אוףף

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ראשונה ../images/Emo9.gif

חזרתי הביתה רק אתמול אחרי שלא הייתי כמעט שבוע בבבית
הייתי סוף סוף בבומבמלה וישנתי באוהל
אוף אני שונאת חול >< אפילו אחרי 3 חפיפות הוא תקוע אצלי בשער

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif איזה ים ואיזה נעליים

משרד הבריאות הוציא איסור על כניסה לים באזור ניצנים הים היה מזוהם >.>

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif בינתיים חבשו לי את הרגל

אם מחר זה יחמיר יתנו לי אנטיביותיקה ואולי אפילו זריקות

rotemi22

New member
ראש של בנים זה דבר מעוות. |:

ככל שתרצי אותם פחות- כך הם ירצו אותך יותר. זה נורא ואיום, שתדעו לכן.

TheWingedPig

New member
זה עובד גם להפך

אם את מראה יותר מדי התעניינות, זה מבריח אותם...מנסיון אישי..(כ"כ עצוב) זה בגלל שהמוח הזכרי אוהב לעיתים קרובות את המרדף עצמו יותר מאשר את ממטרת המרדף...אז כשהוא משיג את מה (או מי) שרצה, פתאום "לא בא לו".... אבל אני בטוחה שה"עיוות" פועל לשני הצדדים..הרבה גברים מתלוננים שהם לא מבינים נשים. מנטליות נשית זה ללכת סחור-סחור, לדבר ברמזים, בהנחה ש"הוא חייב להבין, איזה אידיוט". אז כן, הם לא מבינים..צריך לדבר איתם מאוד ברור... הגברים הרבה יותר ישירים, ואומרים, לרוב, את מה שהם חושבים..(אלא אם כן הם שקרנים כפייתיים, ואז הכלל הזה לא עובד עלהים). הבעיה איתנו,היא שבחורות חושבות שדרך החשיבה שלנו זהה, אז זה יוצא הפוך על הפוך, ובסוף אף אחד לא מבין אף אחד...
משהו כזה P:

shanchan

New member
אוף איזה קקי, התחלתי דולי חדשה

לפני איזה שעתיים, וקווי המתאר שלה יצאו לי ממש נחמד, ועכשיו גיליתי ששמרתי אותה בjpg

Karin917

New member
אוף.

לא עשיתי היום את המתכונת בספרות. לא סיימתי עבודת גמר באזרחות. לא השלמתי ריצות. לא ניגשתי ל3 מבחנים בהיסטוריה. לא ניגשתי ל3 מבחנים בספרות. לא הצלחתי לכתוב אתמול שיר במבחן באנגלית אז..זה רע. וזה לא שאני לא מסוגלת לעשות את כל הדברים האלה.. אני פשוט דוחה הכל לרגע האחרון ואז יש לי עומס ואני מוותרת לעצמי

למעלה