אוף טופיק!

Painted Fairy

New member
תודה^^../images/Emo126.gif

הנושא של התחרות הוא מאיידן אוף דה קופי
. כלומר משו כמו מלצרית כזאת><.

וואו ../images/Emo99.gif ../images/Emo2.gif

סרט לבן? עם
טוב, לא הגבתי המון זמן בשדח"ם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר בונה P: שיער- מקסים מקסים מקסים
אין ממש הערות, למרות שאת מוזמנת לנסות לנפח אותו קצת. השיער עצמו בגוש יורד ב"מדרגות" שכאלה ומצטמצם מלמעלה למטה, תנסי לנפח את הגוש, שלא רק השוונצים ינפחו
שמלה- וואו
אני בעד לוותר על קווי המתאר בחלק העליון ובשרוולים, אולי אפילו לטשטש עם צבע בהיר בשרוולים המנופחים. בצד של הציצי יש את הצבע הכי כהה בפלטה, אולי תשתמשי באחד קצת יותר בהיר? מתחת לשרוולים המנופחים יש שרוולים צמודים, הם קצת ישרים, אולי תעגלי טיפ טיפה, או אפילו תעגלי עם קצת צבע בהיר מטשטש? החלק התחתון נצמד לגוף וזה מפריע, תנסי לנפח. תסתכלי בקובץ ותראי בורוד איך התכוונתי שתנפחי בערך. סינר- שוב,
. למה שלא תצלילי את השרוך שעושה איקסים? החתיכת בד שמוקפת בירוק קצת בולטת מדי, תנסי לרכך אותה קצת. גרביונים ונעליים- הגרביונים יפים אבל לא מוצללים מספיק לטעמי. בנעליים יש המון צבע כהה ומעט צבע בהיר, הייתי מנסה לשנות את זה קצת ואולי אפילו להחליף פלטה. עוד הערה- זה משהו בבייס בכלל, בידיים שלו. הירידה נורא מדרגתית וחדה, אולי תנסי לרכך אותה, שוב, למחוק אולי קצת מהצבע של הקווי מתאר ולהשתמש בצבע קצת יותר בהיר שירכך את הירידה הזו? מרפקים היכן? טוב, אני מקווה שלא נעלבת או משהו
כי הדולי באמת באמת מקסימה
נגה

Painted Fairy

New member
../images/Emo2.gifתודה../images/Emo9.gif.../images/Emo126.gif

תודה על ההשקעה^^. ועכשיו לתגובותיי
- את השיער אני אשאיר כמו שהוא, הוא נראה לי הרבה יותר טבעי כשהוא לא נפוח דווקא
. שמלה- אני מיד אבדוק איך זה נראה ללא קווי מתאר^^. הסוף של השמלה לא מתנפח בכוונה, הבד נופל, אין שום חישוק [
] או משו שמחזיק את הבד נפוח במקרה הזה. אני חושבת שזה נראה ממש הגיוני, אני טועה? Oo אוף אני מצטערת שכל דבר שהגבת עליו ביקורת בונה יוצא לי להגיד שאני אוהבת אותו כמו שהוא :0 אבל אני באמת אוהבת את הנעליים כמו שהן
. עם המעט ברק. לגבי הסינר- אני אנסה לטשטש את חתיכת הבד. והצללתי את החוטים
, אולי לא מספיק.. לגבי הבייס. מרפקים אינם Oo. הם אל כאלה חשובים
.. אני אנסה לעשות משו עם זה. נמ. הירידה הדרגתית? אממ.. אני אנסה לעשות משהו גם עם זה, אבל אני מקווה להצליח
. תודה

בבקשה ../images/Emo13.gif

אני ממש מבינה אם את לא רוצה לשנות דברים, זה קורה גם לי כשמגיבים לי P: יש משהו במה שאמרת בקשר לשמלה, אבל אולי לפחות תגדילי לה קצת את התחת? חסר לה ההתרחבות הזו בחלק הזה של הגוף.. נגה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואו ../images/Emo99.gif.

גמאני בקטע של תחרויות
. עם הסרט
.

pompaa

New member
בייס מפליי טו דה סקיי

לטופ מודל:p נו יש לה שיער קצר

Girl From Mars

New member
../images/Emo99.gif

שיער: הוא נראה קצת דבוק לראש. אני ממליצה לך להוריד את הקווי מתאר, וכמובן להצליל מתחת. אולי אם תוסיפי שוונץ על הפנים, שיוצא מצד שמאל של השיער זה יראה יותר כמו שיער שמתנפנף ברוח. מסיכה:
. אהבתי את הרעיון.
שמלה+גלימה: ממש יפה.
הסרט (לא הסרט, נו, הפס הלבן הזה שם באמצע השמלה) מאוד ישר, אולי כדאי לעגל אותו טיפה? מגפיים: העקב של הנעל הימנית קצת מוזר לי. אולי תנסי לתבוע את השני פיקסלים שבין העקב לבין הסוליה עצמה? לפי דעתי כדאי להוריד קווי מתאר, ולהצליל על. הדולי ממש יפה.

Girl From Mars

New member
ניצל"וש.

99 בבגרות במתמטיקה בשאלון 006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן. אממ. זהו. (ויש לי מורה טיפשה שהגישה אותי על 98 כי זה היה הממוצע שלי.
)

Girl From Mars

New member
../images/Emo2.gif

זה היה לאוף!
וזה לא בגלל שהתבלבלתי בכותרת!
אני ראיתי "שדח"ם" ואז לחצתי על ההודעה ואז הוספתי ואז זה קפץ החלון?
לא יודעת. אבל זה לא היה ניצל"וש לפה! זה היה לאוף! אוף נו.
*בורחת*

../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifוואו!

נו, אין לי כוח לתוח את האוף, אז נגיב לך כאן
ציון נהדר!
אני כבר כמה ימים בלחץ אם לפתוח את התוצאות או לא. לא רוצה לדעת!
נקווה לקבל כמוך

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif שלי...

בדיוק סיימתי איתה... מודה התפרעתי קצת בבגדים...מוזרים
הפעם אולי מיש'י תגיב לי.? זאת דולי אחת..
בייס מסצ"א

2ofir

New member
כן, אני יגיב לך:)

קודם כל הדולי מאוד יפה! הכנתי לך תגובה הכל בקובץ.. (הפלטות לא טובות דרך אגב..ההבדלי צבעים יותר מדי קרובים)

DaRk Alice

New member
../images/Emo15.gif שלי...

בדיוק סיימתי איתה... מודה התפרעתי קצת בבגדים...מוזרים
הפעם אולי מיש'י תגיב לי.? זאת דולי אחת..
בייס מסצ"א

לא רוצהההההההההההה ../images/Emo7.gif ../images/Emo21.gif

ישבתי היום יום שלם רק עובדת על הדולי של טופ מודל השלב השני, ולא יוצא לי משהו נורמלי. גאד, הדוליז של הטופ מודל מדהימווותתתתת... אני בטוח לא נשארת לשלב השלישי
.

למעלה