אוףף

LudaGirl

New member
נכון נכון נכון

ונכון. לקסנדרה ממש התאים בקצר. אבל השיער שלה הרבה יותר יפה. ואיך שהוא היה בריוניון הוא היה הכי יפה.. החום ממש מתאים לקייל, והבלונד ממש מתאים לקורין..

Dandoka

New member
ממ אני לא מבינה מה כל-כך מתלהבים מ

קייל, אני לא חושבת שהיא כזאת יפה, היא סתמית בעיני גם עם בלונד וגם עם חום"\ זאת רק אני או שניק מזכירה בטיפה את מרצדס? זאתי שהגיעה להיות בין השתיים באחרונות באחד הגמרים.. ושברי מזכירה את יהיה! הממ אני ממש אוהבת את היופי של ברי וניק, הן נורא יפות בעיני, במיוחד ברי! ולצערי אני יודעת מי זוכה העונה, אני ממש מדוכאת. ראיתי לפני איזה חצי שנה סתם את ערוץ E, והייתה איזו תכנית על אוסקר והראו דוגמניות שדגמנו בגדים לכבוד זה.. לא יודעת. ואז פתאום אמרו שיש אורחת מיוחדת שתדגמן, שהיא הזוכה של טופ מודל. והכל קרה כ"כ מהר ופתאום היא צצה!! וממש ניסיתי למחוק את השם בזיכרון, אבל ישר כששמעתי את הבנות קוראות לה ידעתי שזאת היא.אוף=( אה ו.. לעוד מישהי הפרסומת של הוט הרסה את העונה הקודמת עם נאימה?! נכון תמיד בסוף הפרק נמחקת מי שעוזבת את התמונה הכללית שלהן ביחד? אז הייתה איזו פרסומת בהוט שהריצה ממש מהר את כל הבנות נעלמות אחת אחת עד שנאימה נשארה.. חחחח טוב שלא הרסו!! והפרסומת חזרה ככ הרבה פעמים שידעתי שנאימה תזכה. ממש כעסתי עליהם, למה תמיד אני צריכה לדעת מי זוכה? =(

TheWingedPig

New member
גם אני חושבת

שברי וניק מאוד מיוחדות, גם התמונות שלהן יוצאות ממש טובות... וגם אני ממאוכזבי הזוכה של העונה הזאת.. נו טוב.... אני לא זוכרת שבפרומואים של הוט ממש הראו את נאימה נשארת אחרונה...אבל אני גם לא מתלהבת מהעונה הרביעית, אז... קייל לא עד כדי כך יפה, אבל היא עדיפה על שרה...באמת...אני לא יכולה לראות את השפתיים הענקיות שלה יותר (ועוד עם הבעות הפנים המטופשות שלה).... ומה עם אבוני, איך היא הגיעה לתוכנית הזאת בכלל? היא נראת כמו השכנה ממול, לא כמו דוגמנית...

LudaGirl

New member
חחחח

זה לא כזה מבאס... אני דווקא אוהבת לדעת מי זוכה וכאלה. תמיד מציצה לסוף הפרק... עכשיושאת יודעת מי הזוכה, את מרוצה ממנה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

קיבלתי תפקיד שרציתי- קידום! [יש לי הרבה ללמוד עכשיו..
] ועוד דבר חצי טוב חצי רע קרה, אבל נו ניקח את זה כטוב.

GalGul000

New member
טרלהלהלהלה.

מוזר לי להיות פה כל כך הרבה. זה סתם כי אני 24 שעות ביממה בבית. או במיטה או מול המחשב... אין לי יותר מידי מה לעשות עם עצמי. אכלתי איזה פעם אחת בשישה ימים =\ די המחלה הזאת הורגת אותי. והפסדתי מבחן ואני לא מגישה עבודה ואררררררר אני קורסת עם הלחץ הזה. ובכלל לא ברור לי מה קורה איתו. בעצם כן ברור לי. אבל לא דיברנו היום ואני במצברוח לקטר. אז אני הולכת עם זה. אני רק רוצה להבריא כבר
זה הכל. מה כבר ביקשתי?...

LudaGirl

New member
תרגישי טוב

בסופו של דבר תבריאי. באיזה כיתה את? כי לפניי כיתה י' זה לא באמת חשוב אם את מפסידה או לא

LudaGirl

New member
אה, חחח

אז באסה. טוב שטויות. זה לא שאת מבריזה סתם. אני בי' הברזתי המווון והייתי חולה המוון. אז תחשבי על כמות החיסורים שהייתה לי, לא נעים..

TheWingedPig

New member
ואו :)

חום וורוד זה שילוב ממש יפה (ועכשיו גם בשיער!) תתחדשי לך, זה ממש מגניב :) השיער שלך בטבעו כזה חלק? (אם כן, אז אני מאוד מקנאה)

LudaGirl

New member
חשבתי שזה שלך...

השיער החלק.. הייתי בטוחה שיש לך זיער חלק, כי זה נראה טבעי. אגב, איזה צורת שיער יש לך באמת? גלי כזה?

ינקיפנק

New member
אמממ..בואי נגדיר את זה ככה:

יש לי שיער שאם הוא ארוך הוא מתולתל בקצוות ואם הוא קצר הוא פשוט עומד. כן, כן, ע-ו-מ-ד. לצדדים, אני נראית כמו מטריה. איזה כיף לי, הוא חלק בנתיים. טוב, זה בסדר, כל עוד אין גשם, שם שיער המטרייה שלי בא לעזרתי!~_~;

shanchan

New member
אני לא יודעת מה לעשות ../images/Emo10.gif

המ, בטח אף אחת לא תקרא את זה... בכל אופן, לפני בערך חצי שנה שתי החברות הכי טובות שלי רבו ומאז הן לא מדברות. אז סבבה (לא סבבה בכלל), ספגתי את כל הרכילויות אחת על השניה והקיטורים וההבתכינויות לסוגיהן. אבל בעוד שבועיים וחצי אנחנו יוצאים לטיול שנתי, שכל כך כל כך לא בא לי לצאת אליו. כי אני עם חברה אחת אוטומטית, היא בכתה איתי וכו', וחוצמזה היא כבר תמצא אותי ותהייה איתי. והחברה השנייה היא הכי ליברלית בעולם, אצלה פשוט אם אני לא ארצה להיות איתה היא לא תבוא להיות איתי, פשוט בגלל שלחלק מכובד מהחברות יש בעיות (אפילו אם הן רק קלות) איתה. אז אני פשוט לא יודעת מה לעשות. כי אני עם החברה הראשונה במשך כל הטיול וגם איתה בחדר (פשוט בגלל שדברים לא הסתדרו כמו שרציתי), ואני רוצה להיות עם השנייה. כי אני ממש אוהבת אותה ופשוט לא יוצא להיות איתה בגלל כל השאר. ובכללי, אני בחיים לא אשרוד 6 ימים רצופים עם אותן שיחות, אותן בעיות.. אז החברה השנייה מצאה לה חדר עם 3 בנות (חדרים של 4) שלא חברות משותפות שלה ושל חברה א'. ואני ממש רוצה להיות איתה, אבל חדרים של 4 וזה. והחברה הראשונה תעלב ממש. כה שהבעיה היא כזאת: להתאמץ להיות עם החברה שאני רוצה להיות איתה, למרות שזה יפגע באנשים, ידרוש מאמץ והתבכינויות רבות למורים ויפר כמה כללים בדרך, או להשאר ב"אזור הבטוח" עם החברה הראשונה? [אגב- טיול 6 ימים; יומיים הליכה וספורט אתגרי במדבר (אוהלים קטנים שאנחנו מביאים ובונים לבד), יום לא ברור איפה (ישנים באוהל גדול משותף) ושלושה ימים סיור בנושא יהדות בירושלים (ישנים באכסניה).]

24sunshine

New member
הזדהות והצעה לפיתרון

אני עוד לא בטיולים של שישה ימים אני רק בז' אבל שתי חברות שלי רבו עם חברה אחרת שלי, אני די מסכימה איתן אבל עדיין סלחתי לה ואין לי בעיה איתה, אז בטיול השנתי ישבתי במושב באמצע בין שתי החברות שלי הטובות לבין החברה השלישית. בכל מקרה, בנוגע להצעת הפיתרון, באוהלים תשני עם החברה שלא איתך בחדר, ובחדר ובאוהל הגדול תשני עם החברה שקבעת לחדר. בכל מקרה, בהצלחה, ותהני בטיול!

למעלה