*פורקת*
מוחחעחעחעחעחעחעעעחחעאאחאחעאחחע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 נחשו מה יש לי מחר? טוב אני אעשה לכם חיים קלים: שיעור של"ח ואתן תוהות, מדוע לעזאזל היא מתלהבת משיעור של"ח? אז זהו, שלא מהמקצוע אני מתלהבת, אלא ממה שהולך בשיעור. תבינו, יש לי מורה בשם מיכה. וכמו השם שלו, הוא בנאדם מוזר Oס אבל השיעורים איתו כל כך מצחיקים!!!!!! במיוחד בגלל שני ילדים, הערס המטומטם ביותר עלי אדמות וחברה פסיכית שלי שמעשנת מגיל 10 ואוהבת לעשות שטויות. בקיצור, השילוב הזה לוקח. במיוחד כשמיכה, הוא פסיכופט שיכול לרצוח אותך בשביל הכיף. מי שמאחר-צריך לעמוד ליד הכניסה לדלת כשהוא עובר על פני כל אחד ואחד מהמאחרים בדרמתיות ושואל כל אחד ואחד בתורו למה הוא איחר.[שאגב אחד המאחרים הקבועים הוא הערס...] הנה תמצית ממה שהלך בשיעור האחרון: *לערס קוראים עמרי, לחברה שלי קוראים קאי. ו.. מיכה הוא מיכה. מיכה: כווולם עכשיו להראות לי מחברת וספר מתי שאקרא את השם שלו! -מיכה מגיע לשם של עמרי- -עמרי מראה לו רק מחברת- מיכה: איפה הספר? עמרי: וואי מיכה אין לי מושג אני חושב הוא אבד לי!! מיכה: רע מאוד!!!! נתתי לך אותו רק אתמול לא?!! עמרי: החתול אכל לי ת'ספר מיכה זה היה חתול שחור מהשטן!!!!! -כל הכיתה נשפכת מצחוק- ...אחרי קצת זמן שהעניינים נרגעו מיכה ביקש מילדה כלשהיא לקרוא את חובות התלמיד מהספר... קאי: רגע ומה עם זכויות התלמיד?!? מיכה: אין כזה דבר זכויות התלמיד, זה משהו שמישהו המציא בדמיונו הפרוע.. יש אך ורק חובות התלמיד!! קאי: מהההה??? אבל זה לא הוגן!!!! גם לי מגיע משהו!!!! מיכה: מגיע לך לקבל חובות. קאי: לא נכון!!!! מגיע לי משהו אחר!!!! מיכה: מה מגיע לך??? קאי: מגיע לי טופי!!!!!!!!!!!!!!!!!! -כל הכיתה כולל מיכה, נשפכים XDDD-