אוף דיכאון.......

גם אני בדיוק היום

חשבתי על זה שאין לי ממש עם מי לדבר
...

CosmikDebris

New member
שנה וקצת

קיץ שעבר. ואין כסף לבקר - אחח כסף זה כל כך זין. יאי טו סוציאליזם.

J0nathan17

New member
!!

Money is the root of all evil​
ובשבילך שכל כך אוהב מתמטיקה...
women = time x money time is money => women = money² money is the root of all evil sqrt(evil)² = money² women = evil​
אז זה לא אנחנו אשמים... ואני צריך ללמצוא משהו לעשות בבית ספר, כי המקלדת הוירטואלית הזאתי ממש מרושעת.

CosmikDebris

New member
אחחח - שאני יגיד לא?

תלמד לכתוב בלי לראות את האותיות. כבר שנתיים אני כותב בלי לדעת על מה אני לוחץ.

J0nathan17

New member
בבית יש לי מקלדת עברית, אין צורח

בבית ספר אני לא יכול להתקין עוד שפות...

אסף 8

New member
../images/Emo45.gif

כל כך נכון.... למרות שמספר 5 מוריד מלא אנשים, כי אם לאמר את האמת, גם האנשים הכי נחמדים יכולים להיות עצבניים על החברים הכי טובים שלהם אם הם סתם יתקשרו אליהם ב-4 בבוקר...

Julia16

New member
לידיעתך הרבה אמילי,

אני בחיים שלי לא רבתי עם אף אחת על בן, אני פשוט נתתי את זה כדוגמא כי אני יודעת שיש הרבה מקרים אצל חברות שהקשר שלהן נהרס בגלל בחור, בסדר? וזה ככה גם אצל בנים. ונראה לי שלא אני זאתי שיש לה את ההגדרה המעוות לחברים, אלא לי יש את ההגדרה הכי נורמלית ואמיתית לחברים, בניגוד לאחרים פה. ותעשי טובה, אל תתני לי עצות לגבי מה שיעזור לי או לא יעזור לי באנגליה. נראה לי שיש לי קצת נסיון בזה.

J0nathan17

New member
כל מה שהזכרת פה, ליבי

זה הוכחה חד משמעית שאין לך חברים אמיתיים. בסדר שאת לא מצליחה לשמור על הקשרים הגם ככה רופפים שלך, אבל אל תבאסי אנשים חדשים פה, שדווקא יש להם סיכוי, והם יוותרו מראש בגללך.

Julia16

New member
וואו, איזה כיף לי,

לא ידעתי שאני כל כך רבת השפעה. עכשיו אני ממש מאושרת לדעת שדברים שאני אומרת כל כך ישפיעו על אנשים. אבל האמת, אם כן אנשים מןשפעים על ידי, אז אני מאוד מקווה שהצלחתי להכניס לאנשים מסויימים קצת שכל לראש. ואם כבר מזכירים את זה, אז אתה אחד מבינהם.

Julia16

New member
אה, ועוד משהו יונתן,

קודם כל תראה לי שלך יש חברים, כי מההודעות שלך כל יום שישי בערב, שאתה כותב שאין לך מה לעשות ושאתה תקוע בבית, זה לא ממש משתמע ככה.

J0nathan17

New member
בחנוכה אני בארץ.

גם בקיץ בואי תפגשי את חברים שלי, נעשה איתך ישיבה אבל לא, אנחנו לא מדברים על המצב הכלכלי העגום בדרום טיבט, ו/או על אחוז הילודה של הגמל-שלמה הסיבירי. האמת היא, ותודה שאת שואלת, שבזמן האחרון אני מתחיל למצוא את עצמי יותר גם פה
, ולתדהמתי הרבה, איזה רדודים הנורבגים, הם לא יושבים בבתי קפה ומחפשים פתרונות למצב במזה"ת! כשאת אומרת שמהנסיון שאת חווית, את יכולה לסמוך רק על עצמך.... אז סימן שלא חווית חברות.

Julia16

New member
לא, אני לא חושבת שאני

הוכל להשתתף בישיבה שלכם אם אתם לא מתכוונים לדבר על המצב הכלכלי העגום בטיבט. מצטערת, זה פשוט לא הולך.

J0nathan17

New member
בשבילך

נדבר גם על מצב החסה במיקרונזיה (
) הקטע הוא שתביני שלא חשוב מה עושים ביחד עם חברים שלך, רק בגלל שזה עם אנשים שאת אוהבת זה יהיה נחמד... ואם מצליחים לשמור איתם על קשר, וכן, זה אפשרי, אז אין שום סיבה להפסיק לאהוב אותם!

למעלה