אוף טופיק!

חמודה ../images/Emo13.gif

השתפרת, את יודעת? הגרסה השנייה מימין למטה הכי מצאה חן בעיני. ההבדלים היחידים הם בשיער, בדובי ובמחושים, נכון?

DaRk ShinES

New member
הראשונה למעלה משמאל../images/Emo13.gif

המחוך נראה טיפה גושי, תעגלי את הסוף שלו קצת ותעבי את ההצללה או שתנסי להוסיף טיפונת קפלים.

my presious

New member
../images/Emo42.gifתודה על התגובות../images/Emo99.gif

אעעאעאעאע איזה חמודות
אני אפרסם את התיקון בשדח"ם הבא

איזה כותרת מושכת לראות דולי?

אני אוהבת אותה מאוד. היא מבוססת על דמות שחברה שלי יצרה, ואני הלבשתי (בערך ^^), היא לובשת חולצה קשיחה מעל גופיה, הדבר ביד הוא צמיד, הדבר באוזן הוא עגיל, השיער אמור להיות כחול, ולא הצלחתי לעשות שוונצים שלא הורסים אותו. בייס אפיטצ'ו או איך שלא כותבים את זה.

זאת קיקיו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif אני חושבת שהמכנס לא מספיק מוצלל...אולי כדאי להוסיף עוד גוונים בפלטה... ואם זאת קיקיו,אז יש לה המון שיער...לדעתי כדאי שתוסיפי לה שיער. וזהו...אני גרועה בתגובות../images/Emo10.gif

000יובל000

New member
ניסיתי לתקן...

לא הוספתי הרבה שיער בגלל שיש לה קוקו אז כל השיער מאחור, אבל ניסיתי שיראו גם מקדימה יותר שיער. ובמכנסיים הוספתי עוד קצת הצללה למרות שזה עדיין גרוע.

../images/Emo13.gif

יפה ומאוד מאוד דומה, הדבר היחיד - אני יודעת שמקרוב את רואה הצללה, אבל אם פותחים אותה בגודל האמיתי לא רואים כמעט - אז צבע ממש בהיר לאור בשיער - צריך בהחלט. ח"צ (חוץ מזה) אם את מוסיפה שיער מאחורה, תצבעי אותו, הוא לא רק שוונצים. או, וסתם הערה כללית - הבגד פשוט מהמם!!

000יובל000

New member
תודה!

פתחתי בגדול/בקטן ואת צודקת, אני אתקן כנראה מחר כי עכשיו אין לי כוח וזמן...

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifשלי לפרוייקט מסיבות ../images/Emo13.gif

בייס מ-kh מה שיש לה ביד זה משחת שיניים ><

Loony Moony

New member
חמודה מאוד

הפוני נראה מודבק לראש- במקום מסגרת תעשי לו שורשים או משהו.. הנקודות הורודות במכנסיים מיותרות אהבתי את הנעליים

למעלה