יודעים מה אני מוכנה להודות אני לפעמים מגעילה קרציה וסנובית אבל יפתח הוא פי שניים ממני אף פעם בחיי לא ראיתי מישהו כל כך יהיר וסנוב (והעיקר יש לך תלונות עלי)
אלונה, טלי- אתן בטוחות שאתן רוצות להתחיל איתי קרב ירידות? הרי זה לא ייגמר ככה- אתן שתיכן עוד תשמעו ממני (איזה סרט אימה קיטשי)... בכל מקרה.... אני עדיין בדעה שטופז היא די בעע...נו- כל אחד ודעותיו שלו..
(איזה אידיוט בחיי) לא שמת לב במקרה שאני (טופז) השארתי את ההודעות האחרונות? למה להאשים את טלי ואלונה- לא יפה תתביש לך אני לוקחת על עצמי את כל האשמה ואתה יודע טוב מאוד שאני אוכל למצוא לך כמה כינויים או מילים אחרות שיתאימו לך בול חחחחחחחחחחח צ'או
אמרתי שטופז יותר קרצייה ממך, ואמרתי שזה טוב אבל לא אמרתי שטופז יותר מגעילה ממך כי טופז בכלל לא מגעילה ואתה כן ופעם הבאה שאתה אומר עליה משהו אז תחשוב פעמיים לפני זה, במיוחד כשאתה יודע שאני אקרא את זה אח"כ
ליפתח- אני יודעת שלא הבנת אבל מה שטלי בטח ניסתה להגיד זה: טופז קרצייה כשצריך וזה טוב... לטופז- או.קיי אין לי מושג מה אמרת... אבל יופי תמשיכי כך! (חחח) לטלי- או.קיי אני מבינה אותך לגמרי, יפתח באמת מגעיל... וחזרה ליפתח- אוף=
לפעם הבאה כי כשאתה אומר אוף זה לא מובן... (לי לקח שעות עד שהבנתי מה אתה רוצה... אבל בכל זאת זאת אני) בה ביי מאלנצ'קה המקורית!