אוף אוף אוף

הו, ג'ון../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

יש לי דומים בירוק כזה, אבל אני נראית בהם כמו חיפושית

../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif

אני מכירה אממ.. שני אנשים עם המשקפיים האלה, אבל לא שחורות
ג'ון
הכי חתיך בוויט אלבום

יש לי אותו!!!!!!!!!!111111111111111

גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד. בוקר. נתקע האוטו. אין אוטו! אי אפשר ללכת להביא את הספר! לאאאאאאאאאאאאאא זה לאאא קורהההה
צהריים. ידיד מסיע אותנו לסטימצקי. בחנות מן שקט של אחרי הסערה. אבא מבקש את הספר השישי. אחת הזבניות אומרת, שנגמרו כל העותקים [כמה מפתיע] אבא אומר, שהזמנו מראש. מזללללללללללללללללללללללללללללל 0____________________0 גאד, איזה מזל שהזמנו מראש. @__@;;;; בטח אנשים חיכו ליד הדלת של החנות לפני שפתחו אותה. והעותקים-באופן וודאי- נעלמו עוד מלפני 11. כל הדרך הביתה: אני: אסור לספר להיות בשמש! *חוטפת אותו מברכיה של אחותי* אחותי: אסור לו להיות בצל! *חוטפת לי אותו מהידים* אני:
אסור לו להיות בשמש! זה יקלקל אותו! *חוטפת אותו מידיה החמדניות של אחותי* וכן הלאה.
אנחנו מגיעים הביתה. אני מדלגת ומזנקת לבית וצווחת לאמא שיש לנו אותו!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 ^O^ איפה נשים אותו? O: אי אפשר לשים אותו סתם ככה! אמא אומרת, בצחוק: הרי הוא קדוש. אני: נכון!! עכשיו הספר המקודש על הברכיים שלי, מכיוון שלא נמצא לו מקום ראוי. בסיכומו של דבר: יש לי את הספר השישי!!!!!!111111111111

ואצטרך...

להקשיב לאבא שיקריא ויתרגם אותו לי ולאחותי. בלע. עולם אכזר ; ; וקראתי מתוך היסח הדעת ספוילר גדול ומרושע
.

Little Chiwawa

New member
לגמדית שלי

קודם כל אני אוהבתאותך המון המון המון ורוצה כבר לראות אותך במפגש.. ועכשיו.. רק שתדעי לך שלי אין מושג מי את כי כבר נראה לי 3 ימים לא הייתי במחשב כי הוא טיפש והוא פותח לי כל מיני פופאפים שאני לא אפרט עליהם וכל מיני שטויות...(והוא עדיין עושה את זה המחשב החרמן הזה{אעאהאהאהאאה}....) אז אז תתעלמי מכל מה שכותבים לך במסרים וכאלה... ואני אוהבתאותך!!!
!!!!!!!!!!!

chiwawa gnome

New member
ששששששיייייייייררררר ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

אהובהההההההההההה :]]]]]]]]]]]]]]]]]] חמודההההההה חמודה כל כךךךךךךךך
'סתכלי על המתנות בשרשור שעבר ובשרשור הזה שלא הגבת עליהן :]]]]]]] שירושששששששששששירושרשירוש P: את הענקית הכי שיש :]]]]]

girl pink

New member
../images/Emo7.gif

זה בילתי אפשרי,החיים האלה. לא אוהבת אותם. אני אשמח לקבל חיבוק אם למישהי יהיה איכפת. לא כיף לי בזמן האחרון. בכלל לא.

רוצים משו שיגרום לכם לקנא?!

אני הולכת לישון אצל נונקע ואתן לא.. סתם חע! יום רביעי מפגשש מתרגשה...*בורחת*

Little Chiwawa

New member
איפה אנבל?

סתם לא ראיתי אותה פה כמה זמן.. ומאיה ברבי.. טוב ועוד המון בנות..

למעלה