אוףף

TheWingedPig

New member
בחלק העליון של המסך

כתוב "עולמות" בכתום--> שורה מתחת כתוב "העולם של..." (הניק שלך), אחר כך יש באמצע של אותה השורה שני לינקים ("החברים שלי", ו"המקום שלי"), ואחר כך יש לינק של "עדכון העולם שלי"... אחר כך, בדף של העדכון, יש לך טור שלם של לינקים בצד ימין, השני מההתחלה ("עוד על עצמי") הוא מה שאת צריכה...(ואז חפשי את החלון לחתימה ממש בתחתית המסך)

24sunshine

New member
איפה?

אני מצטערת על ההטרדה, אבל את יכולה אולי לסמן לי? |מתנצל|

TheWingedPig

New member
נה, שטויות :)

הא, אנחנו לא באותו העמוד! (באופן המילולי..חח) את צריכה להכנס לפרטים שלך, תלחצי על השם שלך באחת ההודעות

שיטשישטישטישיט..שיטט!!!

הייתי אצל רופא שיניים. לםי בכותרת הבנתם כבר שזה משו לא טוב. בעוד חודש מינימום מקסימום יהיה לי גשר. גם למעלה גם למטה אני יעבור ניתוח בשיניים כי יש לי שן קלועה בפנים. אז יוציאו אותה..איכ. הגשר יהיה לי לפחות עד סוף י"ב ואני עכשיו בט'.. איזה שיט. לפחות הוא הסכים לעשות לי צבעי הקשת בשיניים על הגשר. יהיה לי שיניים ישרות..עוד הרבה זמן.

שאלה..

לכמה אורטודנטים הלכתם? אנחנו הלכנו לאחד שאמר שאני צריכה ניתוח ואני אהיה שנתיים עם גשר וטבעות והכל, ואחת אמרה שאני צריכה גשר לפני וטבעות למשך שנה וחצי, ובסוף זה שעשיתי אצלו, עשה לי טבעות שנה וזהו :| (והן ישרות מאוד), אז זה גם נורא תלוי ברופא...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif

אני אישית הלכתי ל2 רופאים לפני שעשיתי את הגשר, והם אמרו דברים שממש לא קיימים, רק כדי להוציא עוד כסף [כמו רסן, שאני לא צריכה כי הלסת שלי בסדר גמור, או ניתוח לעקירת שיני בינה- דבר שלא הגיוני כי שיני הבינה שלי בכלל לא התחילו לבצבץ |:] אם הלכת רק לרופא אחד או שתיים, תשקלי עוד כמה יעוצים מרופאים שונים. בהצלחה

Stinki Winki

New member
הלכתי לאחד

מעולה, יצאתי ממש בזול- בלי רסן, בלי ניתוחים ואפילו בלי עקירות!

לא זה בסדר.

הרופא שלי אמין מאוד. אני איתו כבר מכיתה ה'. והוא גם היה הרופא של אחותי והשניינים שלה מאוד יפות עכשיו. ובקשר לניתוח הצילום מראה את זה..זה לא הוא ממציא..חח תודה:] מיתר בהצלחה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמישהי מוכנה להסביר לי

מה הייתה אתמול השביתה הזאת של התלמידים? או שזה היה רק אצלנו...?

24sunshine

New member
הסבר

משרד החינוך ביטל 3 מליארד דולר מתקציב החינוך, וגם אצלי זה ככה, הילידים לא הבינו שהם שובתים בעצם בשביל זה שיהיו עוד שעות לימוד וכיתות עם פחות ילדים...

LudaGirl

New member
עוד שעות לימוד זה טוב

אולי כשאתה בביצפר אין לך כוח להשאר עד 3 וכאלה. אבל בסופו של דבר, אצלנו המקצועות עם הכי הרבסה שעות גם קיבלו הכי הרבה אחוזי הצלחה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאה, אז זה היה ארצי?

אני בעד כיתות עם פחות תלמידים.. :] ו3 מיליארד דולר זה אומר גם טיולים ושיפוץ כיתות וכאלה, לא? שזה מצויין.

לא..לא הבנת.

מורידים את ה3 האלה. זה אומר לא טיולים לא שיפוצים פחות שעות לימוד ואז אין מספיק שעות כדאי לעשות בגרות. וכו'

אנבל! את ח י י ב ת להיות.. ../images/Emo29.gif

דוגמנית! בחיים שלי, את פוטוגנית כ"כ ופנים מול פנים את מדהימה, את חייבת, אבל חייבת להיות דוגמנית, את אחת הבנות הכי יפות שראיתי [כולל בטלוויזיה ובאינטרנט] אז את אל עגלגלה, ואת לא שמנה, את בדיוק מה שאת צריכה להיות, את ממש יפה, אז לכי על זה, באמת. אוהבת
יהב.

למעלה