אוף

נׁעה

New member
דווקא המסנג'ר עבד לי יפה מאוד

עד שהמחשב החליט בפתאומיות להתחיל את עצמו מחדש. מאז הוא לא מתחבר (אם כי הווינדוס מסנג'ר דווקא כן מתחבר. לעזאזל, אני עד כדי כך מכורה)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifגם אצלייייייי!@#$%^&*&^%$#@$%^

אבל למעיין כן עובד!O: מה זה כותב לך?;;

InvisibleTouch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהמורה שלי מדדה];

והוא לא נכה או משהו:O פשוט כזה, רוקד תוך כדי דיבור. זה מציק בעין~-~""

באמבוק

New member
#@@!#@!! DDDD:

זה הול ךלהיות השבוע הכי טוב שלי ב.ח.י.י.ם! אין לנו הסעות אז הייתה לנו היום שביתה ויכול להיות שגם מחר ומחרתיים עד שימצאו פתרון!!!!!1111 בנוסף להכל, הגיע היום האמפי 4 ישר הבייתה, בשמונה בבוקר DD: ויש סרטים קווווולים ביסבבה היום. DDDDDDDD: אין מאושרת ממני. וגם אם יהיו הסעות, תהיה הסעה פרטית ר.ק לכתה שלנו ול.כ.ל הכתה שלנו, למרות שאנחנו מפוזרים בעיר [מחוננים.] $#@%$#W יאאאאא.

BiDriL

New member
אבטיח|יופי.

רשמתי בשורה של המסנ English=Devil ולאבא שלי יש את המסנג'ר שלי אז הוא מטריד אותי באימייל לגבי זה. אני הולכת להתעלם מזה. דמאיט

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifאוףאוףאוף!!!

ישלי במגמת אומנות עבודה לקחת ציור איזשהו או תמונה (לא משנה של מי ושל מה) ולצייר אותם בגווני לבן רק לבן בלי שחור....אפשר כאילו לעשות גם גוונים כמו אפרפר...ירקרק בהיר וכו'..... ו...ו...בחתי תמונה של שדונית מאוד מאוד יפה ואני עושה עכשיו מציירת אותה בעיפרון (אני אצבע אח"כ כמובן) ו...ו...אני לא מצליחה לצייר ת'עיניים המזורגגות האלה שלה
היא םוזלת!!!!! הכל יצא בסדר!! השיער....הגוף....הציצקלאח ורק העיניים פוזלות
פאק.....

למעלה