וואו ../images/Emo99.gif ../images/Emo2.gif
סרט לבן? עם
טוב, לא הגבתי המון זמן בשדח"ם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר בונה P:
שיער- מקסים מקסים מקסים
אין ממש הערות, למרות שאת מוזמנת לנסות לנפח אותו קצת. השיער עצמו בגוש יורד ב"מדרגות" שכאלה ומצטמצם מלמעלה למטה, תנסי לנפח את הגוש, שלא רק השוונצים ינפחו
שמלה- וואו
אני בעד לוותר על קווי המתאר בחלק העליון ובשרוולים, אולי אפילו לטשטש עם צבע בהיר בשרוולים המנופחים. בצד של הציצי יש את הצבע הכי כהה בפלטה, אולי תשתמשי באחד קצת יותר בהיר? מתחת לשרוולים המנופחים יש שרוולים צמודים, הם קצת ישרים, אולי תעגלי טיפ טיפה, או אפילו תעגלי עם קצת צבע בהיר מטשטש? החלק התחתון נצמד לגוף וזה מפריע, תנסי לנפח. תסתכלי בקובץ ותראי בורוד איך התכוונתי שתנפחי בערך.
סינר- שוב,
. למה שלא תצלילי את השרוך שעושה איקסים? החתיכת בד שמוקפת בירוק קצת בולטת מדי, תנסי לרכך אותה קצת.
גרביונים ונעליים- הגרביונים יפים אבל לא מוצללים מספיק לטעמי. בנעליים יש המון צבע כהה ומעט צבע בהיר, הייתי מנסה לשנות את זה קצת ואולי אפילו להחליף פלטה.
עוד הערה- זה משהו בבייס בכלל, בידיים שלו. הירידה נורא מדרגתית וחדה, אולי תנסי לרכך אותה, שוב, למחוק אולי קצת מהצבע של הקווי מתאר ולהשתמש בצבע קצת יותר בהיר שירכך את הירידה הזו? מרפקים היכן? טוב, אני מקווה שלא נעלבת או משהו
כי הדולי באמת באמת מקסימה
נגה