אוףף

shanchan

New member
מכירה את זה ../images/Emo4.gif

אם זה מעודד אותך, ירדתי ל4 יח"ל מתמטיקה בגלל שהברזתי מ3/4 מהשיעורים ב5 ולא הצלחתי להשלים חומר, לא עשיתי את העבודת חופש של 4 כי התעצלתי ללכת לקנות ספר, ולמחר אני צריכה להגיד עבודת ענקקקקק בהיסטוריה שלא התחלתי ואני בטח גם לא אתחיל כי בכל פעם שאני רק מחזיקה את הספר אני משתגעת (היסטוריה סאקס). מעודד?

Karin917

New member
לא מעודד..

אם כבר בי``ב ואין לי הזדמנות או זמן לעשות את כל הדברים האלה. חוץ מזה בלי הריצות והעבודת גמר אין לי תעודת בגרות ותעודת 12 שנות לימוד

TheWingedPig

New member
קארין ושני החמדמדות!

אתן לא היחידות שמתעצלות..חח, באמת, הייתן צריכות לראות אותי כשהתכוננתי לבגרות בהסטוריה (היחידה של י"ב)... כ"כ התעצלתי ללמוד (שונאת את המקצוע הזה), שחלק מזמן הלמידה בזבתי על ציורי קריקטורות של עצמי לומדת להסטוריה XD Any way אם יש משהו שאני יכולה לעזור לכן בו (שני, אם אפשר לעזור לך עם הדולי שהתפקששה, או עם העבודה. וקארין, את יודעת איפה למצוא אותי אם את צריכה משהו), תאמרו, אני אשמח להקל על הלחץ :) וקארין, מי צוחק עכשיו על כל המחברות ששמרתי מימי התיכון? מואהאהאהאהאה!!!!!! נ.ב תעודדו, עוד מעט שנת הלימודים נגמרת, ואז הקיץ המבורך:)

../images/Emo97.gifאני בהריון!

טוב נו... אני לא.. רק רציתי צומי. :p העניין הוא שהמורה שלי ילדה אתמול בן ואני רוצה לצייר לה כרטיס ברכה אבל אין לי רעיונות. סאמבאדי? הלפ?

think shon

New member
ידעתם שב26/6 אוונסנס מגיעים לארץ?

הבנתי שכמה בנות כאן די,אמ,אוהבות את הלקה.

אני פשוט אצטט את לורליי..

"Bring your opinion and bring some music, but know that if it's Evanescence you'll be severely mocked!"

../images/Emo80.gifבוודאי שיודעים ../images/Emo7.gif

אוףף אני מתה ללכת להופעה. אבל.. אבל.. אמא אמרה שהכרטיס עולה יותר מדי ;-; אני ואחותי מנסות לשכנע אותה נואשות

think shon

New member
את מוכנה להסביר לי למה את לא מתחברת

~!?@#%#^T$&Y%^& ;;;; תתחברי!!11

Karin917

New member
כן.. אם היו לי 360 ש"ח מיותרים,

הייתי עושה איתם משהו יותר טוב

rotemi22

New member
מאוווד אוהבת ../images/Emo99.gif

ונוסעת להופעה. [עם הנחה מחבר ^^] :]] יום ראשון מזמינה כרטיסים D:

Karin917

New member
../images/Emo12.gif

יצאתי בסביבות 8 בבוקר עם אמא לחדר כושר ובערך 20 מטר מהבית היו אמבולנסים ומשטרה.. אז המשכנו ללכת ואמרתי לאמא בצחוק שבטח מישהו קפץ מהגג/מרפסת ואז כשהיינו ממש קרובות למקום הייתה גופה [חצי מכוסה] על הרצפה. אין לי מושג מה קרה שם אבל זה מוזר.. עכשיו כשחזרתי לא ראינו כתמי דם [בעצם כן היה איזה כתם גדול אבל זה לא נראה כמו דם]. אחרי החדר כושר הלכתי לעשות שופינג ונכנסתי לזארה וראיתי שם מישהי שהכרתי בספרד! כ"כ התגעגעתי אליה.. לא ראיתי אותה מאז אוקטובר ולא דיברנו המון חודשים כי היא בצבא ואני בפנימייה.. היה לי יום ממש נחמד
[חוץ מהגופה בבוקר..] ויש לי מצברוח מעולה

Karin917

New member
אה,בעצם..

דודה שלי אמרה שאו שהוא התאבד/נפל או שדחפו אותו..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif כנראה הוא התאבד

לא פלא, הוא גר בבני ע''ש
סתם סתם אהמ זה לא כזה כיף לראות גופה האמן
אבל נראה לי שחדר כושר והקניות די "כיסו" את הקטע הרע הזה

Karin917

New member
אממ.. לפי מה שאבא אמר,

כנראה שחנקו אותו ודחפו אותו מהמרפסת. בקיצור.. יש יותר מדי שמועות.. אגב,מצאתי [וקניתי] מתנה ליערה.. מין סט כזה של גופיה ותחתון [אבל לא בגזרה רגילה] של זעפני[?] משלגיה ושבעת הגמדים
אבל תודה בכל זאת על העזרה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif חחח אין בעד מה

ורעיון ממש מקורי אוקי מעכשיו בני ע''ש הופכת להיות עייר הפשע והרשע (רק בגודל מצועצע
)

Karin917

New member
אם כבר רשע..

אבא שלי התמכר לאיזה משחק מעצבן בפלאפון אז לאמא נמאס ועכשיו היא [ואני
אבל רק כי קנתה לי בגדים..] מתקשרת אליו כל שנייה כדי שהוא לא יוכל לשחק!

למעלה