אוף טופיק רציני

בעעעעעע

אתה מגעיל...
ואני בדרך-כלל לא אוהבת להיגרר למריבות כאלה אבל אתה פשוט בעעע אה ו... אתה כן זוכר אתה פשוט לא רוצה להודות בזה...

talin0br

New member
אז אני רואה ש

אין לך מילים להגן על עצמך כי אתה באמת מגעיל אז שמת תמונה של מטוס טוף..אני לא מביכה ילדים מגעילים, יש לי דברים יותר טובים לעשות..בייי

crazy 161744556

New member
../images/Emo68.gif

יודעים מה אני מוכנה להודות אני לפעמים מגעילה קרציה וסנובית אבל יפתח הוא פי שניים ממני אף פעם בחיי לא ראיתי מישהו כל כך יהיר וסנוב (והעיקר יש לך תלונות עלי)

crazy 161744556

New member
יפתח איכס בעצמו

ולא סתם איכס אלא איכס בריבוע כפול שתיים ועוד מיליארד

יפתח14

New member
../images/Emo13.gif

אלונה, טלי- אתן בטוחות שאתן רוצות להתחיל איתי קרב ירידות? הרי זה לא ייגמר ככה- אתן שתיכן עוד תשמעו ממני (איזה סרט אימה קיטשי)... בכל מקרה.... אני עדיין בדעה שטופז היא די בעע...נו- כל אחד ודעותיו שלו..

crazy 161744556

New member
יפתח המטומטם

(איזה אידיוט בחיי) לא שמת לב במקרה שאני (טופז) השארתי את ההודעות האחרונות? למה להאשים את טלי ואלונה- לא יפה תתביש לך אני לוקחת על עצמי את כל האשמה ואתה יודע טוב מאוד שאני אוכל למצוא לך כמה כינויים או מילים אחרות שיתאימו לך בול חחחחחחחחחחח צ'או

talin0br

New member
יש לך מה להוסיף טופז?

עכשיו זה נהיה סתם מעצבן... בעעעעעעעעעע את באמת קרצייה לפעמים אבל טוב שכך, מה לעשות שאת ילדה בת 4 שכלואה בגוף של ילדה בת 14?

crazy 161744556

New member
לפעמים אני ילדה קטנה

חבל שפיטר פן לא קיים במציאות בשמחה ההיתי נשארת ילדה לנצח ויפתח הוא המעצבן. תזכירי לי למה טוב שאני קרציה? ולא סיימתי כבר להגיד מה שרציתי

talin0br

New member
ת'אמת אני לא יודעת למה טוב שאת קרצי

קרצייה אולי זה בגלל שאם את לא תהיי קרצייה, אז מי כן? אולי זה בגלל שאת עושה את זה הכי טוב מאיפה אני יודעת?! אבל זה טוב! באמת

יפתח14

New member
אמ..

טלי כתבה על טופז: "אולי זה בגלל שאת עושה את זה הכי טוב" נו- זה אומר שטופז יותר קרצייה ממני..

talin0br

New member
כן, זה נכון

אמרתי שטופז יותר קרצייה ממך, ואמרתי שזה טוב אבל לא אמרתי שטופז יותר מגעילה ממך כי טופז בכלל לא מגעילה ואתה כן ופעם הבאה שאתה אומר עליה משהו אז תחשוב פעמיים לפני זה, במיוחד כשאתה יודע שאני אקרא את זה אח"כ

talin0br

New member
לא אמרתי שאני אעשה משהו ^^

אלוהים מה עשינו מיזה, איזה שרשור ארוך!

החלטתי לכבד אותכם בנוכחותי סוף סוף

ליפתח- אני יודעת שלא הבנת אבל מה שטלי בטח ניסתה להגיד זה: טופז קרצייה כשצריך וזה טוב... לטופז- או.קיי אין לי מושג מה אמרת... אבל יופי תמשיכי כך! (חחח) לטלי- או.קיי אני מבינה אותך לגמרי, יפתח באמת מגעיל... וחזרה ליפתח- אוף=
לפעם הבאה כי כשאתה אומר אוף זה לא מובן... (לי לקח שעות עד שהבנתי מה אתה רוצה... אבל בכל זאת זאת אני) בה ביי מאלנצ'קה המקורית!

למעלה