אוף טופיק!

Shusho

New member
אוף טופיק! ../images/Emo110.gif

זה, כן שדח"ם
. אתן יודעות את החוקים.

broken winges

New member
פינגווינים משחקים דמקה נגד דלמטים

לתחרות שחור לבן... ניסיתי בה דברים חדשים... אני צריכה להחליף את הפלטה הלבנה כי כרגע היא יותר בז'ית קרמית ולא לבנה אז אני אשמח לקבל פלטות לבנות חוץ מאלה של עדן כי אני לא מצליחה איתן למרות שהן טובות... בייס מאפיצ'ו אני די מרוצה ממנה למרות שמצד שני היא נראית לי דיי עלובה... יש שתי גירסאות תסתכלו רק על הבגדים בגירסא השנייה... מממ סליחה שלא לקחתי את התיאור שמישהי מתוקה מכן נתנה לי פשוט כמה דקות אחרי זה עלה לי רעיון... אבל לא נורא אני עדיין אעשה אותו למשהו אחר... טוב סליחה על המגיה

Loony Moony

New member
וואו ../images/Emo99.gif

החצאית מדהימה, ויש לך הצללות מעולות. תוסיפי קווי מתאר לשיער, הוא נבלע ברקע. הצמה השחורה צריכה להתחיל עבה יותר. אני חושבת את שהגזרה הימנית יותר יפה, פחות עמוסה.. איך הפלטות האלו?

broken winges

New member
תודה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

אני חושבת שאני אשלב...נגיד אממ החצאית תשאר ככה אבל ניקח את החלק העליון של צד ימין או משהו ...
והפלטות שהבאת לי טובות אבל אני צריכה פלטות שהן יותר לבנות...כאילו כאלה שמתחילות באפור\סגול\תכלת ממש בהיר כזה.. אוף נו אני לא יודעת להסביר את עצמי
תודה בכול מקרה

arui tknud

New member
החצאית מדהימה!!!

מממש!! עם המלמלה והקפלים המדהימים הללו!!! |מאוה|
|סוגד|

2ofir

New member
ואוו היא מדהימה! לדעתי...

החצאית הימנית עדיפה...וזה שזה בצבע פסטל זה בסדר..כי זה הופך ללבן.. טוב רק לדעתי:)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif XD

אבל הצעיף באמת מדהים
מציעה לך לעשות לה יותר שיער באיזור שמתחת לאוזן, אפילו שוונצים מבצבצים. [גאד, הפרסומת של ד"ר תות משגעת אותי.
{ולא, לא מחרמנת.
}] P: את נורא מוכשרת :] מציעה לך לנסות לעשות את הכובע יותר "פרוותי" כזה, כמו הפונפון P:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמוכשריה ../images/Emo99.gif.

תעשי עוד שיער מאחורי האוזן.זה נראה כאילו יש לה טיפה קרחת
. מוזר לי שהצעיף מצליל על על שני הצדדים,כי הוא נופל על צד אחד וצד השני אין הצללה על.תקבעי מאיפה בא האור,ותצלילי רק בצד שמתאים.

למעלה