XDDDDDD מצטערת,אבל זה הצחיק אותיP:
B BiDriL New member 14/4/07 #42 פגע לנו רק בבית. ביום רביעי בבוקר |: ונשרף המודם. והכרטיס רשת שלי גם [אבל רק היום, לאחר שהחלפנו את המודם שמנו לב.] בע. העיקר לאח שלי לא נשרף כלום. סמעק. אז אני כותבת מהמחב שלו
פגע לנו רק בבית. ביום רביעי בבוקר |: ונשרף המודם. והכרטיס רשת שלי גם [אבל רק היום, לאחר שהחלפנו את המודם שמנו לב.] בע. העיקר לאח שלי לא נשרף כלום. סמעק. אז אני כותבת מהמחב שלו
ז זוהר נוגה New member 14/4/07 #46 שונ טוענת שידיד שלי מאוהב ביD:../images/Emo211.gif זה משעשעD: ומעיין היא כבר לא בת לאם חד הורית! אני נשואה! (וואו, נוסטלגיה...)
שונ טוענת שידיד שלי מאוהב ביD:../images/Emo211.gif זה משעשעD: ומעיין היא כבר לא בת לאם חד הורית! אני נשואה! (וואו, נוסטלגיה...)
T think shon New member 15/4/07 #48 לא אמרתי את זה. את שאלת איך אפשר לזהות,אני אמרתי מה הם בד"כ עושים ואת הסקת מזה שהוא אוהב אותך. לא לדבר בשמי! P: פיתה מגעיל,עד שהוא מתחבר זה כבר למסן,ואז הוא לא עונה.בכוונה הוא עושה לי!!כדי שאני אחשוב שהוא שונא אותי.
לא אמרתי את זה. את שאלת איך אפשר לזהות,אני אמרתי מה הם בד"כ עושים ואת הסקת מזה שהוא אוהב אותך. לא לדבר בשמי! P: פיתה מגעיל,עד שהוא מתחבר זה כבר למסן,ואז הוא לא עונה.בכוונה הוא עושה לי!!כדי שאני אחשוב שהוא שונא אותי.
פ פרה מעופפת Oo New member 15/4/07 #49 ../images/Emo80.gifאוף, תפסיקי כבר ../images/Emo11.gif הוא מת עלייך! חוץ מזה, אולי הוא גורם לך לחשוב שהוא שונא אותך כי הוא רוצה קצת מרדף או משו :X נו, את יודעת שהוא אוהב אותך שינוו D: ~מהיום אני קוראת לך ככה~
../images/Emo80.gifאוף, תפסיקי כבר ../images/Emo11.gif הוא מת עלייך! חוץ מזה, אולי הוא גורם לך לחשוב שהוא שונא אותך כי הוא רוצה קצת מרדף או משו :X נו, את יודעת שהוא אוהב אותך שינוו D: ~מהיום אני קוראת לך ככה~
ח חמצמצה New member 14/4/07 #47 היי אני קורת תחת הספרים~.~ מישהי שנגשת השנה לבגרות בתנך- נתנו לכם אולי איזה עבודה לחופש, או שיש לכן סיכומים כלשהן על שירה מקראית? זה מממש ממש יועיל לי עכשיו. די דחוף :|
היי אני קורת תחת הספרים~.~ מישהי שנגשת השנה לבגרות בתנך- נתנו לכם אולי איזה עבודה לחופש, או שיש לכן סיכומים כלשהן על שירה מקראית? זה מממש ממש יועיל לי עכשיו. די דחוף :|
H hadasusha New member 15/4/07 #51 הו שירה זה אחד הקשים... אני לא עשיתי את החלק הזה בבחינה. תאמיני לי חוץ מזה(!) תנ"ך זה פי אופ קייק! *אגבאניסמויהשמגיחהמדיפעםנעיםמאוד!*
הו שירה זה אחד הקשים... אני לא עשיתי את החלק הזה בבחינה. תאמיני לי חוץ מזה(!) תנ"ך זה פי אופ קייק! *אגבאניסמויהשמגיחהמדיפעםנעיםמאוד!*
ח חמצמצה New member 15/4/07 #52 אבל ממ נראה לי שאני אהיה חייבת לעשות. כאילו זה בתוכנית הלימודים של בצפר:S או משהו. אני מקווה שלא אצטרך שלום סמויה:}
אבל ממ נראה לי שאני אהיה חייבת לעשות. כאילו זה בתוכנית הלימודים של בצפר:S או משהו. אני מקווה שלא אצטרך שלום סמויה:}
T think shon New member 15/4/07 #50 ב-ו-ק-ר ט-ווווווווווובP: אממ,שיהיה לכן יום נעים. עם בנים ובנות[מה?><] וציונים טובים וזה. אומשו? אמ. יומנעים. אוהבתותכן. 3>
ב-ו-ק-ר ט-ווווווווווובP: אממ,שיהיה לכן יום נעים. עם בנים ובנות[מה?><] וציונים טובים וזה. אומשו? אמ. יומנעים. אוהבתותכן. 3>