אוף

o0Invisible0o

New member
בא לי..לצאת!

בא לי לנסוע לשוובאלה בת"א..אבל לא לנהוג. עם לפחות שתי חברות. ולשתות הרבה ולרקוד, כי שבת בערב ואפשר לרקוד. ולהראות מהמם. ושיתחילו איתי.
מותר לחלום, לא?
בנתיים אני אשאר בבית ואלך לישון עוד איזה חצי שעה ככה, כמה מעורר רחמים.זה מה שאני עושה כל הסופ"ש. לפחות הורדתי לי מוזיקה טובה..

אני לא מאמינה שהיא עשתה את זה|:

אוקיי, אני כבר סולחת על זה שהן עושות הכל בלעדיי. ניתקו קשר לגמרי. גם לדני הן חגגו בלעדיי. גם ליעל הן עשו משהו "רק החברים הטובים" [עלאק]. ובאמת שלא היה לי אכפת. אבל פאקינג כולה רציתי לדבר עם ידיד שהפלא' שלו היה כבוי והוא יצא מהבית. אז התקשר לידיד אחר, הם חברים טובים והם תמיד ביחד, הוא לא ענה גם. ובגלל שרציתי לעשות משהו הערב הקשרתי לחברה, אחת מהן, בתקווה שאני עוד יכולה להציל משהו. הוא לא יכלה, היא חגגה, אבל אני לא ידעתי. כשתפסתי את הידיד ההוא, הוא אמר לי שהם חוגגים לה יומולדת, אוקיי, לא היה לי מושגגג. כעבור כמה זמן היא מתקשרת: "לא רצית להיפגש באמת, נכון?" "כן רציתי, למה לא?" "כי רואי דיבר איתך, כי ידעת שאנחנו עושים" "הוא דיבר איתי אחרי זה" "אבל זה לא מתאים מבחינת השעות" "אההה. אז מצטערת שלא הזמנו אותך זה רק החברים הטובים [עלאק] פשוט.." "זה בסדר, אל תרגישו אשמות. ביי"|: גאדדדדדדדדדד. היא כ"כ העליבה ועיצבנה ופשוט. אררר. זה כ"כ מגעיל. אני באמת חשבתי שהיא מכירה אותי, באמת מכירה. מסתבר שלא. כי אני פשוט בחייייםםםםםם לא הייתי נדחפת למקום שאני לא מתאימה, אוקיי? בחיים. אוף. זה כ"כ מעצבן|: ועכשיו אני קולטת שכ"כ הרבה אנשים לא קשורים היו מוזמנים. וגאד, אני רוצה פשוט להחטיף לה כאפה. אולי זה הצטברות של הרבה כעסים, הרבה עלבונות והתרחקות. אבל אני קולטת פתאום אנשים שחשבתי שאני מכירה, ואני כבר לא, ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. איתם. אני שונאת את כל המצב החרא הזה, שגורם לי לבכות כל פעם מחדש. שונאת|:

סדר:

היא:"לא רצית להיפגש באמת, נכון?" אני:"כן רציתי, למה לא?" היא:"כי רואי דיבר איתך, כי ידעת שאנחנו עושים" אני:"הוא דיבר איתי אחרי זה" היא:"אבל זה לא מתאים מבחינת השעות" אני:"אבל לא ידעתי כשדיברתי איתך|:" היא:"אההה. אז מצטערת שלא הזמנו אותך זה רק החברים הטובים [עלאק] פשוט.." אני:"זה בסדר, אל תרגישו אשמות. ביי"|:

דני?../images/Emo211.gif

מה הסיכוי שבנאדם יכיר שני אנשות שקוראים להן ככה? אבל ברור שאת לא חברה שלה. סתם מגעילות.
שיחנקו.

D:

סיכוי גדולP: אנחנו לא מדברות על אותה דניD: [הדני שלי- דניאלה. הדני שלך- דניאל-טופ-גרופ-פוקס] מגעילות, מגעילות, אבל הן אלה שאמורות להיות חברות שלי|:

אני יודעת../images/Emo211.gif

אמרתי גם שברור שזו לא היא (במיוחד כי פעם אמרת לי). מעניין מה יקרה אם מישהו מהשכבה הקודמת שלי יחפש את השם של דני, וימצא את זה. בטח ירדו עליי. אני אהיה מנודה מכש"ר לנצח, ורק בגללך! יופי טלם! תמצאי חברים חדשים. בואי פעם לנגיד. ז'-ט' 9 נחמדות (נו, אז אני מחמיאה לכיתה שלי. אז?)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאז למה שלא תגידי לה משהו?

במקום "אל תרגישו אשמות, זה בסדר" תגידי לה את מה שאת חושבת, שזה לא צריך להיות ככה, ואיזה מין חברות הן שלא מזמינות אותך ואנשים לא קשורים כן? ואולי בכלל, כדאי שתתחילי לחשוב עליהן כ-לא כל כך חברות שלך..

כי הן מרחיקות אותי|:

אמרתי. מה קרה? רבנו. מי אשם? אני. מי יוצאת חרא? אני. עם אח"כ כולם מנתקים קשרים? שלושה ניחושים.. אני!
חושבת, חושבת, אבל גאד, אני כ"כ אוהבת אותן. את מי שהן היו. אני לא יכולה לחשוב עליהן ככה|:

BiDriL

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifמי אוכל עוגה במזלג?

הבאנו לקרובים שלי עוגה תוצרת בית. והם נתנו לנו לאכול אותה במזלג.ואני אצלם במרפסת XDDD בוחעחעחעענ

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifמבצרים זה משעמם O_O

במיוחד בזזה שדנאי בו עכשיו.. למה הקרובים של צריכים לגור במבצר? טחונים.

ינקיפנק

New member
אני אבודה../images/Emo12.gif לגמרי.

ואני עצובה. לא יודעת למה. ככה כבר איזה שבוע. אני לא רוצה להיות עצובה, זה מקלקל את מצב הרוח): הכול בגללו. בגללו. בגללו!! אוף. הוא לא כלום. אף פעם. ואני בכלל לא יודעת אם הוא באמת, או שהכול סתם בלוף גדול. וחברה אחת אומרת תעשי זה, ושניה תעשי זה, ושלישית, אל תעשי כלום. אני לא יודעת מה לעשות. בכלל.

למעלה