אוףףף

חמצמצה

New member
פלולולוו

גמאני אוהבתאותך
!!! [וגם כמה סימני קריאה בשמך אלייXD ] ניאמ, אבל את חייבת להביןXD אני עשיתי טעות ענקית בכיתה י', השקעתי לאורך כל השנה, כשבעצם חוצממתמטיקה {כי עשיתי מבחן 005 בי'} לא צריך להשקיע בכלום!! ישלי ילדה בכיתה שבאמת המורים כאילו לא היו לטובתה, כי היא לא השקיעה, בחצי השני של השנה היא השקיעה, היא חסכה אנרגיה בתחילת שנה(; נגיד כל השנה בערך היא הייתה על 75-70 במתמטיקה, ואז במגן הלך לה, היא הוגשה על 90 נראהלי, ובבגרות קיבלה משו דומה. וחלק מהציונים שלה יותר טובים משלי, ולי היו ציונים טובים לאורך כל השנה!! אז זה כן בקטנה, והם כן לטובתך.

ביום חמישי יש לי מבחן במתמטיקה,

ולעזאזל, אני לא מצליחה להכריח את עצמי ללמוד ואני כל כך הולכת להיכשל. ;[

Mrs Johnny depp

New member
אני חולה.../images/Emo182.gif

כל הגוף כואב לי פשוט, זה נורא. אני משתעלת כמו חזירה כבר מהצהריים והשן האחורית כואבת לי אחושרמוטה ודיייי זה כזה נוראי. ויש לי גם מפלי נזלת
אוך. שונאת את זה. אני מקווה שזה ישתפר עד מחר.

o0Invisible0o

New member
%&@%^$&^*%&$^

לא יודעת מתי לבוא מחר לצבא.
חזרתי היום מאוחר הביתה..[בזכות אבא חסכתי איזה שעה נסיעה..אבל זה עדיין מאוחר..
] ומחר אני לא חוזרת הבית..וגם מחרתיים.
רביעי אני בבית מהבוקר [כלומר, 10 וחצי ככה..:X] ואין לי כוח לשבוע הזה..
*מפהק* כואבות לי הברכיים בטירוף..והשרירים ברגליים שלי נתפסו [אני ממש ממש ממש לא בכושר..
] וחשתי מגניבה בטירוף כשאוהד [לא רלוונטי] בא לקחת אותי מתורנות מטבח ואמר לסמלת [על תקן מפקדת בתורנות מטבח, סתם סתומה אחת] שהוא חייב להוציא אותי לפעילות מבצעית חשובה.
הכל אמת. אה, וגם שהרס"ר אישר את זה..עדיין אמת. זה היה מצחיק. שקלו חיפוש רגלי בשביל לתפוס אותי ולקחת אותי. אז אולי כבר יביאו לי פטור מתורנויות? אם אני כזאת מבצעית וחשובה..אז..אז..למה לא?
אממממ.אני אפסיק לזבל ורק אספר ש"היי, הייתי היום בקריה בת"א, בב"ש, שוב בת"א ואפילו הביתה הגעתי..והכל עד..אממ..8 וחצי בערך?
חהחה. אני הולכת למות על הספה או משו. ואני רעבה.
בייייייייייייייי......

TheWingedPig

New member
ואו, מבצעית וחשובה? איפה את משרתת?

את לא חייבת לפרט, רק תגידי את שם הבסיס... אז עד כמה את מתעבת מטבחים? אני מניחה שכל מטבח לגופו, אבל אני דווקא אהבתי את תורנויות המטבח שלי, זה תמיד נתן לי הזדמנות לצאת מהמשרד, ולהתרחק מכלבת הגהינום, הלא היא הקצינה שלי...גם הכרתי, דרך המטבחים, מישהו, שהיא ידידה ממש טובה שלי עכשיו... אז אל תזלזלי, המטבחים מקרבים ללבות...חחח אבל אני זוכרת שתמיד היה כיף לבוא למשרד ביום שאחרי... טוב, בכל מקרה זה עדיף על שמירות..לדעתי... ממ, אני חושבת שחלק מהדרישות להיות סמלת מטבח, זה להיות פוסטמה ומניאקית...את יודעת, להכריח את התורניות לנקות בכל מיני חורים, או לשטוף את הכלים פעמיים...זה המקצוע הכי מניאקי בצבא, אחרי שוטר צבאי ומש"ק משמעות ... ואני מבינה שיצא לך לבקר בקיריה, ה-אקס בסיס שלי... נהנית ? ^_^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifהקריה זה הבסיס שלי!../images/Emo6.gif

אבל הוא כבר נהיה כמו בסיס שני שלי מרוב שאני בב"ש. אני לא באמת מבצעית וחשובה..
אבל אני מתקנת מחשבים של אנשים מבצעיים וחשובים..והם לא סומכים על אף אחד אחר..כי הם מכירים אותי ותכלס, אני מכירה את העבודה שלכם הכי טוב..^^ ולכן יודעת לתמוך בהם הכי טוב.. אבל זהו, אחרי התקרית היום אני מתחילה לחפוף מישהו נוסף לתפקיד הזה..
אה, ואני ממש מעדיפה שמירות. כי זה לא מגעיל כמו מטבח, זה סתם משעמם. ולפחות מקבלים על זה יום חופש..
קיצר, לאיודעת..
אני שונאת תורנויות בכללי..לא יודעת איך אהבת מטבחים.
ואני הולכת לבקש שיוציאו אותי מתורנויות..למרות שאני בטח לא אקבל את זה..
אההה..ואני שונאת את הקריה.
אבל רק כי זה גם הבסיס שלי.. אם זה סתם היה ביקור קבוע [כמו פד"מ] אז זה היה בסדר..
מה עשית בצבא?^^

TheWingedPig

New member
אה, אז את גם מהקיריה...

מאיפה בקיריה, איזה חיל? אני הייתי בחיל אוויר...הבסיס הכי חרא של ח"א שקיים בארץ... את מתחילה לחפוף מישהו לתפקיד שלך? אז את עוברת לתפקיד אחר? העניין עם השמירות, הוא שלא כולם מקבלים יום חופש אחרי זה, זה תלוי במפקד, כי אין חוק כתוב... הייתי במחלקה שלא עשתה שמירות, עד לתקופה מסויימת, וכשכבר התחלנו לשמור, הייתי סמלת (תודה לאל), אז יצא לי לשמור פעם אחת בלבד (בעצמאות), וגם אז הייתי עתודה, אז ציירתי וקראתי כל החג (שמירה מאוד פרודוקטיבית, כפי שאת יכולה לתאר)... לא יודעת למה, אני אף פעם לא סבלתי מהמטבחים, ועוד מטבחים של ח"א, שהם הרבה יותר גרועים ממטבחי מטכ"ל... במטבחי ח"א יש את הטבח הראשי הכי נוראי בתולדות צה"ל...הוא ממש ממש מניאק...אין חיילת אחת שלא שונאת אותו... אבל יצא לי להכיר כמה מהחיילים שעובדים שם, יש (או ,היו, בזמני) כמה מאוד נחמדים... אגב, מי הסמלת שהייתה במטבח שלך (ואיזה מהם עשית?)? מעניין אם זה פוסטמות שאני זוכרת... ואם הייתה לך קצינה זונה, כמו שזו שהייתה לי, גם את היית בשמחה הולכת למטבח, העיקר לא לראות את הפרצוף העקום הזה על הבוקר...השנאה שלי כלפיה הייתה כה גדולה, שהייתי עושה מטבחים במקום בנות מהמחלקה שלי, סתם ככה... אז זה טוב שיש מישהו מהצד השני, לא ארק מי שלא רוצה לעשות מטבחים...תמיד טוב שיש שיווי, לא? :) הייתי במחלקת מבצעים, מש"קית הוצאה לאור...לא תפקיד מרתק, אבל היו לי תקופות של חוסר עבודה, והייתי עושה ממש מה שבא לי...(לומדת לפסיכו', למשל..אגב, בצבא אני גיליתי את הפורום הזה...הייתי תמיד הולכת לעמדת האינטרנט האזרחי בהפסקות, להתעדכנות) טוב, והיו לי תקופות של עומס רב, גם כן...נו, לפוחת לא הייתה לי עבודה ממש פקידותית...לפחות זה...

מ א י ו

New member
זה כ"כ יפה...

"חפצים ועצמים עשויים גם הם לשמש תחליפים לאותיות, או אף שמותיהם של עצמים אלה. באחד האלפונים גילתה כי 'א הוא אגס', והמסקנה המתבקשת היא, כי 'אגס הוא א'. ואם אגס הוא א', לב הוא ל', הגה הוא ה', יד היא י', מלאך הוא מ', הרי שאפשר לכתוב את המילה אלהים בשורת עצמים זו- אגס, לב, הגה, יד, מלאך." מר אל כאן אנה/ פין [בלי דגש ב פ'] ספר מומלץ מי שקרא שיגיב: |אני מגניב| נו, סתם כי יצא חרוזP:

o0Invisible0o

New member
רק רוצה להגיד..

שאד זאת כזאת תוכנית מעולה.
קרול יצאה מלכה. ואד כ"כ יצא הבחורה במערכת היחסים עם בוני.
ואני לא מאמינה שהוא התרצה בפניה ככה..אחרי שחודש היא כבר יודעת ונותנת למערכת היחסים ביניהם להתקדם!!
ידעתי שימחקו את עיניין המולי-אד-קרול במקום להתמודד עם זה.
היה פרק כזה טוב..כל יום אני פשוט לא רוצה שהפרק יגמר..

למעלה