אוף

o0Invisible0o

New member
אה, גם אני לא יכולה.חרא.:|

אני גם מתנשאת לעיתים ומודעת לעובדה שאני חכמה יותר מאדם ממוצע.
רק פוגע בי.
אבל צריך ללמוד לחיות עם התכונות האלה.

Stinki Winki

New member
תיארת במדוייק למה התכוונתי

אנבל- זה טוב להיות כמו דמבלדור? אולי בסופו של דבר יעריכו אותי על התכונות האלהoO

o0Invisible0o

New member
דמבלדור?../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

לא חשבתי על זה אפילו..
אמ. כן אולי בסופו של דבר..><

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבקשר לחכמה,

גם אני כזאת. לא במובן של גאונה, אלא שאנשים עם קליטה איטית מעצבנים אותי.

o0Invisible0o

New member
גם אני לא גאונה..../images/Emo122.gif

אבל כן..גם קליטה איטית..וגם חוסר ידע בדברים בסיסיים..

אני אקבל חתימה של אביב גפן../images/Emo211.gif

קראתי ידיעות אחרונות. ראיתי שיש כתבה על דוד של אימא שלי (השופט חנן אפרתי). בכתבה היה כתוב על ה"מציצן", שהוא גם נגן בלהקה של אביב גפן. בכתבה היה כתוב שהבן של חנן הוא הבסיסט, והסינגור רוצה שדוד של אימא שלי יעביר את התיק הלאה בגלל זה. רגע, חנן הוא אבא של הבסיסט של אביב גפן? די! אני הולכת לחדר עבודה של אימא עם העיתון: "אימא." "מה?" "למה לא אמרת לי שבנדוד שלך הוא הבסיסט של אביב גפן?" "אמרתי לך שהוא מנגן בגיטרה." "ומה עם החלק שהוא מנגן בבס (אני רוצה להחליף את הקלאסית בבס), או החלק שהוא הנגן של אביב גפן?" "מה איתו?" "זה חלק מאוד קריטי. ולא הזכרת אותו." "אה." והיא אמרה שהיא תדבר עם בנדוד שלה, ותבקש חתימה מאביב גפן*O* יאי*O* ואני תגובות מתלהבות. למרות שעברי יותר שווה.

באמבוק

New member
בדיקתחתימה.

התמכרתי לתכנית הזו. אני לא פקאצה!!!!!!!1111 זה קורע. ומאגניב. .________________________. רעות!

אני שונאת את ג'יימי../images/Emo211.gif

היא חרא שחקנית. והיא בלונדינית. וכוסית. אני אוהבת את קווין. בלי השיער, היא הייתה יכולה להיות אופנתית.

באמבוק

New member
../images/Emo45.gif

קווין היא מאגניבה. אני לא מבינה מה היא מוצאת במארק המוזר ההוא. ><"

mirymoo

New member
מהפרקים שצפיתי מרוב שיעמום

אני אוהבת את צ'ייס כי הוא מתוחכם כזה..(יש לי משיכה לדמויות כאלה..כמו סת' כהן למשל) החברה הברונטית של הזואי הזאת היא הדבר הכי עצוב שראיתי בחיים שלי. ולמה לעזזל הן לובשות כל כך הרבה תכשיטים מוזרים ומוגזמים לבית ספר?

למעלה