אוף אוף אוף

TEENAGER1

New member
אוף אוף אוף ../images/Emo32.gif

טנהנ האמ אם מישהי באה למפגש ברכבת מירושלים - שעוברת בבית שמש רמלה ולוד (נראה לי) - שתשלח מסר או משהו
העא עוד 5 ימים מפגש *מתה* מיכי תדברי איתי.

Painted Fairy

New member
שתיכן לפה../images/Emo26.gif../images/Emo126.gif

לא נראלי שיש צורך במסנג'ר כרגע
. טוב, יש לי בעיה עם היפר קישורים. לתמונות הצלחתי, לטקסט לא. משום מה זה לא שומר לי את הדף HTML עם הלינקים
. וגם, אני לא מצליחה לעצב אותם. הם כחולים עם קו מתחת אוטומטי, ואני לא רוצה אותם ככה
. ועוד משהו מוזר
, בפרונט פייג' המסגרות המוטבעות שעשיתי ממוקמות בסדר, אבל אם אני פותחת את הקובץ של ה-HTML מהמסמכים שלי נגיד- הכל זז.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifממממממממ

הו שאן לי מושג
. בקישורים-נסי לסמן ת'תטקסט ולשנות צבע ברגיל.

tamaguchi girl

New member
|נדחפת| ../images/Emo3.gif

אני יודעת לסדר את הבעיה, אבל בהטמל רגיל- פנקס רשימות, פשוט אין לי פרונט פייג'- פעם היה לי [לפני 3 וחצי שנים
]וידעתי פרונט פייג' אבל היום אני כבר לא זוכרת כלום *סנילית שכמותי* וחוץ מזה אני אישית נגד פרונט פייג', יש בו מלא קודי זבל שמעמיסים על השרת, וזה לא משהו לפי דעתי.. אני מעדיפה בפנקס רשימות :) אם בא לך להביא לי את העמוד בקוד המקור [שלחי פה את קוד המקור או מסר או משהו] אני יסדר לך את זה :) והמסגרות זזות לך כי בפרונט פייג המסך יותר קטן- ואילו שאת פותחת דף רגיל זה השטח שאת רואה את הדף גדול יותר...אם תפתחי את המועדפים שלך זה יהיה יותרמ טוב- כי זה יהיה דומה לךשטח שאת רואה בפרונט פייג'. והנה עוד סיבה למה פרונט פייג' זה לא טוב.. ובקשר לקישורים אני יודעת לסדר [בפנקס רשימות..]שיהיה תמיד בלי קו ולבחור איזה צבע שאת רואה לפני שלוחצים- שלחוצים- ואחרי שלוחצים [3 צבעים שונים] אם את רוצה שלחי את הקוד של העמוד/כתובת העמוד ואני אסדר לך
נ.ב סליחה על המגילה....

PinK inK

New member
לא לתקן אילנה זה אסורה.

גומיה בצבע כתום זוהרת. מי שמתקן אילנה זה גורלו מר ואכזר.

למעלה