אני לא יודעת מה לעשות ../images/Emo10.gif
המ, בטח אף אחת לא תקרא את זה... בכל אופן, לפני בערך חצי שנה שתי החברות הכי טובות שלי רבו ומאז הן לא מדברות. אז סבבה (לא סבבה בכלל), ספגתי את כל הרכילויות אחת על השניה והקיטורים וההבתכינויות לסוגיהן. אבל בעוד שבועיים וחצי אנחנו יוצאים לטיול שנתי, שכל כך כל כך לא בא לי לצאת אליו. כי אני עם חברה אחת אוטומטית, היא בכתה איתי וכו', וחוצמזה היא כבר תמצא אותי ותהייה איתי. והחברה השנייה היא הכי ליברלית בעולם, אצלה פשוט אם אני לא ארצה להיות איתה היא לא תבוא להיות איתי, פשוט בגלל שלחלק מכובד מהחברות יש בעיות (אפילו אם הן רק קלות) איתה. אז אני פשוט לא יודעת מה לעשות. כי אני עם החברה הראשונה במשך כל הטיול וגם איתה בחדר (פשוט בגלל שדברים לא הסתדרו כמו שרציתי), ואני רוצה להיות עם השנייה. כי אני ממש אוהבת אותה ופשוט לא יוצא להיות איתה בגלל כל השאר. ובכללי, אני בחיים לא אשרוד 6 ימים רצופים עם אותן שיחות, אותן בעיות.. אז החברה השנייה מצאה לה חדר עם 3 בנות (חדרים של 4) שלא חברות משותפות שלה ושל חברה א'. ואני ממש רוצה להיות איתה, אבל חדרים של 4 וזה. והחברה הראשונה תעלב ממש. כה שהבעיה היא כזאת: להתאמץ להיות עם החברה שאני רוצה להיות איתה, למרות שזה יפגע באנשים, ידרוש מאמץ והתבכינויות רבות למורים ויפר כמה כללים בדרך, או להשאר ב"אזור הבטוח" עם החברה הראשונה? [אגב- טיול 6 ימים; יומיים הליכה וספורט אתגרי במדבר (אוהלים קטנים שאנחנו מביאים ובונים לבד), יום לא ברור איפה (ישנים באוהל גדול משותף) ושלושה ימים סיור בנושא יהדות בירושלים (ישנים באכסניה).]