אוף טופיק רציני

יפתח14

New member
רגע- אז בואו נראה לאילו הסכמות

הגענו... טופז קרצייה. אלונה לא מבינה כלום.. ואני- אתן טוענות שאני מגעיל...אני עדיין מכחיש.. נו..טוב..

talin0br

New member
זהו, נגמר? ../images/Emo4.gif

מה עכשיו אני אעשה בזמני הפנוי?? על מי אני ארד? oh well..

crazy 161744556

New member
אני יכולה לדבר בשם עצמי

טלי ואלונה תודה שאתן מגינות עלי אבל מי כמוכן וכמו יפתח יודעים שאני לא ממש זקוקה להגנה. יפתח אתה באמת מגעיל שחצן סנוב יהיר ועוד כמה כינויים כאלה. מודה שלפעמים אני יכולה להיות מגעילה טלי אני יודעת את זה אז לא צריך לספק לי תירוצים. ובשבילי זו מחמאה שאני קרצייה (מוזר ככל שזה ישמע). לכן לסיכומו של עניין(ולדעתי הרוב קובע): יפתח- אתה באמת מגעיל וכדאי לך מהר מאוד לשנות גישה טופז- את קרצייה במובן החיובי טלי- תודה על ההגנה באמת נחמד מצדך אלונה- נראה לי שאת אמרת שאת מסכימה עם מה שאמרתי ולכן גם לך אני מודה וזהו בה ביי (במטרה שיפתח סוף סוף יפסיק להיות סנוב כי זה מזה מעצבן)

יפתח14

New member
אף אחד לא מכריח אותך

להסתובב איתי...אני זה שמנסה להתחמק ממך אבל את זאת שכל הזמן מציקה... ומזתומרת כדאי לי מהר מאוד לשנות את הגישה...ומה אם לא? לא תסתובבי איתי יותר? לדעתך אני עצוב מזה שלא תסתובבי איתי..? ועוד שאלה- ע"י מה בדיוק מתבטאת העובדה שאני סנוב ומניאק ומגעיל וכל המצויין להעיל?

crazy 161744556

New member
מה אתה חושב שאתה?

תאמין לי זה לא בדיוק שיא הכיף להסתובב איתך ולמען האמת בלתי נסבל יעצתי לך לשנות גישה כי עכשיו מתנהגים לסנוביות שלך בסלחנות אבל תאמין לי מתישהו למישהו זה ימאס ואז תסבול אוקי? כמו שאמרתי אני קרצייה ואני גאה בזה יש לך בעיות? אתה סנוב כי אתה מתלהב מעצמך יותר מדי כאילו אתה יד ימינו של אלוהים או משהו כזה ואתה פשוט עולה לי על העצבים. אני לא מסתובבת איתך למען האמת אתה מסתובב איתנו. את טלי ואלונה אני מכירה עוד שנים לפני שאני מכירה אותך וגם את חן וליפז ומיכל ונופר ורותם ומרין אז על תעשה על אפ'חד דאווינים אוקי? אתה לא מלך העולם אז תפסיק להתנהג ככה. בתקווה שקלטת את המסר ותשנה גישה לא בגלל שאני אעשה לך משהו אלא בגלל שאתה קולט שלהיות סנוב זה לא הכי נחמד- בשביל אף אחד. אני אומרת לכולכם בה ביי צ'או

talin0br

New member
יפה אמרת טופז

גם צחקתי מהמילים "אני קרצייה ואני גאה בזה", רק חסר שתצאי מהארון..סתם, בצחוק

יפתח14

New member
סבבה...

לי אין בעיה לא להסתובב אתכן...להפך. וזוה- לשישור הזה אני יותר לא אגיב... יום טוב.

וואו

אז קודם כל תרשו לי להגיד שאני אפילו לא יודעת למה אני מגיבה כאן בסוף... אחרי הכל אני "לא מבינה כלום" חחחחחח ואני גם גאה בזה!! שיהיה וזהו אני מאחלת לכולם (כולל שימי) יום טוב, אושר וסוף טופיק מעצבן!!!

nonagirl

New member
../images/Emo122.gifש-לום

היי אנשים חדישים שכמותכם.. זאת מעיין ואני רואה שהשתלטתם על הפורום. בכל מקרה רק רציתי להראות את נוכחותי פה..אני לא רוצה להתערב בריב שלכם אבל יש לי רק משהו קטן להגיד. אני לא אוהבת לכתוב סתם קלישאות אבל..: שלום עושים עם אוייבים או עם טופז.. יאללה תענו (בבקשה
)

crazy 161744556

New member
מה זת'אומרת?

איזו חוצפה!!!!! כאילו אני אוייבת? אווווווווווווווווווווווווו ואני חשבתי שאני עוד בשלום איתך אבל כנראה ומסתבר שלא אווווווווווף נמאס לי לענות כל פעם שאומרים עלי משהו אם בא לכם תגידו מה שבא לכם אני לא עונה יותר

למעלה