חחח...לפני איזה שלוש שנים לא?
T TauraMan New member 3/12/03 #55 חחח יותר..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif אבל היו שתי תחרויות
T TauraMan New member 3/12/03 #58 כששמעון יהיה נחמד..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif דווקא יש לנו מה זה מקום חמוד לתחרויות! וצריך רק לבנות מגרש חימום כבר....
כששמעון יהיה נחמד..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif דווקא יש לנו מה זה מקום חמוד לתחרויות! וצריך רק לבנות מגרש חימום כבר....
V Vintage Queen New member 3/12/03 #59 פשוט תשימו חבל מסביב כמו בניר דוד וזיהו זה יהיה מגניב אם יהיה אצלכם!
• •°• Gil The King •°• New member 3/12/03 #64 באמת מגניב אצלכם..../images/Emo182.gif אני זוכרת שב"מנז'" חימום איזה סתומה אחת כמעט הרגה אותי כי לא היה שם מקום
באמת מגניב אצלכם..../images/Emo182.gif אני זוכרת שב"מנז'" חימום איזה סתומה אחת כמעט הרגה אותי כי לא היה שם מקום
T TauraMan New member 1/12/03 #21 מ-ו-כ-ש-ר-ת-!-! ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif את ושי יכולות להתחרות בפט-נט
C charliebr New member 2/12/03 #29 כןןןן אני יהיה הצלמת דרסז' רעות לא הקטנת את התמונות! ושי תהיה הצלמת קפיצות!! אני רוצה מצלמההה וביום שבת אם עדי מתחרה אני יגנוב לה את המצלמה.... עדי זה בשבילך את רוצה תמונות יפות לא?!
כןןןן אני יהיה הצלמת דרסז' רעות לא הקטנת את התמונות! ושי תהיה הצלמת קפיצות!! אני רוצה מצלמההה וביום שבת אם עדי מתחרה אני יגנוב לה את המצלמה.... עדי זה בשבילך את רוצה תמונות יפות לא?!
S S H I L G I New member 1/12/03 #17 מאיפה משיגים? אני רוצה להשיג..חשבתי על ללכת לקולנוע לבקש אבל לא בטוח שיתנו..אולי אחרי שיפסיקו להקרין אותו הפסיקו?
מאיפה משיגים? אני רוצה להשיג..חשבתי על ללכת לקולנוע לבקש אבל לא בטוח שיתנו..אולי אחרי שיפסיקו להקרין אותו הפסיקו?
M MusTanG GT New member 1/12/03 #20 אפשר... לקנות בחנות ב"סינמה סיטי". יש שם את כל הפוסטרים של כל הסרטים.
V Vintage Queen New member 1/12/03 #22 לא! לא קניתי יש לי חברה שמכירה את הבעלים של הקולנוע אז המותק הביאה לי! איזה חמודה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחח נתנו לה ללכת ולבחור איזה שהיא רוצה והיא לקחה גם של נימו לעצמה חחח כיף לה
לא! לא קניתי יש לי חברה שמכירה את הבעלים של הקולנוע אז המותק הביאה לי! איזה חמודה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחח נתנו לה ללכת ולבחור איזה שהיא רוצה והיא לקחה גם של נימו לעצמה חחח כיף לה
S S H I L G I New member 1/12/03 #25 יש מצב שהיא מביאה גם לי?../images/Emo8.gif כי אני לא יכולה להגיע להרצליה אולי מישהו שקרוב יקנה לי ואני אחזיר לו את הכסף?
יש מצב שהיא מביאה גם לי?../images/Emo8.gif כי אני לא יכולה להגיע להרצליה אולי מישהו שקרוב יקנה לי ואני אחזיר לו את הכסף?