אוףף

shanchan

New member
תודה :)

בסוף אני אתחלף בחלק מהלילות עם חברה שישנה עם החברה שלא מהכתה שלי.. ובלילות האחרים אשן עם החברה שכן בכתה שלי וחברה שלה שאני ממש שונאת. וזה יהיה באסה... אני מקווה שאני אסבול את זה. מקסימום אני ארבוץ בחדרים אחרים P: זה לא כיף להיות בין שתי חברות :S

o0Invisible0o

New member
בנות שרואות "אד"!

מי ראתה היום? בא לי פשוט לשבת על הרצפה ולבכות כמו שלא בכיתי בחיים.
מה זה הפרק העצוב הזה?
אני לא מאמינה שהיא באה לנשק אותו.
אני לא מאמינה שהוא אמר לה שהיא צודקת, כלומר, שהיא באמת לא ראויה לכל הדברים האלה. אני לא מאמינה שהוא אמר i'm done.
שיהיו כבר יחד, דמט. לא כזה מסובך. אני לא מאמינה שמייק לא האמין שהיא נקעה את הרגל!
ושהוא התחפש לחצי אישה חצי גבר. אהבתי ממש את כל הסצינות של פיל ואיליי, אבל רק חיכיתי לראות מה קורה עם אד וקרול.
שירלי.
אדיר! אני לא יכולה לחכות אפילו עד מחר לפרק הבא. ועכשיו לחיים האמיתיים.
מחר אני בכזה בלאגן בצבא.
יש לי 20 אלף דברים לעשות..!! ואני אמורה להיות בחופש גם בחמישי, אבל אני לא יכולה לקחת אותו, כי נו.:X יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות!
ואני באמת, בכנות, לא יודעת מה לעשות כשאני מגיעה לצבא מחר. כאילו יש פגישה ב9, בטח תיקח שנים.:X אחרי הפגישה: עולה לתמוך או מתחילה חפיפה בתפקיד החדש? כי בתמיכה- אם אני לא מסיימת משהו מחר, אני מקבלת עונש ביום חמישי. אבל מה עם החפיפה? אמרו לי שהיא תתחיל היום [היום לא הייתי.
אז מחר.] אבל מה??? לפצל את עצמי לעשרה חלקים? אני לא מבינה.
בנוסף, אם אני אענש ליום חמישי- אני מתכננת לקחת חופש יום חמישי. ואז מה? מפסידה עוד יום חפיפה, לא אגיע לקבל את העונש- המפקדת תתעצבן עלי. מה עכשיו..?
וחוצמזה, כמובן. יש לי עבודת רב"ט על הראש. שאני צריכה מתישהו למצוא זמן לעשות גם אותה, כמובן. לכתוב, לתכנן, לקבוע בלו"ז מתי ובאמת לעמוד מול המדור שלי ולהעביר אותה!!
אמ. וכמובן, יש בית, חברות וכל העניינים שמסביב. והכל, אמור ללכת רק לכיוונים חיוביים, אז מה קורה פה?
סיימתי להתבכיין.

חמצמצה

New member
אאוץ'|: לחץXD

לא ראיתי אד;_; כבר המון זמן): היום אני אראה! בכלמקרה, תעלי לתמוך, ואז לא תענשי, והחפיפה, אל תדאגי לזה בינתיים. קודם תסיימי עם שאר הדברים. ואז חפיפה, וחופש תיקחי שבוע הבאה. וזה הולך לכיוונים חיובים=] 3>3>3>

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

יואו אד.
למרות שהיום היה פרק ממש לא משהו..
כאילו נחמד בנושא השמן, אממ שכחתי את שמו.
אבל בכלל בלי אד וקרול! [אני מכורה.
] אז ככה- חפיפה, את יודעת..זה לקראת שחרור של מישהו..אז אין זמן.
בסוף הלכתי לשאול את המפקדת שלי פשוט מה לעשות..והיא נתנה לי להחפף! ומחר אין עונש.כי אני כבר לא נחשבת, אני בחפיפה.
החופש- בצבא זה על זמנים והמון מגבלות, אז זה או מחר או להפסיד את היום הזה. מבחינת החופף שלי זה היה סבבה שאני אקח חופש מחר, מבחינת המפקדת גם..כי אני כבר לא נכללת בחופש. אז זהו, אני מסודרת ובחופש מחר.
באמת הולך לכיוונים חיובים!!
אני כ"כ גאה בעצמי על הקידום.
אבל מרגישה שזה כ"כ גדול עלי..מתישהו התחושה הזאת תעלם?
מחר ביום חופש שלי אני הולכת ללמוד, להמשיך לעבור על החומר..כי אני חייבת לדעת אותו מעולה, אני כזאת גיקית ושואפת למצויינות..זה פשוט לא יאומן.
אה, וגם אני וחברה התחרנו על הקידום הזה, ובגלל שאני קיבלתי אותו והיא לא היא עכשיו מקנאה וכועסת קצת..ואני לא יודעת מה לעשות בשביל לשפר את המצב.
זאת לא הייתה בחירה שלי, אני לא יכולה לשנות כלום..אבל אני רוצה כבר שתפסיק לכעוס!!!
יעל, איזה כיף שאת מקשיבה להתבכיינות שלי.
או יותר נכון, קוראת.
עכשיו באמת הולך לכיוונים חיוביים, אבל עם הרבה חשש מהשינוי.

חמצמצה

New member
אואואו../images/Emo13.gif

זה היה רעיון ממש טוב ללכת למפקדת!=] גמאני גאה בך על הקידום^^ זה סתם תחושה שתעבור לך מהר מאוד=] כי זה בטח לא גדול עלייך, את טובה מדיי! חיחי זה מצויין לשאוף למצויינות, ואם כבר גיקים, אני הייתי מבריזה ביסודי, באישור אמא, כדי שאני אוכל ללמוד טוב יותר את החומר למבחן^^" {ולא מבריזה ביום של המבחן.. אלא לפני} אהמ החברה שלך פשוט צריכה להבין, אם היא לא רוצה להקשיב, תני לה זמן והיא תרגע{: חופש נעיםםםםםםםםם3:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifאני כ"כ אוהבת אותך!../images/Emo24.gif

הרגת אותי עם המבחנים ביסודי.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מתה על שירלי!

ואד היה ממש מגעיל בפרק הזה. הוא מעצבן אותי :\ ואיזה חמוד מייק
:]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifשירלי מעולה!!

אממ..אד לא עיצבן אותי. רק איכזב אותי שעד שהם כבר מגיעים למשהו, למרות שהוא ירד עליה היא באה לנשק אותו..והוא עוצר אותה?? מה עובר על הבחור? טוב שהוא לא מאוהב בה.
פתאום היא לא שווה את כל המאמץ? על מי אתה עובד?
זה קצת עצבן אותי..אבל סה"כ אהבתי את ההתנהלות שלו וההתנהגות לאורך הפרק.. ואת הפרצוף שלו בסוף, כשמייק פתח לו את הדלת.:X מייק אכן חמוד.
מעצבן אותי שיש לו מצח ענק.:|

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמולי מנהלת!^^

[חע אני זוכרת את השם שלה] רר, עכשיו אני אסתכל על המצח הענק שלו כל הזמן :[ איך הוא היה מצחיק עם הספה הנוסעת שלו ><

../images/Emo80.gifאני לא יודעת מה קרה. התמוטטתי

היום הזה הוא היום הגרוע ביותר בחיי. כל היום היה לי כאב ראש. המורה שלי לאנגלית (שאני התלמידה היחידה שהיא אוהבת) צרחה עליי כל כך הרבה. באתי לשיעור עברית המזוין שהמורה שלי כל כך מתלהבת ממני. ויש איזה חידון ירושלים דבילי והיא ציפתה שאני אשתתף, וזה ולא הצבעתי. היא אמרה שכל הצפיות שלה ממני נעלמו. קיבלתי 80 בחשבון. מה שאומר שאין סיכוי שאני אקבל 100 בתעודה. קיבלתי 67 בג"ג. מה שעובר שאני אקבל 70 בתעודה. בשיעור מחשבים עבודה של 3 שיעורים הלכה לשב בגלל המחשב המחורבן, אז הנה הלך לי הציון. כלומר הנה יש לי 0! 0= 0 בתעודה ואני מצפה ללכת לכיתת מצטיינים. הם מתייחסים למחצית הראשונה. אין לי סיכוי כל השנה שהשקעתי ימים שלמים בשיעורים הלכה לשוו. זהו. והאם לא יכול להיות גרוע יותר?! זה יכול להיות גרוע יותר. ילדה מהכיתה שלי, שאני רבתי איתה. סתם כדי לעצבן רשמה את שמי על הלוח וכתבה את מי אני אוהבת. סליחה? 1. לא מאובת באף אחד. 2. אני לא מכירה אותה אפילו! יש לי עכשיו עבודה של 3 דפים בחשבון כי לא יכלתי להתרכז אחרי כל היום הזה. ובנוסף להכל שחכתי מפתח, ובכלל המורה הטיפשה האדיוטית המחורבנת לא היה לי פלאפון. האם היום הזה יכול להיות יותר גרוע? מסתבר. אמא שמעה את זה בטלפון, והיא ממש לא שמחה. היא אמרה "נדבר כשאני אחזור". זה לא טוב. ולמחר, יש לי עבודה שלמה להגיש + הציון בהיסטוריה. אני לא מאמינה. האם... נשברתי? העולם סוף סוף הצליח לשבור אותי לגמרא? מסתבר. התחלתי (ואני עדיין) לבכות... קשה לי. עברתי כל כך הרבה מבחנים בזמן האחרון. הראש שלי כל כך מתפוצץ עד ששחכתי איך לעשות חיבור עשרוני. גוד

24sunshine

New member
חשוב!

בחיים יש ירידות ועליות ואנחנו תמיד צריכים לזכור שאחרי כל ירידה ישנה גם עלייה. גם אם הירידה גדולה, ככה תהיה גם העלייה, אני מבטיחה לך. בהצלחה.

TheWingedPig

New member
תנחומיי, קודם כל

אני מאוד מקווה שאת לא מתמוטטת... קורה לכולנו שיש מצבים הכאלה בחיים, שכל הדברים המעצבנים והרעים מתרכזים להם ביום אחד, וזה ממש ממוטט.. אבל לדעתי חשוב לקחת הכול בפרופורציות...אי אפשר לקבל בחיים כל מה שאת רוצה, אז לפחות את יודעת שאת עושה את מקסימום למימוש הציפיות שלך (ואם אמא שלך כועסת עליך, אז חשוב שהיא תדע שאת באמת משתדלת). אז היו לך כמה ציונים נמוכים...לא סיפור, באמת...אני לא רוצה לדכדך אותך, אבל סביר מאוד שעוד יהיו לך מקרים לא חביבים במיוחד בחיים...אז את תעבדי קשה יותר ותשפרי אותם...באיזו כיתה את עכשיו? (לי היו הרבה נכשלים בתחילת החטיבה, כי המעבר מהיסודי לחטיבה לא היה עבר לי חלק במיוחד...הוצאתי בהמשך ציונים טובים, ותעודת הבגרות שלי דיי טובה, אז מי זוכר ולמי אכפת מה היה איתי בחטיבה...) לא ממש הבנתי למה העבודה שלך במחשבים נהרסה, אבל אם זה לא באשמתך, אז אני מניחה שיתחשבו בך... וזה שהמורה שלך אמרה שהיא מאוכזבת ממך, זה הדבר הכי לא חינוכי שאפשר לשמוע ממורה (אני הייתי שולחת אותה לאיזה קורס ריענון להוראה)..מאוד לא מקצועי מצידה...וזה שצעקו עליך, זה נראה כאילו את לא היחידה שעובר עליה יום רע, אז נשמע קצת שמוציאים עליך את הלחצים... אם בגלל יום מלחיץ את לא מצליחה להתרכז בשעורי הבית שלך, אז תעשי הפסקה לחצי שעה, לכי תראי קצת טלוויזיה, תרגיעי את עצמך במשהו מהנה... ואל תקחי את זה כ"כ קשה, כולנו מגיעים לנקודת השבירה שלנו בשלב זה או אחר (הו, החיים פשוט נפלאים, לא?)...ועוד יהיו לך כאלה בעתיד..רק צריך לדעת להתמודד עם זה...(ולזכור לנשום) אז יש לך כמה בעיות, צריך לחשוב על הפיתרון שלהן, לא על הבעיות עצמן... אם יש משהו בתחום שעורי הבית, שאני יכולה לעזור לך בו, תגידי :)

think shon

New member
אלאורי♥

זה מדהים כמה שכל פעם שקורה לך משהו קורה לי אותו דבר בדיוק. תדברי איתי בובי,אני אוהבת אותך מאוד,יפה.

TheWingedPig

New member
כנסי לפרטים שלך

לאיזור של "עדכון פרטים"-->"עוד על עצמי" בצד הימין של המסך--> חתימה (נמצא בתחתית) :)

24sunshine

New member
תודה אבל

איפה האיזור הזה, את יכולה אולי לשלוח לי תמונת מסך?

למעלה