אוף טופיק!

Painted Fairy

New member
אוייי מתוקהה../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif

היא מקורית כזאת חחחח..
הייתי מוסיפה לה נעלי בית של חיה פרוותיות כזאת
. אולי ארנבון ורדרד. שיתאים^0^

e f r o a c h

New member
../images/Emo19.gif הפעם, רק אחת../images/Emo70.gif

בייס מאפיצ'ו
לא כל כך מושקע, אבל אם אפשר תגובות....

pqCAT GIRLpq

New member
אההה!! (אין לי כותרת)

הנה הדולית העשירית שלי!! מזל"ט לעצמי!!!1 בייס מאנג'י צ'אן. אין לה נעליים..... ופעם ראשונה שהשתמשתי בגימפ הדפוק ולא הבנתי כלום אז יצא די בסדר.... תגיבו בבקשה!!1

pqCAT GIRLpq

New member
שאלה

ראיתי כבר הרבה פעמים שאומרים צד אחורי ל חצאית/שמלה וכו' אף פעם לא הבנתי מזתומרת... הסבר בבקשה?

arui tknud

New member
ננסה

אני לא מומחית אבל אני אנסה- כל בגד הוא בד שעוטף משהו, אומנם בדוליז רואים מבט בדרך כלל מקדימה אבל את מצלילה את הצדדים בכהה כדי שתהיה התחושה שהד ממשיך ועטף גם מאחור נכון? כלומר בגב... ואם הוא באמת ממשי מאחור, אבל במקרה של חצאית נניך, כאשר הקצה של מורם בגלל הקפל, הגיוני שמאחוריו יראו את הצד הפנימי של הגד, את מה שהיו רואים אם הפכו את הבגד לצד השני. בדרך כלל זה יהיה מוצל וכהה כי שאר הבגד מצל עליו.... איזה הסבר גדוע.. תנסי לראות אם את מבינה לפי התמונה או שמישהו טוב לב עם יכולת ביטוי גבוהה יותר משל ילד בן שלוש יעזור לך. זה המיטב שביכולתי.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא יודעת לעשות כפלים

ועוד מתעופפים? פאק, אני בטוח עפה, תראו מי עוד נשארו שם!
;-0 אממ כן, סתם צומי כי זה עצוב מאוד

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא אמורה להיות תמונה.

אני וישבת על הכפלים מאז שקיבלנו את המשימה. זה לא הולך. *הולכת להמשיך לשבור ת'ראש* ביי [:

DOLLS GIRL

New member
שלי

לפרוייקט מהמסיבות אממ ביסי קריזמון הייז השמלה בלעעעעעעעעעעעעע

Girl From Mars

New member
חמודה.../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

כמ הערות: שיער - אם יש קוקו או קוקיות או כל דבר שאוסף את השיער, השיער אמור ללכת בכיוון הקוקו. השיער לא יכול ללרדת למטה ופתאום הוא אסוף לקוקו. אז השבילים שעשית צריכים להימשך לכיוון הקוקו. (הדגמתי לך על צד שמאל של הדולי, למרות שאני הייתי בכלל מוותרת על השביל באמצע.) שמלה - הצורה טובה, ההצללה לא כ"כ טובה. דבר ראשון, לפי דעתי כדאי להוריד את קווי המתאר. דבר שני, הקפלים ברובם מתחילים מקצה השמלה והם לא ישרים. תשני את קווי המתאר לפי הקפלים שמתחילים מבחוץ. (עשיתי לך בצד שמאל של הדולי הדגמה לשתי אפשרויות של קפלים. אני לא טובה בקפלים, אבל נסיתי להראות לך בערך מה העיקרון של הקפלים.) היא חמדוה מאוד.
כדאי להוסיף לה אביזרים שמתאימים למסיבות.

למעלה