אוף

charliebr

New member
I love nemo

התאהבתי בסרט! כזה סרט ענק אני כל כך הולכת לקנות את כל הפוסטרים שלו... קראש רולזזז וווווווווואווווווווווו חחח יש לי אותו בדיוידי! איזה יפההה אחד מהסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי! מי שלא ראה שירוץ להשכיר מהר מהר!

TauraMan

New member
מי ראה בערוץ 10../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

את הכתבה על אלעד יניב? שמו איזה וידיאו שלו קופץ, ממש יפה
ואת הזכיה שלו בתחרות גראנד פריקס, ואמרו שאין ספונסר לסוס וכל מיני.. וריאנו אותו וכתבו "אלעד יניב, אלוף ישראל לרכיבת סוסים" טוב..........

Sweet SuGaR

New member
חח ראיתם את הסוס? זה פרי סטייל....

חחח כן! צחקתי שם טוב שהוא לא בגרמניה 38465763784 שנים או משהו כזה...

TauraMan

New member
חחח כן..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ואלעק הכתבת תצליח להשאר על אחד הסוסים שלו יותר משניה.... חחחח

OHIO

New member
זה לא סתם פרי סטייל....

זה פרי סטיייל המושלםםםםםםםםםםםםםםם!!
עם האוזניים הגדולות והלא קשורות... והמאוד מאוד חמודות שלו!
אבל הבנאדם מדבר ממש מעצבן... הקול שלו וזה... פשוט דורש נבוט בראש חחח

אוווף מתי זה היה?!?!!?

הלוואי והייתי רואה!!! ד"א הוא בארץ עכשיו והוא גם היה בתחרות באודים.. הוא אימן את בצרה לא ראיתי אותו לצערי... ואאממ היה אצלנו עובד בחווה בשם זיו והוא עכשיו גם בארץ עם אלעד יניב הוא נמצא בגרמניה שם בחווהש הוא רוכב בה... והוא סיפר שיש לו 5-6 סוסים שם ושעכשיו הוא הולך למכור סוס אחד למישהו מארה"ב תמורת 10,000 דולר.. והוא אמר לי שפרנקי סלוטק עזב את החווה שם והוא כבר לא מאמן את אלעד יניב...

סטיובן

New member
מה את מדברת?

אלעד יניב כבר מזמןןןןןן לא בארץ הוא חזר ביום ראשון

charliebr

New member
הוא נראה כזה סתום

חחח כזה טמבל שלא יודע מהחיים שלו.... ד"א הסוס עולה 400 אלף ולא 800 אלף....

Pinkgirl25

New member
הילה !!!!1

אמרת לי שתישלכי לי תמונות של דברה מקדונלד ורוכבי דראס'ז ו לא שלכת לי את יכולה בבקשה פליז!!!!!!!!!!

Vintage Queen

New member
וול.... הייתי היום

בטיול שלח עם הכיתה והייתי טיפונת חולה בבוקר אבל יצאתי אניווי והיה כל כך קררר ועלינו למצפה בחיפהההה והיה כל כך קרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ועכשיו אני חולה לגמרי! ישלי חום ולא הלכתי לרכב ואני כל היום תקועה בבית!!!!!!!! אני משתעלת כל שתי שניות וזה שיעול כואב כזה ואני שונאת להיות חולהההה ---> מהטיול קצת מטושטש כי צילמו את זה עם MP3 חחחחח והצלם המוכשר זז!!

סתיו../images/Emo26.gif

קודם כל- החלמה מהירה
דבר שני את יכולה לשלוח לי ת'תמונה שהיית עם מצחייה כזאתי נראה לי בצבע תכלת- נראה לי של- GAP נראה לי זה היה שנפגשת עם דרור, דורון ועוד מישי! אניוואי את יכולה לשים?! כזה רואים אותך עם המצחייה ורואים גם ת'קוקו נו, הארוך הזה.. הבלונג'ינג'י שלך! את יודעת על מה אני מדברת?! אם כן אז פליז שימי, זה חשוב!! טנקס מראש, ושוב, החלמה מהירה

שלי היה כבר...

טיול שנתי אחרון!!!!! גאד אני זקנה...נסענו לנגב לטיול גמלים...ורכבנו שעתיים ואני היחידה שבסוף לא כאב לה...
ורק בשביל להכנס לאווירה

ועוד תמונה שממש הייתי חייבת

של המחנכת ה**** שלי ושל איזה מוורה לאנגלית... טוב שהן לא נסחפו פה...

למעלה