אוףףף

RainDrops

New member
אוףףף

למה זה כואב כל כך? למה? אני פשוט מרגישה כל כך רע עם עצמי. גם ככה, מחר או יום שני זה ימים קריטיים, אני מפחדת פשוט לאבד כל טיפת שפיות שיש לי. כבר כמה ימים שאני מסתובבת בלי מצב רוח, עם כאבי ראש וחולשה שהשתלטה עליי. החוסר ביטחון אצלי כבר המון זמן לא היה כל כך בשפל. הסיפור שלנו התחיל בתחילת הקיץ, בחופשה עם המשפחה אירופה. חודש היינו שם. פגשתי אותו שם, בחור יפה, צנוע שהכרתי בבניין שבו גרנו. הוא מסוג הבחורים שלא פגשתי בארץ אף פעם. ג'נטלמן, גבר אמיתי, חכם, קצת מזכיר את בראד פיט ובכלל לא מודע לכמה שהוא אטרקטיבי. עד שיום אחד החלטתי שאני אגש אליו, ואציע לו לטייל איתי. זה נראה בזמנו חוויה נחמדה. חשבתי שזה יכול להיות נחמד "רומן קיץ" שכזה, ואחרי זה אני אסע, ויהיו לי זכרונות טובים וחוויה לספר לחברות פה. ובזה זה יגמר. וככה זה היה, הייתי איתו במשך תקופה קצרה מאוד, איתו, אולי תצחקו אבל הייתה הנשיקה הראשונה שלי וגם שלו. על על הדשא, שמשקיף לנהר. הכל היה כמו בסרטים. לא יאמן. אם זו הייתה אהבה, אני לא יודעת. אבל היה משהו בטוח. הוא הצית אצלי בלב משהו חזק. כשחזרתי, המשך חודש שלם התכתבנו דרך האי מייל, לו אין מחשב אז כל יום, יום יום, הוא היה הולך לאינטרנט שבדואר ושולח לי מכתב. ולזה אני חיכיתי כל יום. המכתבים היו מדהימים. הקשר היה מדהים. היום קיבלתי ממנו מכתב, ובו הוא כתב לי, שהוא לא יכול יותר ככה, שהוא רוצה שלנשק אותי, לדבר איתי פנים מול פנים על שפת הנהר, אל תיעלבי הוא כתב, אבל ככה זה. נמאס לו לבוא כל יום לדואר, לזרוק כמה מילים למחשב. והוא צודק. ואני יודעת את זה. ואני לא ציפיתי שקשר יכול להתקיים ככה. אני יודעת שעכשיו הוא ילך ללמוד באוניברסיטה ולא יהיה לו שם אינטרנט והוא יכתוב הרבה פחות, והוא יפגוש בחורה יותר יפה ממני, שתהיה איתו קצת יותר מהמספר ימים שבילינו, שהוא יאהב אותה . למה זה כל כך כואב? למה אני מסרבת לעזוב את זה? הרי אני יודעת שהייתי צריכה לעזוב את זה ברגע שנסעתי. אבל כל יום אני חיה את הרגעים שם. את הרגעים שהרגשתי כל כך רצויה, נחשקת(לא היו יחסי מין או משו) אבל הרגשתי שהוא רוצה אותי, הרגשתי שהוא נמשך אליי, למה אני לא יכולה לעזוב. ועכשיו, עם כל המתח הנוראי הזה, הוא שלח לי את המכתב הצורב הזה. ואני מרגישה עוד יותר בשפל. אני מרגישה שבורה וכבר אין לי כוח.

magenta73

New member
חמודה

עברת משהו מקסים, נעים וכייפי. תזכרי את זה כמו מה שזה היה, סיפור אהבה, רומן קיץ. את מבינה שאין לזה עתיד, לרוב הסיפורים האלה אין עתיד. במקום לבכות ולהרגיש רע, תהני ממה שהיה, תזכרי את זה בחיוך מתוק.

RainDrops

New member
אין ספק שזה

זיכרון מקסים. הטיולים עם בנאדם באמת יוצא דופן, בעיר אירופאית מדהימה. אני לא אשכח את היום הגשום ההוא, כשישבנו על ספסל מתחת לגגון קטן, באיצטדיון ריק. איך שהיה לי קר, והוא דאג לחמם ולכסות אותי, "אנחנו עוד נהיה חולים בגלל זה..." הוא לחש לי כמה וכמה פעמים בחיוך. זה היה פשוט לא מציאותי כמעט.. כל יום איתו, זה היה פשוט חוויה מסרט, הכל היה באמת מקסים... ונכון, באמת חושבת שאני צריכה פשוט להינות מהזיכרון. אבל ,ואני בטוחה שתבינו ותסכימו איתי, ברגע שטועמים ממשהו ראשוני, בפעם הראשונה (חוויתי בעבר אהבות, אבל כולן נגמרו רע, אף פעם לא היה לי באמת חבר רציני כי אני פשוט יותר מידי בררנית בכל העניין ולא הרבה עומדים בציפיות שלי) אז לא רוצים להפסיק וזה קשה להפסיק, כשהטעם כל כך טוב.

magenta73

New member
פנטזיה...

את מחזיקה פנטזיה, לא מציאות. תזהרי מזה. היופי שברומני קיץ למיניהם - הוא בדיוק הקסם הזה - הזמנויות. לא חושבים על היום יום, לא חושבים על עתיד, לא חושבים על מה יהיה, ולכן גם לא נכנסים לראש כל מיני סרטים וביקורתיות שכן נכנסים, אם היה מדובר על קשר שיכל להיות קבוע. נמצאים בפה ובעכשיו, ונהנים מכל רגע. וברור שהפרידה לא רעה, כי היא היתה ידועה מראש ויותר קשורה כביכול ל"גורל". אבל זה לא קשור לגורל, הבחירה היתה שלך אם להיכנס לשם מתלחתכילה או לא, בידיעה שזה זמני וזה יגמר. נראה לי בין השורות שאת מפחדת להיכנס לקשר, בגלל העבר, בגלל הבררנות, האמת, מחשבות על הקשר הזה שהיה לך - הרומן קיץ הזה - בהחלט מהוות מבטח, כלומר, מקום לברוח אליו, בפנטזיה, ולא לעמוד מול המציאות ולחפש קשר שיכול להיות אמיתי ורציני, פה, במציאות היום יומית שלך. גם לי היה רומן קיץ. שניים אפילו. אני נזכרת בהם עכשיו ועולה לי חיוך נוסטלגי ומתוק מתוק... אוי זה היה כיף... ורומנטי... אחד מהם היה עוד בפאריס, שזה בכלל שיא הרומנטיקה האפשרית... אבל זה כל מה שזה היה. רומן קיץ. וצריך לדעת להבדיל בין זה לבין מערכת יחסים מציאותית-אמיתית-בעולם הזה, בשיגרה, בפה ובעכשיו.

RainDrops

New member
וואו פאריס../images/Emo99.gif

העיר האולטימטיבית לרומנים וחוויות. ואני ממש מבינה, ואני בטוחה שהיה כיף. אני לא יודעת איך, אבל את כאילו נמצאת עכשיו עמוק בתוך הראש שלי והלב ופשוט כותבת את כל מה שאני באמת חושבת ומרגישה.... זה די מדהים איך שקלעת בול. כשהייתי איתו, אני לא רציתי לחשוב לרגע על העתיד, אפילו לא רציתי להגדיר את זה, לא רציתי להגדיר ועד עכשיו קשה לי, להגיד אם זו הייתה אהבה, קשה להגדיר אם היינו "חברים". פשוט כשהייתי איתו, החלטתי שאני לא מגדירה את מה שזה, שאני לא רוצה להגדיר את הרגשות שלי, את המחשבות שלי. ועד עכשיו אני מסכמת את זה בזה שאני באותו רגע עשיתי את מה שרציתי. עשיתי מה שהתחשק לי. בלי מחשבות, כי ידעתי שזה יגרום לכאבי ראש מיותרים. ולפני, שהרומן הזה כביכול התחיל, לפני הנשיקה הראשונה, לא היו לי רגשות כלפיו, הוא פשוט מצא חן בעיני מאוד, וכמו שכבר כתבתי, חשבתי שאם אני אהיה איתו, זה פשוט יראה לי כחוויה נחמדה, שלא צריך להתעמק בה יותר מידי, שזה פשוט יקרה, ואני אהנה מזה, אספר לחברות ובזה זה יגמר. אבל לא לקחתי בחשבון, שאחרי אותם ימים מדהימים איתו ואחרי כל הנשיקות, יתעוררו רגשות. וזה מה שקרה. תמיד, אבל תמיד כשמישהו מצא חן בעיני זה אף פעם לא היה הדדי, אני מאז ומתמיד, התאהבתי במה שנקרא "הכי הכי" "מלך הכיתה", זה החכם, היפה הבטוח בעצמו. ותמיד בגלל זה הלב שלי נשבר. היו כאלה שרצו לצאת איתי, אבל הם אף פעם לא היו מי שאני מחפשת... לפעמים כבר חשבתי לוותר, הרי אני כבר די גדולה, בגילי בנות כבר שוכבות עם בנים, ואני אפילו לא התנשקתי. תמיד שמרתי את עצמי, לבנאדם שאיתו אני ארגיש שלמה. שימצא חן בעיני, ושאני אמצא חן בעיניו. ובזמן שאני אפילו לא ציפיתי, זה פשוט קרה. ממש ככה. סליחה על המגילה...

magenta73

New member
את יותר ויותר

מביאה אותי למסקנה שיש לך פחד ובעיה עם אינטימיות. ולכן את בורחת לפנטזיות - אם זה הוא, הרומן קיץ הזה, או ה"ילד המקובל", שנמצא שם גבוה גובה והוא לא ממש נגיש, ומי שכן רוצה אותך - את לא רוצה אותו. ורק שתדעי שזה מאוד מאוד מאוד דומה לי, לפחות איך שעברתי את גיל ההתבגרות... ומצחיק, כי עכשיו ראיתי שקוראים לך הדס. כמוני. ואת בטח גם מאוד רגישה ולוקחת המון ללב, ואת בטח גם המון בפנטזיות, במוח שלך, לגבי אהבה וכו'. את כמוני, רק קטנה יותר
, נראה לי... אני הבנתי שהפנטזיות זאת הדרך שלי לברוח. כי בפנטזיות הכל הרבה יותר קל ולפי הבחירה והשליטה שלי. ובמציאות - מה לעשות, במציאות יש את האפשרות המאוד גדולה שדברים לא יקרו כמו שאת רוצה או מתכננת, ויש סיכויים להיפגע. אבל זה סיכון שחייבים לקחת. כי אחרת את נשארת תקועה בללה-לנד. אפשר לשאול אותך על טיב המערכת יחסים של ההורים שלך? או שזה אינטימי מידי?... כי אצלי, רוב הבלגן היה בגלל הגירושים שלהם, הפחד מכשלון במערכת יחסים זוגית. ולקח לי המון זמן להבין שהם זה לא אני, וזה שהם נכשלו, לא אומר שאני אכשל.

RainDrops

New member
היי הדס../images/Emo13.gif

יש לך שם יפה. וכן, ממש כמו שאמרת, אני נורא רגישה באופן שזה מגוחך אפילו, אני לוקחת המון ללב, וכן אני גם המון בפנטזיות שלי, מה שמושך אותי ב"ילד המקובל" כמובן במידה ושאר הדברים עולים על הציפיות שלי, כמו מראה. זה הביטחון, אני נמשכת לביטחון נורא. אני נמשכת "לגבריות" לכריזמה, כל האופנה החדשה הזו שבנים לובשים ורוד זה לא מושך אותי. אני מחפשת בחור עם ביטחון, שאיתו אני ארגיש בטוחה, שיגן עליי, שיתייחס אליי יפה, כמו לבחורה. איכשהו תמיד מרגישה את הצורך הזה של להיות מוגנת. וכל בחור שאני נדלקת עליו, שהוא כזה כריזמטי, חתיך עם פול ביטחון, אני תמיד נוטה כמו שאת אומרת להכנס ל"לה לה לנד" ולדמיין ולחשוב מה היה אם הוא היה מאוהב בי, ואיך הוא היה שומר עליי, ומתייחס אליי, וככה הראש שלי אני גם התת מודע בונה לו סוג של אישיות מהפנטזיות שלי, ואז כשאני רואה שהוא לא כזה במציאות אני נפגעת. מערכת היחסים של ההורים שלי, מורכבת, לפחות איך שאני רואה את זה, אני לא חושבת שהם התחתנו מאהבה, אני בטוחה שיש חיבה מסויימת ודאגה, אחרי כל השנים. אבל אין ממש את הניצוץ הזה. ולפעמים אני מרגישה שאולי ההורים שלי קצת אומללים במערכת יחסים הזו.אבל זה רק מנקודת המבט שלי. אולי מבחינתם זה אחרת... שורה תחתונהשאני מאחלת לעצמי שיהיה לי נישואים הרבה יותר טוב משל הורי... ולהגיד שאני מפחדת ממערכת יחסים זוגית, אני לא יודעת. כי פשוט אף פעם לא הייתי באחת. אני פשוט לא מצליחה למצוא בנאדם להתחיל איתו ואת זה. ועד שמצאתי, זה לא ממש ראלי.

magenta73

New member
אבל את בת 17...

כל החיים לפניך
החבר הראשון שהיה לי היה בגיל 18. והחבר הרציני הראשון בגיל 23. לאט לאט. הכל לטובה. אני מבינה את הפנטזיות שלך. כפי שאמרתי, הרבה יותר נוח שם מאשר במציאות. לאט לאט זה יבוא. המציאות. היא תבוא. מבטיחה

thankful

New member
הדס זה אכן שם יפה .

בעבודה האחרונה שלי במחסן , בסניף המשני , הבחורה שהכי מצאה חן בעיני שמה היה הדס . (ברצינות ...) אגב , אני בכלל הייתי חושב ששמך העברי הוא שני (MAGENTA בעברית ...) , לפני שנודע לי ששמך הוא הדס ... (MAGENTA - ארגמן , צבע השני הוא צבע הארגמן ... או שלא ?) ליאור .

magenta73

New member
מג'נטה זה ורוד, ורוד פוקסיה נגיד

חלק מהצבעים לדפוס. ארגמן וגם שני לפי דעתי זה אדום כהה עם קצת כחול. אז לא... ארגמן זה לא מג'נטה.

thankful

New member
BABYLON כותב שכן

(ש MAGENTA זה ארגמן ... כך גם אני למדתי במחשבים ...) טוב , גם ל - BABYLON מותר לטעות ... ליאור .

thankful

New member
מג'נטה אכן

נמצאת במחסנית דיו צבעונית (או במחסנית דיו צבעונית בודדת , במדפסות בהם ניתן להחליף רק צבע אחד , בודד , מתוך 4 מחסניות צבע) . אז "ורד" זו גם אפשרות לשם יפה ... ורוד זהו צבע הורד ... ליאור .

RainDrops

New member
כן... אבל

דווקא בגיל הזה, אני זקוקה לאהבה הזו. ואני רוצה להתנסות, להכיר עולם אחר.

בלאגנית

New member
וואו ../images/Emo99.gif

נשמע שעברת חוויה מדהימה... זה נשמע כמו פרק מסיפור יפה... קראתי מה שמגנטה כתבה ולדעתי היא צודקת לדעתי לאט לאט יעבור הזמן וזה יירגע עכשיו זה הכל חזק ורגשות מרוכזים אבל טבעו של האדם להתמתן ולהירגע אז שיהיה בהצלחה אם לא איתו אז אם מישהו אחר

RainDrops

New member
תודה בובה../images/Emo13.gif

בשלב מסויים, גם אם קשה לי להאמין בינתיים, זה ירגע. שברון לב- זה התחום שלי.

שולחת לך ../images/Emo24.gif ענקי

כי אפשר להרגיש את הקושי והכאב שלך, אבל את צריכה להבין שזה לא נועד לקרות ככל הנראה, ופגשת בחור מקסים שגרם לך להנות, ויהיה לו מקום בליבך, אבל שם זה יגמר ואת חייבת לזכור את זה. תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים שעושים לך טוב, תהיי עם משפחה, חברות.

RainDrops

New member
תודה רבה מלאכי

על ה-
וההבנה. ואני שולחת לך אחד בחזרה
תודה כולן, התגובות מקסימות. אני באמת מעריכה את זה....

למעלה