בנות שרואות "אד"!
מי ראתה היום? בא לי פשוט לשבת על הרצפה ולבכות כמו שלא בכיתי בחיים.
מה זה הפרק העצוב הזה?
אני לא מאמינה שהיא באה לנשק אותו.
אני לא מאמינה שהוא אמר לה שהיא צודקת, כלומר, שהיא באמת לא ראויה לכל הדברים האלה. אני לא מאמינה שהוא אמר i'm done.
שיהיו כבר יחד, דמט. לא כזה מסובך. אני לא מאמינה שמייק לא האמין שהיא נקעה את הרגל!
ושהוא התחפש לחצי אישה חצי גבר. אהבתי ממש את כל הסצינות של פיל ואיליי, אבל רק חיכיתי לראות מה קורה עם אד וקרול.
שירלי.
אדיר! אני לא יכולה לחכות אפילו עד מחר לפרק הבא. ועכשיו לחיים האמיתיים.
מחר אני בכזה בלאגן בצבא.
יש לי 20 אלף דברים לעשות..!! ואני אמורה להיות בחופש גם בחמישי, אבל אני לא יכולה לקחת אותו, כי נו.:X יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות!
ואני באמת, בכנות, לא יודעת מה לעשות כשאני מגיעה לצבא מחר. כאילו יש פגישה ב9, בטח תיקח שנים.:X אחרי הפגישה: עולה לתמוך או מתחילה חפיפה בתפקיד החדש? כי בתמיכה- אם אני לא מסיימת משהו מחר, אני מקבלת עונש ביום חמישי. אבל מה עם החפיפה? אמרו לי שהיא תתחיל היום [היום לא הייתי.
אז מחר.] אבל מה??? לפצל את עצמי לעשרה חלקים? אני לא מבינה.
בנוסף, אם אני אענש ליום חמישי- אני מתכננת לקחת חופש יום חמישי. ואז מה? מפסידה עוד יום חפיפה, לא אגיע לקבל את העונש- המפקדת תתעצבן עלי. מה עכשיו..?
וחוצמזה, כמובן. יש לי עבודת רב"ט על הראש. שאני צריכה מתישהו למצוא זמן לעשות גם אותה, כמובן. לכתוב, לתכנן, לקבוע בלו"ז מתי ובאמת לעמוד מול המדור שלי ולהעביר אותה!!
אמ. וכמובן, יש בית, חברות וכל העניינים שמסביב. והכל, אמור ללכת רק לכיוונים חיוביים, אז מה קורה פה?
סיימתי להתבכיין.