אוף טופיק רציני

יפתח14

New member
אוף טופיק רציני

סתם רציתי לשתף אתכם ב2 תמונות של כלי נגינתי האהוב...

יפתח14

New member
סקסופון

סקסופון אלט מבית היוצר של "ויינסטון-בוסטון" חדש כבן שנה וחצי... מגיע עד F# הכי נמוך זה B FLAT יותר מזה אין מה להוסיף... סתם רציתי לשתף אתכם..

היי.. חחחחח

אתה רוצה לספר לנו עוד משהו על הסקסופון שלך?
חחחחחח ביי

יפתח14

New member
קוראים לו שימי!!!

לילה טוב ידידתי- מחר עובדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריך לקום ב7 בבוקר

או.קיי.....

תודה על המידע החיוני... אני התכוונתי למשהו אחר.. שיהיה ביי ולילה טופי הגיע הזמן..

חח ידעתי שתביני...

וגם ידעתי שיפתח "לא יבין"... בכולופן, אני זוכרת הכל במקרה הזה (בניגוד לדברים אחרים) מתי זה היה, איפה ישבנו, מי דיבר, מי היה שם ה-כ-ל חוץ משעה (או.קיי אני יודעת שלא אכפת לכם אבל גם לי לא) זהו ביי

אה ויפתח... רק שתדע

לא סיימנו להיך אותך בפומבי...
ואם נהיה נחמדות, אז עוד מעט נתחיל לפזר רמזים לגביי מה שאמרת על שימי (זה היה השם שלו?) בה ביי

יפתח14

New member
אה אני רואה שגם טלי פה..

אני זוכר שהזכרת לי את פעם אחרונה שהייתם אצלי אני פשוט לא זוכר מה אמרתן... אגב- תביכי בכיף...זה פורום הסיכוי שאני אפגוש מפה מישהו הוא קלוש...אז אין לי כל כך במה להתבייש.. ואני מנגן בערך 3 וחצי שנים.

crazy 161744556

New member
גם לי בא להביך

היי יפתח מה נשמע? מזהה אותי? לא, בטח שלא זאת טופז אני זוכרת שאמרת שהסקסופון מספק את היצר המיני שלך או משהו כזה בכל מקרה בה ביי לכולם

יפתח14

New member
../images/Emo13.gif

אני עדיין טוען שלא ארמתי את זה- ואלונה גם כשסיפרת לי את זה לא זכרתי... אבל לא משנה- תגידו מה שאתם רוצים. וטופז רק מילה אחת יש לי לגבייך- איכס!

talin0br

New member
כולנו עדים לכך

התחלנו לדבר ע סדיסטיות או משהו כזה, ואז התחלת להסביר מה שקורה לך כשאתה מנגן בסקסופון ומה שזה עושה לך די להכחיש!

אתה לא זוכר

או שאתה לא רוצה לזכור... אם אתה לא חושב שזה מביך... אז יופי טופי לך... מה הקשר איכס לטופז? אולי היית פשוט מטושטש מדי (אהמ... סמים אהמ..) סתם סתם אבל בכל מקרה אני זוכרת שדיברנו על קוקסינלים והומואים לפני שאמרת את זה, אתה רוצה לספר לנו משהו?.. אתה יודע אני תמיד טענתי כך... אה נכון טלי צודקת באמת דיברנו על מזוכיזם וסדיזם וכל מיני כאלה... איך הגעו לסקסופון שלך?

talin0br

New member
הוא אמר שיש עוד פירוש לסדיזם

או למילה דומה, ואז הוא נתן דוגמה: ניגון בסקסופון מספק את היצרים המינייים שלו

למעלה