אוף דיכאון.......

J0nathan17

New member
מחר טיול שנתי...

אין דבר יותר מבאס מלדעת כמה חוויות אני מפסיד שם... אבל! הטלפון מחבר שלי שאמר שמחר הטיול, וכמה שחבל להם שאני לא שם... זה עשה לי את היום.. מבחינה אחת טוב לי ושמח שעזבתי בגיל מספיק מאוחר כדי לשמור על הקשר, מבחינה אחרת אולי חבל, כי אם הייתי בא יותר מוקדם אולי היה הולך לי יותר טוב כאן.

אוי איך אני זוכרת

שהכיתה שלי יצאה לטיול שנתי וכל כך רציתי להיות שם בשביל החוויות והכל. אבל! עכשיו אף אחד אפילו לא זוכר את הטיול השנתי הזה אז זה לא שהפסדתי משהו...

J0nathan17

New member
מה לעשות שאתם משעממים...

אנחנו עוד מתבדחים על קטעים מהטיול אחרון לפני שעזבתי ומבאס כשהם נזכרים במה שהיה כשאני לא הייתי... :(

ככה זה דארלינג

אתה מסיים תיכון והדבר האחרון שיש לך בראש זה איזה צחוקים היו בטיול השנתי של י"א או של י"ב. הרגע היחיד שבו מזכירים את הטיולים זה כשמנסים להסביר למישהו מי זה מי "אה נו את לא זוכרת את אלון זה זה שהיה בחדר עם 1 2 ו3 בטיול באילת"

Doctor Evil

New member
גם לשכבה שלי היה...

איזה זין זה באמת. תמיד יש את החוויות האלה.. במיוחד ששמעתי שהיה אחלה טיול (הם כבר חזרו). הפסדתי מישהו אוכל חרא של פרות מול כולם בשביל 500 שקל.

מסכימה איתך ב1000%

כל הקטע של הגיל של שעברתי... גיליתי שההורים שלי חשבנו על זה לפני שנה... אבל אני יודעת שאם הייתי עוברת בסוף כיתה ח' לחו"ל לא הייתי שומרת על קשר כמו שעכשיו... נכון אני פה שלושה חודשים וזה יכול להשתנה... אבל הקשר שנוצר ביני לחברים הכי טובים שלי בכיתה ט (זה התחיל בתחילת החטיבה אבל השיא היה השנה) לא ישתנה, ואניצסכימה עם המנהלת :) חח אני לא יודעת אתהשם שלך.. סורי:) בכל מקרה... זה יכול להשימע הכי מזלזל בעולם, ולא יודעת מתי עברת, אבל הניק ניים של זה מאיה 14, ואם זה הגיל שלך אז אני מאמינה שגם אני בגילך לא הייתי שומרת על הקשר.. כי הקשרים שהיו לי ביסודי ובתחילת החטיבה היו בסיס לקשרים שנורא נורא מתפתחים עם הגיל, כי כל אחד משתנה בכיתה ח' ומעלה.. יצא לי מבולגן... ומצטערת... אבל חברויות אמיתיות תמיד נשארות... אהה ולמי שאמר על זה ששהורים לא בקשר עם אנשים מהצבא והכל... רשמתי לחברים את זה... אבא שלי פגש פה 4 אנשים מהצבא שלו שלא ראה יותר מ-30 שנה, אבל עדיין יש להם אותו ראש עדיין יש להם אותה אישיות ולכן הכרנו עוד משפחות חדשות וחברים חדשים, כאילו הם חיו ביחד כל השנים האלה...

../images/Emo45.gif

וקוראים לי אמילי

בדיוק......

אני עזבתי ב12 ואני עדיין בקשר מעולה עם רובם..... לא יודעת למה.... בעצם כל מה שהתלוננתי עליו זה ש.... ילדה אחתשהיתה חברה מזה טובה שלי, היא כאילו לא מרגישה בחסרוני יותר וזה דיכי.. אבל לא נוראחפיף יש מספיק חברות אחרות...

maya14

New member
העובדה שחברויות מתנתקות..

כבר הוכיחה את עצמה, חבל שביום שתחזרו לארץ אם תחזור האשליות יתנפצו ומאה אחוז שרובן יתנפצו

לא רציתי להגיד את זה אבל

את ילדה. עוד תתבגרי ותביני מה אנחנו מנסים להגיד לך. אלה לא אשליות, זו מציאות.

maya14

New member
אמילי

עצם העובדה שאני ילדה לא אומרת כלום בנושא הזה, ועצם העובדה שת כ"כ מגנה על זה שהקשר עם החברים שלך בחיים לא יתפק ואת כ"כ עצבנית ותוקפנית לגבי זה רק אומר שאת כן מפחדת שזה יקרה. ני יכולה להגיד לך שממה שראיתי אצל אנשים שגם חיו בארץ קשרים נפרדו, ובמיוחד זה יקרה כשאת חיה בחו"ל חכי ותראי כי יום אחד תראי שצדקתי, גם אם זה לא יהיה ישר כשתחזרי לארץ.

אם הייתי גרה פה שנה

הייתי אומרת שאולי את צודקת. אבל אחרי 3 וחצי שנים אני ממש לא חושבת שיש לי מה לדאוג ותאמיני לי אין בי טיפת פחד שזה מה שיקרה. זה פשוט מרגיז אותי שאתן קובעות שאין מצב שהקשר נשאר אותו דבר כשאנשים אומרים לכם שזה כן ככה. נראה לך שסתם הייתי מבזבזת את הזמן שלי בלכתוב הודעות בנושא אם לא הייתי חושבת ומאמינה שזה נכון?

יש חברויות שנשארות....

באמת זה כמו שאני וחברה שלי מהארץ שרון, מאז כיתה ג', איכשהו נשארנו, למרות המרחק ולמרות הכל (וקרו לנו הרבה דברים שיכלו להפריד בינינו), יש אנשים שלמרות שהם משתנים הם מצליחים להשאר חברים, אי אפשר לעשות כאלה הכללות זה לא נכון... לא כל הקשרים מתפרקים. הרבה פעמים מצליחים לשמור עליהם.. יש אנשים שפשוט עברו יותר מדיי ביחד בשביל שמשהו יפריד בניהם.. קצת כמו משפחה.

צודקת........

אני מסכימה איתך לדמרי. פשוט קשה להשלים עם זה...... מה לעשות באמת שיש לי פה חברויות שהאמת כשאני חושבת על זה עכשיו הן יותר חזקות ממה שנשאר מכמה מהחברויות שלי בארץ..... אבל יש את החברות שהיו כמו אחיות שלי כל החיים ואיתן אני עדיין בקשר, החברות ילדות מהיסודי. קשרים מספיק חזקים נשארים להרבה זמן.... ולא נורא על השאר תודה רבה רבה על העידוד......
והקטע הוא שטוב לי באמריקה יחסית. פשוט..... איך לומר אני מתבגרת... ואני מתארת לעצמי שזה קשה בכל מקום... חחח

למעלה