אוף

o0Invisible0o

New member
.

my peace and quiet was stolen from me when i was looking with calm affection you were searching out my imperfections what wasted unconditional love on somebody who doesn't believe in this stuff this is not about love because i am not inlove in fact, i can't stop falling out i bet you could never tell that i knew you didn't know me that well it is my fault, you see you never learned that much from me oh you silly, stupid past time of mine you were only good for a rhyme​
לא אני לא עד כדי כך שטחיתתתתתתתתתת. אני סתם במצב רוח רומנטי/מאשים/לא ברור.
אה, כן. שירים שונים, כולם של פיונה אפל.
א האהאהאה.

Karin917

New member
כמעט סיימתי לארוז../images/Emo3.gif

נשארו לי רק דברים קטנים כמו מברשת שיניים, משהו טעים וכאלה.. הייתי אמורה להצטרף היום אבל כמו שאתן בטח כבר יודעות-אני טיפשה
וחייבת לסבך הכל... אמא שלי מעצבנת. היא קבעה לי שיעור מתמטיקה ביום רביעי [אי אפשר לדחות/לבטל] ואני צריכה לחזור הביתה בגלל זה
אומנם לא הצטרפתי היום, אבל בגלל שנשארתי בבי"ס עד 3 והיה לי קצת זמן פנוי אז הלכתי לעזור לבנות לארגן את המיטות ומסתבר שהן הרבה יותר חמודות ממש שחשבתי [ואני מקווה שזה ישאר ככה..] והחדר לא כ"כ צפוף [אנחנו 5!] וזהו.. מקווה שיהיה כיף
'שכחתי' לספר לאמא שהעלו את המחיר.. אז אני אצטרך להוסיף מהכסף שקיבלתי ביום שישי ונועד לדברים אחרים. אני מקווה שזה יהיה שווה את זה..

יחייבת עזרה דחוףף!!

יש למישהו אתר של אקורדים לגיטרה.. אני הולכת לאודישנים ואני רוצה לקחת איתי את האקורדים של השירים שאני שרה.. אז למי שיש זה ממש יעזור לי..עם תחפשו לי 2 שירים..או שתשלחו לי את האתר "דרך ארוכה-גלי עטרי" "מתחת לשמיים-דיויד ברוזה" "הכל יכול לקרות-נינט" זה ממש דחוףףף פלייז

אין לי../images/Emo211.gif

1. פורום מוזיקאים צעירים, ופורום מוזיקאים. 2. אודישן למה?

Goldberry E

New member
עברית או אנגלית?

יש המון אתרים של אקורדים, תריצי חיפוש פשוט בגוגל עם שם השיר והמילה "אקורדים" או "chords" או מה שלא יהיה, תמצאי בטוח. אבל אם את צריכה רק את השירים שציינת, אני די בטוחה שתוכלי למצוא אותם פה. מקווה שעזרתי :)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifוהאוף הקרב. (22.10) מהאוף הקוד

+ם כי אני זקוקה לצומי בגלל עוד עניין. ב22.10 יהיה לי יומולדת 13. וזה מעצבן. כמה שזה נשמע דפוק, אני לא אוהבת את הימי הולדת שלי. בדרך כלל אני קמה ומקווה שלפחות הפעם יעשו בשבילים משו מגניב. וזה לא קורה. חצי מהימי הולדת שלי אני פשוט מעדיפה לוותר. במיוחד שנה שעברה. בת מצווה. אמצע חופש סוכות. החברות שלי (הטובות) נסעו לטיול סוכות של הנוער העובד. בחצות ועשרים קיבלתי טלפוןמהחברות. שזה בערך הדבר שהיה הכי מעניין אותו יום. ארוחת שבת רגילה, 2-3 מזלטובים במסנ ובערב אחת החברות שנסעה הייתה אמורה לבוא אליי וציפיתי לזה, היא הבריזה לי והלכה לילד שהיה מקובל ממש עם מישי שהיא שונאת בחצי סתר וידיד שלה ושלי. השנה אני בכלל לא רוצה שזה יגיע. יש לי פשוט הרגשה מגעילה כזאתי. כי אני יודעת שאני בטח אקבל 'מזל טוב' מכמה אנשים ובטח זהו. ואני מרגישה אנכית, כי אצל כמעט כל החברות שלי השקעתי ביומולדת. =( ועכשיו אני אלך לקרוא או לישון אומשו.

shanchan

New member
אני חולה ../images/Emo10.gif

עוד מיום שבת בערב. בשישי נפגשנו כמה אנשים וישבנו לנו על כיכר בכיף עד 2 בלילה כשאמא שלי הכריחה אותי לבוא הביתה ><" ואז בשבת קמתי עם ראש כואב והצתננות מטורפת ומאז אני חולה :/ חשבתי שהיום אני כבר אלך אבל לא הרגשתי טוב בבוקר... מחר אני בטוח אלך.

../images/Emo163.gifעקרות בית נואשות ../images/Emo7.gif

אוף היה הפרק האחרון... והשאירו אותי במתח אדיר -.- וואי אני לא יכולה לחכות להמשך
היום בבצפר עברתי 3 מקומות >.> כל אחד לשעתיים. המורה ממש מטומטמת :0

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיואוואוואוו!

ולחשוב שלי יש עוד שלוש שנים
|מתפחלצת|. ואוו. בהצלחה!! לאן את מתגייסת?

InvisibleTouch

New member
fghsfh?!!!!!!///

מיי גאד, הילדה שלי גדלה.]; המהמ. תעדכני איך היה וזה!
איילאביו^^.

למעלה