אוףף

../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

אתמול (כמו ששונ יודעת) הייתה בתמצווה לילדה מהכיתה שלי. הייתי בדיכי. בסוף המסיבה בכיתי. ובאמת אין לי מושג למה. אם מישהי רוצה יותר פרטים, שתשלח מסר. פשוט יש אנשים מהכיתה שלי שגולשים פה.

והמשך../images/Emo211.gif

למה לעזעזל הוא ידיד שלי?! הוא כל הזמן אומר כמה שאני מגעילה, וכמה שאני מטומטמת, וכמה שאני דבה מכוערת. אז למה לעזעזל הוא ממשיך להיות ידיד שלי?! ובכלל, איך הוא כ"כ אטום? אתמול הוא היה משוכנע שאני על סף התאבדות (וגם אמר את זה), והיום, כל היום, הוא אומר כמה שאני גרועה. והוא מתכוון לזה. ובסוף אני עוד אצא רעה מכל הסיפור. ומחר הם שלושה חודשים ביחד. איך הזמן עובר מהר שמתוסכלים, הא? ולכו תדעו אם הוא לא קורא את זה. סאמק.

Shusho

New member
השאלה היא למה לעזאזל את ממשיכה

להיות ידידה שלו, את הופכת לסמרטוט לידו וברור שהוא לא שלך... תעברי הלאה במקום לחפור בעצמך ולהכאיב.

אני לא מסוגלת../images/Emo211.gif

אפילו אם נפסיק להיות ידידים, הוא הדמות הכי דומימנתית בכיתה. ואי אפשר להתעלם ממנו או משהו. וזה לא רק הוא. בעיקר, אבל לא רק. 90% מהזמן אני לא יכולה לדבר עם שני ידידים שלי, כי הם לא מוכנים שאני אשמע את השיחות שלהם. ולבנות אחרות הם נותנים. ונמאס שכל דבר שאני עושה נחקר תחת זכוכית מגדלת. חוץ מזה, הכיתה השנייה יותר גרועה.

אני מסכיה עם שושו..../images/Emo96.gif

למה את חברה שלו אם הוא מדבר אליך ככה?:/. לי יש מלא אנשים דומיננטים בכיתה שאני מתעלמת מהם
. פשוט תהיי עם אנשים שאוהבים אותך ושאת אוהבת אותם... ושני הידידים האלה, אולי המערכות יחסים שלהם שונות מבת לבת? ככה שהם יתנו למישהי אחרת להקשיב כי יש בניהם משהו שונה מאשר איתך.

LudaGirl

New member
אני שונאת בנים.

ושנאתי אותם כשהייתי בגיל ההוא שמתעסקים שטויות האלה. שימי זין ותשמחי שבקרוב התקופה תגמר

LudaGirl

New member
מנצלת את זה כדי לפרסם

את זה. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=94189 יש פוסט מעניין אתמול סיימתי לראות את העונה החמישית של נקסט טופ מודל. לראשונה אני מרוצה מהמנצחת :)

TheWingedPig

New member
באמת?

אני לא מתלהבת מהזוכה של העונה הזאת, הייתי דיי בטוחה שאחת משתי הבחורות האחרות שהגיעו לסיום יזכו... היא דיי בובת חרסינה כזאת..כן, אמנם יש בזה קסם של תמימות, אבל..אבל...אין בה שום דבר באמת ייחודי. הפנים שלה מקרינות ריקנות נפשית ומחסור רציני באופי... תתחילי לראות את העונה הבאה, הזוכה שם כ"כ מהממת, אני ידעתי מהפרק הראשון שהיא מנצחת...(גם עונה דיי טובה, בכלליות)

LudaGirl

New member
כן זה בהורדה

מה, הזוכה מהממת. ממש. היפה ביותר מכולם. טוב, אולי נאימה הייתה יפה..

TheWingedPig

New member
חח, נאימה?

אולי יש לה כמה תמונות טובות, אבל היא ממש לא יפה...(נו, אאלץ לחלוק עליך פה) מכל העונות שהיו עד עכשיו, יוהאנה הייתה, לטעמי, הכי מהממת (יש בה יופי ישן כזה, של שנות ה-50 משהו...מאוד אודרי הפבורן) קריסטי מהעונה השלישית הייתה חמודה (היה לה גוף ממש יפה) בריטה מהעונה הרביעית הייתה מאוד חמודה גם, ממש חבל שהעיפו אותה ישר על ההתחלה (ועוד אמרו שהיא שמנה מדי לתחרות הזאת..הבחורה היחידה בעונה הזאת שהיה לה גוף משגע!) ובעונה הנוכחית, חבל לי על אשלי, כי היא נראת לי בעלת פוטנציאל (היא נראת כ"כ דומה לשרון סטון) ועד כמה שאני שונאת את ליסה, ואת ההתנהגות מהטורללת שלה, התמונות שלה ממש ממש יפות... :( אני לא אומרת שהזוכה לא יפה, אבל חסר בה משהו...איזו ניצוץ, משהו... איך ההורדות הולכות לך? אני יכולה להמליץ על אתר טוב נ.ב הגבתי לך בשעוו"ה...אז תגידי מה את צריכה, אני אתחיל לעבוד על הטיוט...

LudaGirl

New member
האמ

כן יוהאנה הייתה באמת ממש יפה. וליסה עיצבנה אותי יותר מדי והיא לא מיוחדת מספיק כדי להיות נקסט טופ מודל. העונה הנוכחית היא החמישית או השישית? ההורדות הולכות סבבה. אינטרנט חדש מחשב חדש, אז זה די רץ.. ובקשר לשעווה, תודה

TheWingedPig

New member
הנוכחית היא חמישית

והשביעית בדיוק נסתיימה שבוע שעבר...בקשר לשעוו"ה, אין בעיה, אבל אני צריכה תיאור קצת יותר ממוקד.

GalGul000

New member
../images/Emo45.gif....

יש לי בראש אחת שדומה לחרסינה. עכשיו אני כל הזמן אחשוב שהיא מנצחת... ובטח השופטים יעירו למישהי כל הזמן שהיא מנראית כמו בובת חרסינה ואני אדע מי מנצחת ;[ חח סתם נו. אבל הספוילר הכי גרוע בעולם הוא של טופ מודל. לא יודעת למה. זה הדבר היחיד שבאמת חשוב לי לא לדעת מי מנצחת.... בעצם גם השרדות.

TheWingedPig

New member
אם זה עוזר

אז לפי מה שזכור לי, השופטים לא מתיחסים לבחורה שזוכה, כאחת שנראת כמו בובת חרסינה, אז אני בספק שזה יהרוס לך... אני הייתי מאוד מופתעת כשגיליתי מי הזוכה...(וקצת מאוכזבת) מתנצלת על הספויילרים הפוטנציאלים...באמת שלא מתוך זדון...

TheWingedPig

New member
אוקיי

אני מאוד השתדלתי להמנע מכתיבת שמות...כי מן הסתם הנחתי לעצמי שיש פה בנות שמעדיפות לא לדעת... אבל אם הרסתי למישהי, אז מצטערת...לא בכוונה... :( ואם כבר מדברים על העונה המשדורת..... זו רק אני, או שקסנדרה נראת פשוט מהמם עם השיער הקצר, במיוחד איך שהיא יצאה בתמונה שלה? אני ישר יכולה לדמיין את התמונה הזאת על שער של מגזין....(וטוב שאין כל עונה את המייבבת הסדרתית "אוי לא, גזרו לי את השיער, אמא ואבא לא סיפרו לי שזה גדל חזרה"....) נווווו באמת....אחד הדברים הבסיסים שדוגמנית עושה זה להחליף תספורת וצבע שיער כל שבוע בערך... קייל נראת ממש חמודה עם הצבע החום...

למעלה