אוף

GalGul000

New member
אוף. יום רע.

היום הזה היה כל כך ארוך ולא נגמר ובשעתיים האחרונות חשבתי שאני מתה. ואני שונאת ביולוגיה ואפילו לא טובה בזה אז אלוהים יודע מה אני מחפשת במגמה. אוף יש לי מלא פעולות לכתוב ואני בכלל לא באה לימי עבודה ואני כל כך עייפה והכל מתערבב לי ואני שונאת את בצפר ויש לי כ-כ-ה רגשות אשמה על הימי עבודה ואוף. עבר פחות משבוע וחצי וממש קשה לי לתפקד. שנה שלמה. של מבחנים [אלוהים יודע איך אני אסתדר כשנגיע לשלב הזה...] ובגרויות ו פעולות בשבוע [כבר נגמרו לי הרעיונות. כוסאמק.] וטיולים וטיולי הכנה והופעות וחזרות ומפעלים והפקות ואררררררררררררר אין לי כוחות לכלום. אני אפילו לא יוצאת בלילות כי אין לי כוח. כי אני מותשת. אפילו בשישי =\. שלא נדבר על לראות חברות כי למי יש זמן לזה. ואני מתגעגעת ואוף. הכל חרא. נראה לי שאני לפני מחזור ואני על קצת שעות שינה ורק בגלל זה הבאסה. אבל זה פשוט לא עובר לי ובאמת שאני על סף דמעות מכלום. יש כל כך הרבה על הראש ואני לא מסוגלת להתחיל את השנה הזאת בכלל. אני שונאת בצפר. אוף. ומה שקורה באלופה. [לא רוצה להרוס...] כוסאמאשלהם
חסר להם שזה באמת יקרה. אוף אני כזאת בכיינית. נמאס לי מעצמי כבר.

InvisibleTouch

New member
3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

את אחת האנשים הכי מדהימים שאני מכירה. ואת גאלגול. וכאילו, יש פעמים כאלה שהכל חרא, ובאמת שנחתנו לתוך השנה האת והכל בא בבום. תנסי לרגע אחת לארגן לך רשימת מטלות, ולסדר אותן לפי סדר חשיבות. אני מבטיחה לך- זה מארגן את כל המחשבות וכל הלחץלחץ הזה יורד ממש מהר כשהכל מסודר בראש. [נשמע טיפשי אבל עובד]. אני אוהבת אותך המון המון המון. יש ימים כאלה, כן. לכי לישון מוקדם.

GalGul000

New member
אוף איתך.

איך את תמיד יודעת להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. אוהבתכלכך. תודה מותק. באמת שהצלחת לעודד
אין עליך.

אני צריכה עוחד כמה עצות..

טוב אז ככה.. כמו שאמרתי אני אמורה ללכת לאודישנים מחר..אעאע זה לא למשו גדול..זה סך הכל ללהקת משחק ושירה בחרתי שיר,התאמנתי עליו ישלי תאקורדים שלו עכשיו ככה- אני חושבת שאני שרה טוב..אבל טוב מאוד, אח שלי אמר לי שאני שרה יפה אבל אני עדיין לא בטוחה במאה אחוז אני באמת הולכת לשם בשביל להתקבל.. ובסוף כולם יעשו ממני צחוק.. מה הייתם עושים במקומי? ועוד כמה שאלות..חח עם אני אתקבל אני אצטרך לבחור בין זה לבין קורס מדריכים בצופים. ואני לא יודעת מה לעשו..אעאע אני רוצה את שניהם כל כך..וזה מסבך לי תחיים בכל מקרה חמישי-שישי אני לא אהיה כאן..אני נוסעת לסמינר בירושלים...:]]

GalGul000

New member
סמינר של צופים?../images/Emo12.gif באיזה שבט?

לכי לאודישן.... אם תתקבלי אז תצטרכי להחליט... אבל לפחות תפתחי לך את האופציה הזאת... בהצלחה!!

S t i t c h

New member
אפשר עצה?

[כן אני עדיין חיה =.= ] אז יום שישי הייתי במועדון, והכרתי מישהו ממש מדהים. ובפעם הראשונה בחיים שלי מישו לקח את המספר שלי. וכשהייתי בדרך הביתה מהמועדון הוא צלצל אליי רק כדי לוודא שלא שיקרתי לו והאמת הבאתי את המספר הנכון. עכשיו הקטע שהוא עוד לא צלצל. תקראו לי פרנואידית פשוט זה לא קרה לי עדיין אף פעם [ז"א שמישהו לוקח את המספר שלי]. אז למה הוא לא מצלצל? ;; [אני פאטתית, תתעלמו מההודעה הזאת.]

למה להתעלם..ממש לא

לחברה שלי יש חבר בן 18 וחצי.. לא תמיד ישלו זמן.. היה שבועיים שהוא לא דיבר איתה..ברור שזה עיצבן אותי והכל והיא הרגישה כמו שאת עכשיו נראה לי.. אבל בסוף התסבר שגנבו לו את הפלא או משו כזה.. עם הוא לא יתקשר עד יום שישי הוא ביצ..אבל זה לוקח זמן מקווה שעזרתי

Miss Naama

New member
"תקראי לפני שאת מגיבה" הפך להיות

משפט כל כך רלוונטי אליי ;[ שמחה שהתקשר שוב
[: בהצלחה איתו [[:

S t i t c h

New member
../images/Emo23.gif

הוא התקשר היום, לא מזמן ^^ ויש מצב אני אפגוש אותו בשבת. והוא ממש חמוד ^__^

InvisibleTouch

New member
וואי נשמע מקסים.

הוא יתקשר, מבטיחה לך. אחרת הוא לא היה מוודא. [שמרת את המספר שלו? כי אולי הוא רצה שתשמרי את המס' שממנו הוא התקשר, ודווקא שימושי לשלוח לו SMS.] המון בהצלחות.

S t i t c h

New member
שמרתי בהחלט. ../images/Emo13.gif

ושלחתי אסמס. אולי היה קורה משו אבל אז החברות שלי קראו לי כי המונית חיכתה לנו =.= ותודה (K)

InvisibleTouch

New member
יאיא מאגניבבבבבב.

תפגשו שוב ותתנשקו ותספרי לי על זה ואני אחייך.^^ [O___________O" אוטיזם.]

אנבלייי

New member
אני לא בהריון ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קיבלתי מחזור אחרי חודשיים בלי D::::::: וזה אחרי כל הבעיות שהיו לי, אחרי שהיה לי מחזור במשך שלושה שבועות

למעלה