,תגעי לי בדברים בלי

רשות.תחטטי ותקחי. לא אכפת לי שחיטטתי,אבל לי אין את זה אחר כך. לך יכולים לקנות מה שבא לך,לך הכל מתאים אז מה את צריכה ממני ותוקפת אותי?! איזה חרא של יום,חרא של מצב,חרא של מצב רוח,חרא של חיים,חרא של עולם. באמת שכבר נשבר לי.כל פעם מחדש

את חייבת לשנות גישה.../images/Emo54.gif

באמת. לא יודעת אם את זוכרת אבל הייתי במצב דומה לשלך רק הרבה יותר גרוע לפני..כמעט שנה? אני חושבת שזה היה בדצמבר. אפ את זוכרת ז אין צורך לפרט וגם אם את לא אין צורך לפרט כי אני עייפה מדי ועוד מעט יש האוס. אני באמת מכירה את המצב שהכל נראה רע וחרא ובאמת שלא בא לקום בבוקר לעוד יום בחיים המסריחים האלה, אבל וואלה, הכריחו אותי ללכת לטיפול פסיכולוגי ועם כמה שאני הפסקתי את זה כי החלטתי שאני בסדר ושזה לא עוזר לי כי אני לא רוצה להיות שם, בדיעבד זה עשה לי רק טוב, זה שינה לי גישה..זה היה טיפול ממש קצר, רק חצי שנה אבל באמת שזה שינה הרבה. אני עדיין שונאת את איך שאני נראית ואני בכללי לא משו, אבל זה שינוי עצוווווווווום ממה שהייתי בתקופה ההיא. תשני את הגישה, תסתכלי על הדברים בצורה יותר חיובית.. חיטטו לך ולקחיו לך משו? נכון שזה מעצבן, אבל אם נגיד זה בגד - הי אני מתלבשת יפה, אנשים אשכרה לוקחים לי בגדים! אממ ובקשר לצמחונות - אם זה חשוב לך אל תפסיקי. אבל תדאגי שתשלימי את הויטמינים שאת צריכה, ושלא תסחפי מדי מהקטע של השליטה כי זה מה שאנורקסיות אומרות, שזה נותן להן שליטה על הגוף שלהן. בסה"כ המשפחה דואגת לך ורוצה שיהיה לך טוב. כמובן שיש מקרים פרטיים כמו אמא שלי אבל היא לא ממש מעניינת.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאנימסכימהאיתך.

מעיין, הכל זה עניין של זווית ראייה. הייתה לי תקופה שנה שעברה שהכל היה נראה לי כל כך נורא, והייתי נעלבת מכל דבר שהחברות שלי עושות והכל הייתי לוקחת ממש קשה. ואז פשוט ניסיתי לשנות את המחשבה ולראות הכל מזווית קצת יותר טובה. וזה באמת עובד, פשוט תתרכזי בדברים הטובים ותשכחי את הרעים.

o0Invisible0o

New member
no, not "baby" anymore,

if i need you i just use your simple name only kisses on the cheek from now on, and in a little while we'll only have to wave​
פיונה אפל, love ridden אהמ. מצברוח של חגים כזה.o.0

באמבוק

New member
כותרתמושכתצומיכנסופליייייייייייייז.

אם משעמם לכן, כיף לכן, אם אפילו חם לכן XD, קשה לכן, רוצות להמליץ על משהו, רוצות להתלהב מכל דבר אפשרי, פשוט כנסו לפה - http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=21860 וכתבו מה שבאלכן. הפכתי את הקומונה הנטושה שלי לקומונה כזו, שבה יוכלו לכתוב הכל, ואני אשמח אם תשקיעו מאמצים ותהיו פעילות. כי בכ"ז, לא בכל מקום אפשר לכתוב הכל. אם למשל אתן רוצות לפרוק משהו ואתן לא יכולות לעשות את זה במקום מסוים, אתן יכולות שם. פתוח לכולם.

למעלה